Sorununuz neydi canımHerkese selamlar Ben de Ankara’da Tolga Ecemiş’e gittim alternatif olarak aklınızda olsun bizim embriyolardan kaynaklı transfer gerçekleşmedi malesef ama ilgi alaka olarak kesinlikle Tolga hocayı öneririm. Bir sonraki denemeyi yine kendisinde düşünüyorum .
Ben endometriosis hastasıyım çikolata kisti var iki yumurtalıktada maalesef. Embriyolarımız 3. Günden sonra sağlıklı ilerlemedi..Sorununuz neydi canım
Insaallah bir sonraki tedavinde olumlu sonuçlar alırsınBen endometriosis hastasıyım çikolata kisti var iki yumurtalıktada maalesef. Embriyolarımız 3. Günden sonra sağlıklı ilerlemedi..
İnşallah canım sağolasın ilki de başka merkezde olmak üzere 2 kere denedik zaten bakalım 3. Olacak ama onun için biraz kendimi dinlemek istiyorum . Allah dileyen , emek veren herkese nasip etsin hakkımızda hayırlısı.Insaallah bir sonraki tedavinde olumlu sonuçlar alırsın
Eger doktor degistirmeyi dusunuyorsaniz Cihangir Cakicida mukemmel Ben onda sonuc almistim Nova art ile calisiyor lab embriyologlarda iyi . Insallah 4. De olurBen iki defada baskentte tedavi gördüm ama hulusi hoca mükemmel bor doktor. Bak ordan da sonuc alamadim ama memnundum. Bahceciden hic memnun kalmadım. Tek laboratuvar iyi olsun diye düşündüm. Ama hüsranla döndüm. Ocakta 4.ye baslayacagim Allah'tan hayrlsi insaallahh
Amin canim inşaallah zorlu bir süreç ama Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşaallahİnşallah canım sağolasın ilki de başka merkezde olmak üzere 2 kere denedik zaten bakalım 3. Olacak ama onun için biraz kendimi dinlemek istiyorum . Allah dileyen , emek veren herkese nasip etsin hakkımızda hayırlısı.
Canim bizimki erkek kaynaklı çok ciddi bozukluklar var eşimin sperminde. O doktoru bir araştırayım. Genart ile bir görüşmem oldu sertac hoca ile memnun kaldim aslında ama kafam çok cok karişik. Gerçekten sizin yılınız çok fazla biz 3 senedir çabalıyoruz. 4.tup bebeğim olacak nasipse sadece 1 defa transfer oldumEger doktor degistirmeyi dusunuyorsaniz Cihangir Cakicida mukemmel Ben onda sonuc almistim Nova art ile calisiyor lab embriyologlarda iyi . Insallah 4. De olurAllah kimseyi Boyle intihan etmesin 10 senedir istiyordum aslinda . Bir senede iki kez dogal yolla kalmistim ikisinide kaybedince 6 sene cesaret edemedim sonra birakinca Iki sene dogal yolla hamile klamadim ucuncu senede Iki tup bebek tedavi oldu
Canım bu çikolata kistlerin engelmi benimde var günü birlik oluşan ve kayıp olan zararı yok denildi sadece yumurta rezervini düşürü ilerleyen zamanda denildi yarın transferim var bende centrum da tedavi oluyorum ilk denemem benimde dua edin inşallahBen endometriosis hastasıyım çikolata kisti var iki yumurtalıktada maalesef. Embriyolarımız 3. Günden sonra sağlıklı ilerlemedi..
Benim esimdede varikosel war ama ileri deil sanirim . Bizde hep aciklanamayan kisirlik diyordu arastir canim zaten turkiyede bir cok ilkler felan da yapmisti spermler uzerine mi ne Insallah en kisa zamanda guzel sonuclar alirsinCanim bizimki erkek kaynaklı çok ciddi bozukluklar var eşimin sperminde. O doktoru bir araştırayım. Genart ile bir görüşmem oldu sertac hoca ile memnun kaldim aslında ama kafam çok cok karişik. Gerçekten sizin yılınız çok fazla biz 3 senedir çabalıyoruz. 4.tup bebeğim olacak nasipse sadece 1 defa transfer oldum
Eşim oldu varikosel ameliyatı. Allah'tan hayrlsi insaallahh. Hepimiz kavuşuruz bebeklerimize insaallahhh ❤Benim esimdede varikosel war ama ileri deil sanirim . Bizde hep aciklanamayan kisirlik diyordu arastir canim zaten turkiyede bir cok ilkler felan da yapmisti spermler uzerine mi ne Insallah en kisa zamanda guzel sonuclar alirsin
Insallah canimEşim oldu varikosel ameliyatı. Allah'tan hayrlsi insaallahh. Hepimiz kavuşuruz bebeklerimize insaallahhh ❤
Canım çikolata kisti o şekilde olmuyor seninki dönemsel kistler. Endometriosis kaynaklı kistler yakışıklım vs nedeni ile gebeliğe engel olabiliyor malesef. Sizinkisi farklı bir sorundan kaynaklı sanırım sağlıkla gerçekleşir inşallah hamileliğiniz .Canım bu çikolata kistlerin engelmi benimde var günü birlik oluşan ve kayıp olan zararı yok denildi sadece yumurta rezervini düşürü ilerleyen zamanda denildi yarın transferim var bende centrum da tedavi oluyorum ilk denemem benimde dua edin inşallahAllah herkese versin bizlerinde kucağını doldursun rabbim 8yumurtam toplandı 5tanesi 5güne geldi donduruldu 3tanesi geriden geldi olmadı
Cihangir bey Gercekten mukemmel bir insan takipleri tecrubesi doktora guven de cok onemli ve Ben ilk defa bi doktorda boyle samimiyet guven hissettim. Bahceci genel Ayni sikayet war bence artik reklam yapmislar Nasil olsa kitle var umurlarinda deil . Allah hepimizin yardimcisi olsunCihangir beyi bende duydum ama bahçeci labaratuvarina güvenerek gittik ben İstanbul bahçeci umut tüp bebeğe gittim cem beye oda ilgisiz gidenler aile ortamı var falan demiş ama. Ben hiç aile ortamı görmedim aileyi geç sorularımin çoğuna cvp alamadım yani demem o ki doktorların elinde şaşırmış durumdayız kim ne derse onu yapıyoruz rabbim yardimcimiz olsun.
Tolga Ecemiste duydum .Iyi oldugunu. Ben uzaktan dahi takiplerimi Cihangir Cakici ile yapmak istiyorum tup bebek de de Benim gidecegim tek doktor . Nova Art da Mehmet Ahmet ikizler varmis onlarida cok ovuyorlar. Yaptiran arkadaslar olmusHerkese selamlar Ben de Ankara’da Tolga Ecemiş’e gittim alternatif olarak aklınızda olsun bizim embriyolardan kaynaklı transfer gerçekleşmedi malesef ama ilgi alaka olarak kesinlikle Tolga hocayı öneririm. Bir sonraki denemeyi yine kendisinde düşünüyorum .
Amin canım başka çaremiz yok kim ne derse onu yapıyoruz onlarda biliyor onlara mecbur olduğumuzu Cihangir beyde ücretler nasılCihangir bey Gercekten mukemmel bir insan takipleri tecrubesi doktora guven de cok onemli ve Ben ilk defa bi doktorda boyle samimiyet guven hissettim. Bahceci genel Ayni sikayet war bence artik reklam yapmislar Nasil olsa kitle var umurlarinda deil . Allah hepimizin yardimcisi olsun
İnşallah canım allahım herkese versin inşallah benimde tutunur inşallah bebeğimCanım çikolata kisti o şekilde olmuyor seninki dönemsel kistler. Endometriosis kaynaklı kistler yakışıklım vs nedeni ile gebeliğe engel olabiliyor malesef. Sizinkisi farklı bir sorundan kaynaklı sanırım sağlıkla gerçekleşir inşallah hamileliğiniz .
Ocakta mı başkente başlıcaksınız Allah ım emeklerinizi boşa cıkarmasın gönlünüze göre olsun herseyYok ben büyük konusmayim ama bahceciye tekrar gitmem. Ocakta başka bir merkezde baslayacagim insaallah. Kesinlikle para odaklı bir yer orası. Transfer olamadim tekrar arayıp iade edeceğiz vs seyler bile demediler. Biz gidip aldık
Ocakta genartta baslayacagim insaallah amin cümlemiz insaallahhOcakta mı başkente başlıcaksınız Allah ım emeklerinizi boşa cıkarmasın gönlünüze göre olsun hersey
Hakan Yaralı çok iyi bir doktordur. Doğruyu söyler her zaman. Ben de kendisine başvurduğumda kadının yaşı ilerledikçe yumurta kalitesinin düştüğünü söylemişti. Bu bilimsel bir gerçek ve bunu elbette ki hastasına söylemeli. Çok şükür ben kavuştum bebeğime. Dilerim sizler de kavuşursunuz.Bi dr bunu nasil söyler yaa, resmen modunu dusuruyolar insanlarin
Bence gerçekci olması daha iyi. Yalan dolanlA bir sürü paralar ve umutlar harcamıyomuyızBi dr bunu nasil söyler yaa, resmen modunu dusuruyolar insanlarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?