Yok artık!

sürekli konu açıyosunuz, bırakamadığınızı düşünmemiz normal değil mi.

Konularınızı hep görüyordum ama hiç yorum yapmamıştım :)

Ne kadar "bu kez" ayrıldım deseniz de maalesef ayrılamazsınız, bence her ikinizde birbirinizde takıntı olmuşsunuz, anlattıklarınıza göre :)

Madem ayrılacaksınız bundan sonra uğraşmayın.Normal bir durum değil.

Siz gerçekten birbirinizi sevmiyorsunuz bence de.Takıntı,bağımlılık olmuşsunuz birbiriniz için.İkinizin iyiliği için de son kez bitirin gitsin.

Madem ayrılacaksınız bundan sonra uğraşmayın.Normal bir durum değil.
Biliyorum bu çocuk ailesinin baskısı altında sümsük sümsük yaşayacak. Bunaldığında dışarı çıkıp bir yürüyüş yapayım deme hakkı bile yok.
Ona cesaret aşılayamaz mıyım konuşarak?

21 yaşındaki kocaman adama s.. git demişsiniz. O da size sesini çıkaramamış.
Sen bana s... git mi dedin dedi.
Sonra aradı beni. Babam belki de işten alacak beni diye.
Gerçekten en sahici hislerimle soruyorum. 21 yaşında kendi parasını kazanan adamın biraz dışarıda vakit geçirmesi normal olmayan bir durum mu?

Adam anlamis bence sizinle oldugunu o yuzden irarla aramis. Siz bu cocugun basina bir is getireceksiniz yazik belliki ailesi duskun evlatlarina.annesinden fazla onun iyiligini dusunemessiniz.

Adam anlamis bence sizinle oldugunu o yuzden sirarla aramis. Siz bu cocugun basina bir getireceksiniz yazik belliki ailesi duskun evlatlarina.annesinden fazla onun iyiligini dusunemessiniz.
Sadece benimle ilgili değil. Dediğim gibi çocuk içim bunaldı bir yürüyüşe çıkıyorum bile diyemiyor. Bu baskı mı yoksa düşkünlük mü oluyor acaba?
Benim de ailem fazlasıyla düşkün bana. Ama dışarı çıkmamı, arkadaşlarımla takılmamı gayet makul karşılarlar.

Bence aile sana geldiğini farketmiş ve seninle görüşmesini ciddi anlamda istemiyorlar, zorlamayın isterseniz çünkü belli ki size rahat yok!

Yahu bu erkekler kadınlara göre geç olgunlaşıyorlar bunu sağır sultan bile duydu. Kızlarımız küçücük adamlardan biyük beklentilere giriyorlar. Bırakın 21 yaş nedir ki bi erkek için. Daha ana kuzusu o yaşta.

Siz yalnız mi yasiyorsunuz

Haklisiniz ama başka erkek arkadaşlarım da oldu. Onlar da bu yaşlardaydı. Böyle bir durum söz konusu değildi.

Ve es geçtiğim birşey var.

Ona o kötü cümleyi söylediğimde gözleri doldu çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…