• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoksay

CiRiLLA

Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
31.823
142.482
798
Selamlar 1 hafta once benim yasadigim sehre ailemi ziyarete gittik esim ben ve onun annesi babasiyla konuya geliyim orada ailemin yaninda bikac sey soylediler bozuldum hatta sinirlendim baya kv uyarmama ragmen bana cevap bile vermeden devam etti sonra esim uyardi onlari hemen saka yaptik oldu ama ben hala sinirliydim esimde donunce konusursun soylersin rahatsizligini dedi neyse donduk filan kv kp geldi bende konusmak istedim ses tonumu dahi yukseltmeden cumleye girdimmmm derkennn ikisi birden savunmaya gecti taramali tufek gibi ne diyecegimi filan hep karistirdim o derece anlattirmadilar dogru durust dinlemedikleri yetmiyor gibi kp iceri git burda tansiyon yapma bu yastan sonra sana hesap mi vericem dedi o ara iste esim geldi baya sinirlenmisti babasina hatta kendi derdimi unuttum o sakinlessin odaya gecsin istedim tabi esim oyle sert cikinca annesi ozur diledi gecerken sarilmalar babasida ayni sekil sen sevdin aldin bende seviyorumlar ama okadar yalan ki sevgisi eksik kalsin biraz saygi isterdim soylediklerimi dinlemiyorlar adam yerine koyup .. esim bagirdiktan sonra iyi olmalarinin degeride yokesimede dedim bundan sonra muhattabim degil ikiside onlar boyle boyle insanlar beni saymayani bende saymam anne baba diye benim icin bitmistir gorusmem konusmam esimde nasil istersen oyle yap dedi zaten ama anlamiyorum niye kendi kendilerine gicik cikartiyorlar .... paylasim iste

Ayni evimi paylasiyosunuz benmi yanlis anladim .kendini asla ezdirme yoksa omur boyu kurtulamazsinn

Ayni evimi paylasiyosunuz benmi yanlis anladim .kendini asla ezdirme yoksa omur boyu kurtulamazsinn
Ayni ev degil zaten benim bisey dememe gerek kalmadi esim dogru yerde mudahaleetti ama icim sogumuyor unutmuyorum birturlu o laflari

Evet cok kotu bi durum esinin senin yaninda olmasi cok guzel bisey ..
Oylede cildiriyorum nassil iceri git diye emir verir ve ustune o laflar esim cikismasaydi lafimi koyar pilimi pirtimi toplar giderdim zaten sok oldum ve kaldiramam ben oyle laflari assla hala sinirimgecmedi oyuzdende

Selamlar 1 hafta once benim yasadigim sehre ailemi ziyarete gittik esim ben ve onun annesi babasiyla konuya geliyim orada ailemin yaninda bikac sey soylediler bozuldum hatta sinirlendim baya kv uyarmama ragmen bana cevap bile vermeden devam etti sonra esim uyardi onlari hemen saka yaptik oldu ama ben hala sinirliydim esimde donunce konusursun soylersin rahatsizligini dedi neyse donduk filan kv kp geldi bende konusmak istedim ses tonumu dahi yukseltmeden cumleye girdimmmm derkennn ikisi birden savunmaya gecti taramali tufek gibi ne diyecegimi filan hep karistirdim o derece anlattirmadilar dogru durust dinlemedikleri yetmiyor gibi kp iceri git burda tansiyon yapma bu yastan sonra sana hesap mi vericem dedi o ara iste esim geldi baya sinirlenmisti babasina hatta kendi derdimi unuttum o sakinlessin odaya gecsin istedim tabi esim oyle sert cikinca annesi ozur diledi gecerken sarilmalar babasida ayni sekil sen sevdin aldin bende seviyorumlar ama okadar yalan ki sevgisi eksik kalsin biraz saygi isterdim soylediklerimi dinlemiyorlar adam yerine koyup .. esim bagirdiktan sonra iyi olmalarinin degeride yokesimede dedim bundan sonra muhattabim degil ikiside onlar boyle boyle insanlar beni saymayani bende saymam anne baba diye benim icin bitmistir gorusmem konusmam esimde nasil istersen oyle yap dedi zaten ama anlamiyorum niye kendi kendilerine gicik cikartiyorlar .... paylasim iste

kv ve kp kötü niyetli..ailenin yanında çok ayıp etmişler...
eşin de bana göre saygısız..ne olursa olsun ailesine senin yanında öyle davranmamalı..
dengeyi kuramamış...
sense sanşlısın..herşeye rağmen eşin senin yanında....
oyüzden kafaya takılacak bişey yok bence..

Senin annene bana ne söylediler,onu merak ettim,özel değilse tabi :110:

kv ve kp kötü niyetli..ailenin yanında çok ayıp etmişler...
eşin de bana göre saygısız..ne olursa olsun ailesine senin yanında öyle davranmamalı..
dengeyi kuramamış...
sense sanşlısın..herşeye rağmen eşin senin yanında....
oyüzden kafaya takılacak bişey yok bence..
Esim evet baya fazla cikisti ama laftan anlicak insanlar degiller ki ve esim beni yalniz biraksaydi o laflar karsisinda ben bu evliligi askiya alir giderdim tabiki hos degil oyle davranmasi ailesine ama hadlerini cok fazla aştilar hala daha aklimdan gitmiyor git iceri tansiyon yapma burda sana hesap mi verecegimler bende sivri dilimle konussam diyecegim ki ben boyle konustum boyle karsilik aldim yok ses tonum bile yukselmedi kelimeleride sectim hep bunun karsiligi buysa esimde anlayacaklari sekilde karsilik verdi ama gururum kirildi sen kim oluyosun yurugit dercesine aldigim karsilikla

Senin annene bana ne söylediler,onu merak ettim,özel değilse tabi :110:
Ben kilolu degilim inceyim ama oyle hastalikli derecesinde degil esim cok begenir ...kp basladi cok zayif ucacak bilmem ne o bitti kv basladi dedimki boyle konusup durmayin rahatsiz oluyorum filan yuzume bile bakmadi devam etti ayni seye baska konu yok gibi sanki gorucuye ciktimda ilk kez goruyorlar kuzenim baya bi kilolu kv benle onu kiyaslamaya basladi filan dahada sinir oldum ama ailemin evindeydik laf etmedim gerilmeyelim diye esim kucuk kibarca uyardi konu oyle kapandi esimde donunce konusur kirildigini soylersin demisti soylemeye kalktim olay oldduuu iste

Sızın aılenızle ne gıbı bır dıalog gectı aralarında o an esını bır tepkı vermedı mı
Anlattim diyalogu ailem konusmadi bile oyle zayif boyle zayif diyip durdular esim sonradan iyice bozuldum tabi ben ve beni sallamadilar uyarmama ragmen orda esim uyardi kapandi konu oyle ölü gibide zayif degilim esim begeniyorda kv kilolu seviyir herhalde ama surekli onu konu konusmasi kilolu kuzenle beni kiyasmalari terbiyesizlikti

Ben kilolu degilim inceyim ama oyle hastalikli derecesinde degil esim cok begenir ...kp basladi cok zayif ucacak bilmem ne o bitti kv basladi dedimki boyle konusup durmayin rahatsiz oluyorum filan yuzume bile bakmadi devam etti ayni seye baska konu yok gibi sanki gorucuye ciktimda ilk kez goruyorlar kuzenim baya bi kilolu kv benle onu kiyaslamaya basladi filan dahada sinir oldum ama ailemin evindeydik laf etmedim gerilmeyelim diye esim kucuk kibarca uyardi konu oyle kapandi esimde donunce konusur kirildigini soylersin demisti soylemeye kalktim olay oldduuu iste
Aaa ne gıcıklarmış yahu. Keşke sizinkiler ağzının payını verselerdi, gidip sizin hakkınızdaki düşüncelerini anne babanıza söylemekteki amaçları ne acaba çok merak ettim.Uzak durun arayı açın biraz bence.

Aaa ne gıcıklarmış yahu. Keşke sizinkiler ağzının payını verselerdi, gidip sizin hakkınızdaki düşüncelerini anne babanıza söylemekteki amaçları ne acaba çok merak ettim.Uzak durun arayı açın biraz bence.
Bizimkiler agzini acmadi gerginlik olmasin diye ayni sekil bende ailemin evi diye hic ses etmedim sadece uyardim beni sallamadi bile kv esim uyarinca sustular sonra musait ortam oldu kendi sehrimize donduk esimde rahatsiz oldugun seyi konus dedi zaten bende konusmak istiyordum olay cikti iste hayatta muhattap olmam daha da

annemin bir lafı var "kızım 4+4lükde olsan ele bişey begendiremezsin" zayıf olursun şişko ol derler şişko olursun zayıfla derler uza, kısal, ögren, ögret bu böyle gider takma boşver birdahada görüşme bencede

Back
X