- 10 Ekim 2014
- 31.823
- 142.482
- 798
Selamlar 1 hafta once benim yasadigim sehre ailemi ziyarete gittik esim ben ve onun annesi babasiyla konuya geliyim orada ailemin yaninda bikac sey soylediler bozuldum hatta sinirlendim baya kv uyarmama ragmen bana cevap bile vermeden devam etti sonra esim uyardi onlari hemen saka yaptik oldu ama ben hala sinirliydim esimde donunce konusursun soylersin rahatsizligini dedi neyse donduk filan kv kp geldi bende konusmak istedim ses tonumu dahi yukseltmeden cumleye girdimmmm derkennn ikisi birden savunmaya gecti taramali tufek gibi ne diyecegimi filan hep karistirdim o derece anlattirmadilar dogru durust dinlemedikleri yetmiyor gibi kp iceri git burda tansiyon yapma bu yastan sonra sana hesap mi vericem dedi o ara iste esim geldi baya sinirlenmisti babasina hatta kendi derdimi unuttum o sakinlessin odaya gecsin istedim tabi esim oyle sert cikinca annesi ozur diledi gecerken sarilmalar babasida ayni sekil sen sevdin aldin bende seviyorumlar ama okadar yalan ki sevgisi eksik kalsin biraz saygi isterdim soylediklerimi dinlemiyorlar adam yerine koyup .. esim bagirdiktan sonra iyi olmalarinin degeride yokesimede dedim bundan sonra muhattabim degil ikiside onlar boyle boyle insanlar beni saymayani bende saymam anne baba diye benim icin bitmistir gorusmem konusmam esimde nasil istersen oyle yap dedi zaten ama anlamiyorum niye kendi kendilerine gicik cikartiyorlar .... paylasim iste