- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Ben eski diye sıfatlandırdım onu bugünkü olayımızdan sonra.Sevgiliniz eski mi? Yoksa bu olaylardan dolayı eski olarak mı atfettiniz onu bilemedim?
Diyorum adama yürüyüşe çıktım daraldım işe girmeden önce de. Niye daraldın diye sorar diyor. Benimle buluştuğunu söyle diyorum, evden kovarlar, işten alırlar, hayatım kayar diyor. Kendi bile ben kız çocuğu gibi büyütüldüm diyor.Kız ailesi okadar baskıcı değil o ne yao tam olmamış gönder ailesine başına iş alma derim.
Orası öyle, ama dediğim gibi bu çocuğa bir cesaret gelmezse ailesi ne derse onu yapan, boş bir ömür süren sümsük biri olacak.Bu ilişkiden hayır yok size kendi yolunuza bakın
Ben bu olaydan sonra eski diye sıfatlandırdım onu. Babasıyla konuşmayı bile teklif ettim.neden onun için birşey yapmak istiyorsun ki kendi aklı yok mu..al kaçır kurtar onu bu hayattan o zaman çok istiyorsan..
hala evine gelmesine müsade etmende yanlış..madem sana göre değil yaşantısı madem ayrıldınız bırak nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşasın..
Canım benim daha gencecik yaştasın. Benden sana abla tavsiyesi hiç kimse değişmez, eğer değiştirmek istediğin bir özelliği varsa biriyle beraber olma. Yıllarını aylarını harcarsın o adamla bir arpa boyu yol gitmez, olan sana gençliğine olur. Hem de sizin aranızda ailesel farklılıklar kültürel düzeyde ileri boyut farklar var anladığım kadarıyla , bu ilişki olmaz . Çok yorulursun.Ben eski diye sıfatlandırdım onu bugünkü olayımızdan sonra.
Böyle bir ilişki istemiyorum hayatımda.
Ama bir insanın aile baskısı altında ezilmesine de göz yumamıyorum haddime olmasa da.
Ona cesaret veremez miyim?
Onun iplerinin kimlerde olduğu ortada ne yaparsanız yapın değişmez.Orası öyle, ama dediğim gibi bu çocuğa bir cesaret gelmezse ailesi ne derse onu yapan, boş bir ömür süren sümsük biri olacak.
Ona cesaret veremez miyim? Baş kaldırması için ikna edemez miyim?
reddettiyse artık onunla işin olmamalı..zaten evlensenizde ailesi yüzünden mutsuz bir evlilik olacakBen bu olaydan sonra eski diye sıfatlandırdım onu. Babasıyla konuşmayı bile teklif ettim.
Annem ve teyzem de bu şekilde dedi. Evlenirken sadece iki kişi evlenmez, aileler de bir olur falan dediler.reddettiyse artık onunla işin olmamalı..zaten evlensenizde ailesi yüzünden mutsuz bir evlilik olacak
Sanırım bırakamamış olsam s... git diye bağırmazdım.adamda bırakamadığınız ne var? altın ç.k mü?
Kahakaha attimadamda bırakamadığınız ne var? altın ç.k mü?