- 28 Şubat 2020
- 1.289
- 530
- 73
- 44
Hic sıkilmasin ayni bende oyle oldumGunaydin kizlar 6 yumurtadan 3 tanesi dollenmis canim sıkıldı baya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic sıkilmasin ayni bende oyle oldumGunaydin kizlar 6 yumurtadan 3 tanesi dollenmis canim sıkıldı baya![]()
Merhaba çok sevindim , bende hulusi hocaya gidiyorum . Bugün iğnelerim bitti cumartesi toplanacak yumurtalarım . Genetiğe gidecek sonra inşallah transferBaşkent hastanesı Hulusı Bülent Zeyneloglu tek adres dıyorum sebepsız ınfertılıte ıle 7 yıl hamıle kalamadım ılk tüp bebek denemesınde bebegım oldu cok şükür tek tavsıyem o olur ondan önce gıttıgım merkezlerı hıc yazmıyorum para tuzagıydılar maalesef
Sebepsız infertılite idi esımde de bende de hıcbır problem yoktu ama cocuk olmuyordu inş tutar ilk denemenizde hulusı hoca candır gerçekten doğru tercıhMerhaba çok sevindim , bende hulusi hocaya gidiyorum . Bugün iğnelerim bitti cumartesi toplanacak yumurtalarım . Genetiğe gidecek sonra inşallah transfersende problem neydi bende ilk denemede tuttsun diye dualar ediyorum
İnşallah güzel haberler alırsın canımMErhaba kızlar bende Anatolia ya başladım inşallah pozitif görürm![]()
İstanbul fulya umut ve Ankara bahçeci de labaratuvar farkı varmı kizlar sizce bende tedaviye başlayacağım çok kararsızımHanımlar ben İstanbul bahcecide tedavi oldum istanbuldan tanıdığım Ankara bahcecide selen hanim var
Hadi hayırlısıyla pozitif görürsün inşallah Ankara'daki merkezler hakkında yorumunuz nedir?Herkese selam bende murat sönmezerde transferimi oldum 29 ekim test zamanım 5. Denemem ankarada.
Hayirlisiyla guzel haber verirsin insallah cnmHerkese selam bende murat sönmezerde transferimi oldum 29 ekim test zamanım 5. Denemem ankarada.
Transferden sonra yolculuk yapmakta bir problem yok sanırsam degilmi sizin Dr ne söyledi bu konuda bende şehir dışından geleceğin çünkü tedavimdeHayirlisiyla guzel haber verirsin insallah cnm
Ben de dun oldum transfer simdi yoldayız eve donuyoruz
İnş hayırlısıyla güzel olsun beklenen zaman gelmiş olsun sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi bol şans ve güzel kaderleriyle gelsinlerHayirlisiyla guzel haber verirsin insallah cnm
Ben de dun oldum transfer simdi yoldayız eve donuyoruz
Ben hemşireyim ama insan başına gelmeyince anlamıyor bilmiyor. Hatta bildiklerini unutuyormuş. Ben ankara tüp bebek merkezinde 3 deneme yaptım biri kimyasal oldu. Arkasından 2 ay sonra kendiliğinden gebe kaldım 8. Haftada düştü. Herkesin dr hakkında farklı bir yorumu var. Ben bu işin şans olduğunu düşünüyorhm kime güven hissedildiyse ona gitmek lazım.ben murat sönmezere gidiyorum inş tutunmuştur bebeklerim. Güven hastanesinde çalışıyordum 3 hafta önce bu işlere ağırlık verip sitres olmayım diye bıraktım ama mşlh herkesin her konuda bir bildi var malesef ve herkes kimde hamile kaldıysa ona iyi diyor. Ben şans diyorum berşeyin hayırlısı hepimiz içinHadi hayırlısıyla pozitif görürsün inşallah Ankara'daki merkezler hakkında yorumunuz nedir?
Haklısınız kim nerede pozitif aldıysa o merkeze iyi diyor önce rabbim izin verirse tabi bizlerde araştırmayı birakmsmsk gerek Dr ve labaratuvar in en iyisi olması için çabalıyorum yumurta ve sperm saglikliysa rabbimde nasip ettiyse zamanı geldiyse pozitif göreceğiz inşallah stres çok etken diye benimde eşim işi bıraktı elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz şuan gerisi taktir ilahi inşallah tutar bebisinizBen hemşireyim ama insan başına gelmeyince anlamıyor bilmiyor. Hatta bildiklerini unutuyormuş. Ben ankara tüp bebek merkezinde 3 deneme yaptım biri kimyasal oldu. Arkasından 2 ay sonra kendiliğinden gebe kaldım 8. Haftada düştü. Herkesin dr hakkında farklı bir yorumu var. Ben bu işin şans olduğunu düşünüyorhm kime güven hissedildiyse ona gitmek lazım.ben murat sönmezere gidiyorum inş tutunmuştur bebeklerim. Güven hastanesinde çalışıyordum 3 hafta önce bu işlere ağırlık verip sitres olmayım diye bıraktım ama mşlh herkesin her konuda bir bildi var malesef ve herkes kimde hamile kaldıysa ona iyi diyor. Ben şans diyorum berşeyin hayırlısı hepimiz için
İlk gun gitme dediler dun oldum transferi bugun yola ciktimTransferden sonra yolculuk yapmakta bir problem yok sanırsam degilmi sizin Dr ne söyledi bu konuda bende şehir dışından geleceğin çünkü tedavimde
Nerde yaptırdınız tedavinizi inşallah tutunur bebisiniz emeklerinize değer çok zor bir surecİlk gun gitme dediler dun oldum transferi bugun yola ciktim
Amin inşallah canimNerde yaptırdınız tedavinizi inşallah tutunur bebisiniz emeklerinize değer çok zor bir surec
Siz hangi merkezde tedavi olacaksinizTransferden sonra yolculuk yapmakta bir problem yok sanırsam degilmi sizin Dr ne söyledi bu konuda bende şehir dışından geleceğin çünkü tedavimde
Bende berfu hanımda olmayı düşünüyorum Kasım adetimle aslında kafamda İstanbul cem bey var ama orası bana çok uzak 850km git gel problem olacak bende Ankara'ya gideyim diyorum orası 400 km hem maddi açıdan hem yipranmayim diye labaratuvar kalitesi aynıymış sanirsamSiz hangi merkezde tedavi olacaksiniz