- 13 Temmuz 2020
- 30
- 24
- 3
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başladınız mı bilmiyorum ben bahçeci ve acıbadem de negatif gördükten sonra Esra Çabuk Cömert e gittim doğuma az kaldı.anı gönülden öneririm. Hem nasip belki doktoruna etkisi çok oluyor.Merhaba herkese.. 2 başarısız aşılama. 2 tüp bebek denemesinden sonra kızımı kucağıma aldım şu an 6 yaşında. Dondurulmuş embriyolarım vardı 2 tane 2 yyıl önce denedik malesef pozitifi sonucu aldıktan 1 hafta sonra gittiler... İstanbulda gittiğim merkezden çok memnundum ancak hem kalma yeri sıkıntısı hem uzaklık vs derken oradan vazgeçmek zorunda kaldım... Şu an ankaradan merkez doktor arayışınndayım.. Ama hiç bir fikir sahibi olamadım . Lütfen gidip çok memnun olduğunuz merkezleri yazabilir misiniz lütfennn
Ankara bahceci kesinlikle tavsiye etmiyorum. Selen hanim ilgili deildi . 6 tane yumurta toplandigini soylediler bana 1 tanesi kalmis 6. Gune ..... kalitesiz yumurta dedi bana . Daha sonra arkadas tavsiyesiyle Cihangir Cakici beye gittim 15 yumurta toplandi 11 dollenme transfer , dondurulmuslarimda var ve cok sukur hamileyim . Bahceci de konustuklarim hep bir tane embriyo kaldigini soyluyor bu durum Benim kafami karistirdi arkadaslarimda Ayni seyleri yasadilar .İstanbul fulya umut ve Ankara bahçeci de labaratuvar farkı varmı kizlar sizce bende tedaviye başlayacağım çok kararsızım
Masaallah gözünüz aydın. Problem ne idi sizde. Bende 3.tedavimi bahceci de oldum ve hic memnun kalmadim lab. sorun var bence. Tese olmamiza rağmen hic embriyomuz kalmadı transfer bile olamadimAnkara bahceci kesinlikle tavsiye etmiyorum. Selen hanim ilgili deildi . 6 tane yumurta toplandigini soylediler bana 1 tanesi kalmis 6. Gune ..... kalitesiz yumurta dedi bana . Daha sonra arkadas tavsiyesiyle Cihangir Cakici beye gittim 15 yumurta toplandi 11 dollenme transfer , dondurulmuslarimda var ve cok sukur hamileyim . Bahceci de konustuklarim hep bir tane embriyo kaldigini soyluyor bu durum Benim kafami karistirdi arkadaslarimda Ayni seyleri yasadilar .
Şuan çok mutlu oldum Ankara'ya gitmedigime o zaman Ankara İstanbul arasında kalmıştımMasaallah gözünüz aydın. Problem ne idi sizde. Bende 3.tedavimi bahceci de oldum ve hic memnun kalmadim lab. sorun var bence. Tese olmamiza rağmen hic embriyomuz kalmadı transfer bile olamadim
Ben memnun kalmayanlardanim. Cok ilgisiz ve alakasiz berfu hoca ne deyim ki. Biz maddi manevi yıpranıyoruz ama kimin ne umurundaki. Keşke herkes aldığı paranın hakkını verse. Memnun olanlar vardr illaki ben kendi acımdan söylüyorum bunlarıŞuan çok mutlu oldum Ankara'ya gitmedigime o zaman Ankara İstanbul arasında kalmıştım
Yle cem beydende çok memnun olann var doktorlugunu eleştirmek haddim değil sırf o olsun diye gittim İstanbul'a ama 750 TL muayene ücreti verdim 1dk sürdu muayene ve açıklama yok sadece tamam baslayabiliriz dedi ya yumurtalıkların şöyle rahmin şöyle falan hiç hsg de hidrosalpink şüphelendim dedi ben sorduğumda onları hallederiz falan dedi laparaskopi yaparız dedi asistanlarına soruyorum ne kadar ücreti diye söylemiyorlar ozaman belli olur diye tamamda bizde sürekli yanımızda milyarlarla gezmiyoruz bı duyayım bütçemizi ayarlayın cevap almak baya zor ağızlarından her konuda.Ben memnun kalmayanlardanim. Cok ilgisiz ve alakasiz berfu hoca ne deyim ki. Biz maddi manevi yıpranıyoruz ama kimin ne umurundaki. Keşke herkes aldığı paranın hakkını verse. Memnun olanlar vardr illaki ben kendi acımdan söylüyorum bunları
Çok zor işte. Mesela benim 4.tüp bebeğim olacak nasipse. Resmen yemeyip içmeyip atiyoruz bi kenara ama birikmiyor. Doktorlarbu durumları çok iyi biliyor. Ama konuşup bizi aydinlatmaya gelince lal oluyorlar resmen. Laroskobi dediğin sey nasi o zamam belli oluyor Allah aşkına net su kadar diye soylenmesi gerekiyor. Ben baskentte histeroskobi oldum. Bende bisey gormemesine ragmen yaptı hoca bakacağım diye. Aman tek aklimizda kalmasin dedik. Valla zor ya şükür imkanımız var ama oda bi yere kadarTabiki o
Yle cem beydende çok memnun olann var doktorlugunu eleştirmek haddim değil sırf o olsun diye gittim İstanbul'a ama 750 TL muayene ücreti verdim 1dk sürdu muayene ve açıklama yok sadece tamam baslayabiliriz dedi ya yumurtalıkların şöyle rahmin şöyle falan hiç hsg de hidrosalpink şüphelendim dedi ben sorduğumda onları hallederiz falan dedi laparaskopi yaparız dedi asistanlarına soruyorum ne kadar ücreti diye söylemiyorlar ozaman belli olur diye tamamda bizde sürekli yanımızda milyarlarla gezmiyoruz bı duyayım bütçemizi ayarlayın cevap almak baya zor ağızlarından her konuda.
Bi dr bunu nasil söyler yaa, resmen modunu dusuruyolar insanlarinBen dün hakan yaralıya gittim yumurta kaliten kötüdür diyor. 9900 fiyat +ilaçlar
Başkentteki doktorunuz kimdi acaba bende orda tedavi gördüm deÇok zor işte. Mesela benim 4.tüp bebeğim olacak nasipse. Resmen yemeyip içmeyip atiyoruz bi kenara ama birikmiyor. Doktorlarbu durumları çok iyi biliyor. Ama konuşup bizi aydinlatmaya gelince lal oluyorlar resmen. Laroskobi dediğin sey nasi o zamam belli oluyor Allah aşkına net su kadar diye soylenmesi gerekiyor. Ben baskentte histeroskobi oldum. Bende bisey gormemesine ragmen yaptı hoca bakacağım diye. Aman tek aklimizda kalmasin dedik. Valla zor ya şükür imkanımız var ama oda bi yere kadar
Hulusi hoca sizinBaşkentteki doktorunuz kimdi acaba bende orda tedavi gördüm de
Merhaba sorun aciklanamayan kisirlik diyor . Yalniz Gercekten bahcecide herkese Ayni seyi yapiyorlar Bende bir tane embriyo zorla 6. Gune kadar geldi o da tutunamadi embriyolarin cok fazla bekletilmesi ve bir cok arkadasima Ayni seyi yaptilar . Cok supheli geliyor bana. Birde yumurta kalitesiz dedi halbuki yumurta reservim yuksekti Cihangir beyle Diger tedavide Bir ay sonra 11 tane embriyo olusabiliyorsa sorun bahcecide sanirimMasaallah gözünüz aydın. Problem ne idi sizde. Bende 3.tedavimi bahceci de oldum ve hic memnun kalmadim lab. sorun var bence. Tese olmamiza rağmen hic embriyomuz kalmadı transfer bile olamadim
Masaallah embriyo sayınız çok iyi Rabbim insaallah nasip eder size. Ben hic bir sonuç alamadim eşim orda tese oldu birde. Ben nasip değil dedim ama berfu hocanın tekrar beni arayip zerre umursamazcasina konuşması çok zoruma gitti. Sonucta ben sana maddi olarak bi kazancım. Isini layigiyla yapan nadirMerhaba sorun aciklanamayan kisirlik diyor . Yalniz Gercekten bahcecide herkese Ayni seyi yapiyorlar Bende bir tane embriyo zorla 6. Gune kadar geldi o da tutunamadi embriyolarin cok fazla bekletilmesi ve bir cok arkadasima Ayni seyi yaptilar . Cok supheli geliyor bana. Birde yumurta kalitesiz dedi halbuki yumurta reservim yuksekti Cihangir beyle Diger tedavide Bir ay sonra 11 tane embriyo olusabiliyorsa sorun bahcecide sanirim
Kesinlikle Selen hanim ne sordu ne yorum yapti umrunda olmadi parayi alana kadar . Baska merkez denedinmi Ben oraya guvenmiyorum degistirirseniz Insallah sizde guzel sonuclar alicaksiniz Onlarin derdi Sadece para mesele kimseye taze embriyo transferi yapmiyorlar Benim bildigim kalanlar ve ohss durumlarinda dondurulmus yapilir.Tek embriyo kaldi olayi icindede Ayni seyi dusunuyorum. Yumurta toplama hersey bastan sifirlanicak cunkuMasaallah embriyo sayınız çok iyi Rabbim insaallah nasip eder size. Ben hic bir sonuç alamadim eşim orda tese oldu birde. Ben nasip değil dedim ama berfu hocanın tekrar beni arayip zerre umursamazcasina konuşması çok zoruma gitti. Sonucta ben sana maddi olarak bi kazancım. Isini layigiyla yapan nadir
Yok ben büyük konusmayim ama bahceciye tekrar gitmem. Ocakta başka bir merkezde baslayacagim insaallah. Kesinlikle para odaklı bir yer orası. Transfer olamadim tekrar arayıp iade edeceğiz vs seyler bile demediler. Biz gidip aldıkKesinlikle Selen hanim ne sordu ne yorum yapti umrunda olmadi parayi alana kadar . Baska merkez denedinmi Ben oraya guvenmiyorum degistirirseniz Insallah sizde guzel sonuclar alicaksiniz Onlarin derdi Sadece para mesele kimseye taze embriyo transferi yapmiyorlar Benim bildigim kalanlar ve ohss durumlarinda dondurulmus yapilir.Tek embriyo kaldi olayi icindede Ayni seyi dusunuyorum. Yumurta toplama hersey bastan sifirlanicak cunku
Kesinlikle yalniz o kadar kalabalikki Kac saat bekletiyorlar ve Herkes orda bazen kagitlari imzalarken felan denk Geliyorum bir cok kisi bastan yumurta toplucaz havuz yontemi yapicaz Yada Tek embriyo kaldi . Sonradan embriyo karisma olayini da gormustum Ona ragmen hic mi azalma olmuyor Ben anlamiyorum . Reklam amacli birseyler yapip instagramlara atmak disinda birsey gormuyorumYok ben büyük konusmayim ama bahceciye tekrar gitmem. Ocakta başka bir merkezde baslayacagim insaallah. Kesinlikle para odaklı bir yer orası. Transfer olamadim tekrar arayıp iade edeceğiz vs seyler bile demediler. Biz gidip aldık
Ben iki defada baskentte tedavi gördüm ama hulusi hoca mükemmel bor doktor. Bak ordan da sonuc alamadim ama memnundum. Bahceciden hic memnun kalmadım. Tek laboratuvar iyi olsun diye düşündüm. Ama hüsranla döndüm. Ocakta 4.ye baslayacagim Allah'tan hayrlsi insaallahhKesinlikle yalniz o kadar kalabalikki Kac saat bekletiyorlar ve Herkes orda bazen kagitlari imzalarken felan denk Geliyorum bir cok kisi bastan yumurta toplucaz havuz yontemi yapicaz Yada Tek embriyo kaldi . Sonradan embriyo karisma olayini da gormustum Ona ragmen hic mi azalma olmuyor Ben anlamiyorum . Reklam amacli birseyler yapip instagramlara atmak disinda birsey gormuyorum