• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Yok mu Ankara da Tüp bebek yaptırıp çokkk memnun kalan kafam karmakarışık 😭

Hakan Yaralı çok iyi bir doktordur. Doğruyu söyler her zaman. Ben de kendisine başvurduğumda kadının yaşı ilerledikçe yumurta kalitesinin düştüğünü söylemişti. Bu bilimsel bir gerçek ve bunu elbette ki hastasına söylemeli. Çok şükür ben kavuştum bebeğime. Dilerim sizler de kavuşursunuz.
Bende dürüstce buldum cevabını ben sevdim açıkcası inş bende alırı. Kucağıma. Sen kaç yaşındasın

Bende dürüstce buldum cevabını ben sevdim açıkcası inş bende alırı. Kucağıma. Sen kaç yaşındasın
Kesinlikle dürüstlük çok önemli. Şuan 40 yaşındayım. 38 yaşında Hakan Yaralı hocanın tedavisiyle Genetik incelemeli tüp bebek yapıldı ve hamile kaldım ilk uygulamada. Yaş nedeniyle ve başarısız tüp bebek denemelerim nedeniyle genetik inceleme yaptırdık embriyolarda. Şuan 1 sağlıklı embriyom daha var. İnşallah seneye onu da transfer ettirmeyi düşünüyorum. İnşallah size de nasib olsun. Bazen vakti oluyor bir şeylerin... Hakkınızda en güzeli, en hayırlısı olsun inşaallah..

Canım bu çikolata kistlerin engelmi benimde var günü birlik oluşan ve kayıp olan zararı yok denildi sadece yumurta rezervini düşürü ilerleyen zamanda denildi yarın transferim var bende centrum da tedavi oluyorum ilk denemem benimde dua edin inşallah 🤲🏻 Allah herkese versin bizlerinde kucağını doldursun rabbim 8yumurtam toplandı 5tanesi 5güne geldi donduruldu 3tanesi geriden geldi olmadı
Transfer oldunmu cnm ne yaptin? Bende baslcmda ocakda recai hocaya

Ben endometriosis hastasıyım çikolata kisti var iki yumurtalıktada maalesef. Embriyolarımız 3. Günden sonra sağlıklı ilerlemedi..
Merhaba canim bende cikolata kistlerinden muzdaribim. Tek yumurtalık tan yumurta toplandı 1 tame dinlenebildi yumurtalar boş cıktı denildi bana

Merhaba herkese.. 2 başarısız aşılama. 2 tüp bebek denemesinden sonra kızımı kucağıma aldım şu an 6 yaşında🙏. Dondurulmuş embriyolarım vardı 2 tane 2 yyıl önce denedik malesef pozitifi sonucu aldıktan 1 hafta sonra gittiler... İstanbulda gittiğim merkezden çok memnundum ancak hem kalma yeri sıkıntısı hem uzaklık vs derken oradan vazgeçmek zorunda kaldım... Şu an ankaradan merkez doktor arayışınndayım.. Ama hiç bir fikir sahibi olamadım 😭😭. Lütfen gidip çok memnun olduğunuz merkezleri yazabilir misiniz lütfennn🙏🙏🙏🙏🙏
Eğer ki olumlu olursa size yazacağım ama şimdiye kadar memnundum doktorumdan yarın yumurta toplama var haftaici transfer takrar yazarım

İlgii yok, samimiyet güven verilmiyor. Üstelik çok pahalı.
Pahalı 🧐 herkes 10 bin ve üzeri rakamlar konuşuyor ben 10 bin altı bı rakamla başladım bu yola Ağustos ayında taa ameliyat olduğum zaman halende ayni degistirmediler ya benim değişmedi bilemiyorum da ilgi alaka bilmiyorum yarın sabah göreceğim kişiden kişiye göreceli bişey biraz da şu an gittiğim hastane ile ilgili 3 5 olumlu yorum var ben her gittiğimde memnun kaldım ameliyatımdan tüp bebek işlemlerine kadar doktorum hrs ile de çalışıyor yarın yumurta toplama işlemi var gidip göreceğim

Pahalı 🧐 herkes 10 bin ve üzeri rakamlar konuşuyor ben 10 bin altı bı rakamla başladım bu yola Ağustos ayında taa ameliyat olduğum zaman halende ayni degistirmediler ya benim değişmedi bilemiyorum da ilgi alaka bilmiyorum yarın sabah göreceğim kişiden kişiye göreceli bişey biraz da şu an gittiğim hastane ile ilgili 3 5 olumlu yorum var ben her gittiğimde memnun kaldım ameliyatımdan tüp bebek işlemlerine kadar doktorum hrs ile de çalışıyor yarın yumurta toplama işlemi var gidip göreceğim

Hakkında hayırlısı olsun.

Hakan Yaralı çok iyi bir doktordur. Doğruyu söyler her zaman. Ben de kendisine başvurduğumda kadının yaşı ilerledikçe yumurta kalitesinin düştüğünü söylemişti. Bu bilimsel bir gerçek ve bunu elbette ki hastasına söylemeli. Çok şükür ben kavuştum bebeğime. Dilerim sizler de kavuşursunuz.
Hakan yaralıda başladım tedavime sonuç henüz belli değil benim yumurtalar tembel çıktı ya koşuyolar ya yavaşlar😜ama anatolia hakan yaralı ve ekibini çoksevdim ve çok beğendim. Şimdiye kadar kimse çatlatma iğnesinde falan arayıp teyid etmemişti. Kan tahlilleri ücretsiz. Ekip çok hoşuma gitti ben herkese tavsiye ediyorum. Görüşmeden karar vermeyin. Herkese bol şans banada tabi...

Ben hemşireyim ama insan başına gelmeyince anlamıyor bilmiyor. Hatta bildiklerini unutuyormuş. Ben ankara tüp bebek merkezinde 3 deneme yaptım biri kimyasal oldu. Arkasından 2 ay sonra kendiliğinden gebe kaldım 8. Haftada düştü. Herkesin dr hakkında farklı bir yorumu var. Ben bu işin şans olduğunu düşünüyorhm kime güven hissedildiyse ona gitmek lazım.ben murat sönmezere gidiyorum inş tutunmuştur bebeklerim. Güven hastanesinde çalışıyordum 3 hafta önce bu işlere ağırlık verip sitres olmayım diye bıraktım ama mşlh herkesin her konuda bir bildi var malesef ve herkes kimde hamile kaldıysa ona iyi diyor. Ben şans diyorum berşeyin hayırlısı hepimiz için
Sonuç başarısız oldu. Hakan yaralıya başladım bukez açıkcası daha çok sevdim

Bende aynı doktora ilk tedavimi oldum sorunun nedenine inmeden hadi başlıyoruz dedi bizde direk güvendik emb 3.güne zor gitti tam bi para merkezi dondurma ayrı tüpte ise farklı ücret aynı tüp ise farklı ücret...!onu da geçtim klasik herkese aynı tedavi hiç memnun kalmadım
Aslında
Bende aynı doktora ilk tedavimi oldum sorunun nedenine inmeden hadi başlıyoruz dedi bizde direk güvendik emb 3.güne zor gitti tam bi para merkezi dondurma ayrı tüpte ise farklı ücret aynı tüp ise farklı ücret...!onu da geçtim klasik herkese aynı tedavi hiç memnun kalmadım
Şimdi nerdesin melek

Dun toplandi yumurtalar Çok şükür iyiyim ağlayarak uyansamda anestezi den moral bozmak yok 4 yumurta toplanmış doktorum eşime öyle demiş bakalım ne olacak o 4 yumurta inşallah bisiler olur dün ağrım vardı akşama kadar dinlendim akşamda erken yattım sabah erken uyandigimdan yorgun düşüp bı sürü ilaç var progestan prednol prolutan estrofem folik zaten kullaniyodum oksapar zitromax bakalım ne sonuçlar alcaz aramalarını bekliyorum dünden beri gözüm telefonda

Hakan yaralıda başladım tedavime sonuç henüz belli değil benim yumurtalar tembel çıktı ya koşuyolar ya yavaşlar😜ama anatolia hakan yaralı ve ekibini çoksevdim ve çok beğendim. Şimdiye kadar kimse çatlatma iğnesinde falan arayıp teyid etmemişti. Kan tahlilleri ücretsiz. Ekip çok hoşuma gitti ben herkese tavsiye ediyorum. Görüşmeden karar vermeyin. Herkese bol şans banada tabi...
Çok iyi yapmışsınız. Kesinlikle çok profesyonel bir ekip Anatolia. Hiçbir adımı atlamadan ilerliyorlar. Hemşirelik ekibi de keza öyle. Hocalar ve ekip çok disiplinli, saygılı, samimi... İçtenlik, samimiyet ve iyi niyet her zaman kendini belli ediyor. Geçtiğimiz aylarda bir akrabam gitti muayene olmaya Hakan hoca hemen tüp bebeğe gerek yok demiş hap tedavisi başlamış. 2. ayında hamile kaldı. Şimdi kalp atımları duyuldu. Allah iyi insanlar çıkarsın karşımıza gerçekten. Ben yürekten bağlıyım Anatolia'ya. bence türkiyenin en iyi en başarılı ve en güvenilir tüp bebek merkezi orası.

Back