Yok artık!

Sen bunun çalıştığı yerde işe baslicaktin ne oldu o mevzu ?
Beni daha üst bir şubede başlattılar.
O da biraz kıskandı galiba. Çok yorulacaksin, yapamazsın falan dedi.
Dün eğitimde yaptığım latteye eğitim müdürümüz mükemmel olmuş, sütun kopurtulmesi falan dedi. Bunu sevgilimle paylaştığımda elin titremistir ondan güzel olmuştur dedi. Ne alakaysa...

Hayırlı olsun bişi dicem vallahi ikinizde bi tuhafsiniz ..

sadece bu konu üzerine demedimki açtığınız tüm konular üzerine dedim tuhafsinız diye , ama siz böyle mutluysaniz biz 3. Kişilere pek bişi demek düşmüyor hayat senin yaşam senin beden senin
Ya yok bugün bende kendimden korktum.
Çocuğa şimdi gitmeye kalkarsan anahtarı alıp klozete atarım derken..

Bence çocuğu takıntı haline getirmişsiniz.Çocuk zor olduğu bir türlü tam elde edemediğiniz ve ailesi sizi istemediği için de gözünüzde iyice büyümüş. Şartlar rahat olsa hala bu kadar tutkulu olurmusunuz, sanmıyorum. Yaşınız henüz küçük. Emin olun şu anda kendiniz için yaptığınızı söylediğiniz şeyler,gün gelir yine en çok sizin canınızı acıtır.

Onu elde edemedigimi düşünmüyorum açıkçası.
Beni sevdiğini, özlediğini söyledi. Bugün ona s...r git dediğimde gözleri doldu bildiğiniz. Bir saat önce konuştuğumuzda bunca dediğim, yaptığım şeylere rağmen yanımda olduğunu çünkü beni sevdiğini söyledi.

Zaman geçti ayrılmadınız bi şekilde kabullendiler ve evlendiniz diyelim nasıl bir evlilik olacağını öngörmek hiç zor değil.. ne köy olur ne kasaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…