- 21 Aralık 2014
- 8.987
- 28.581
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Boynunu öpüyordum ufak ufak, tedbir amaclı sordum. Morarmasın sonra diye, o da bir şey olmaz. Mor mor gezerim, dedi.Peki bisey daha soracam kusura bakmayin neden boynunu morarttiniz ani bir haz olarak mi gelisti yoksa bilincli mi.
Bazen bilincli olarak yapiliyor ya karakterinizi merak ettim...bu adamin ailesindende adamdanda sana bir cacik olmaz..belkide baska birini dusunuyorlardir senden uzak durmasini istiyorlardir.nereli bunlarBoynunu öpüyordum ufak ufak, tedbir amaclı sordum. Morarmasın sonra diye, o da bir şey olmaz. Mor mor gezerim, dedi.
Bende bu laftan sonra biraz abartmış olabilirim.
Kastamonu-MersinBazen bilincli olarak yapiliyor ya karakterinizi merak ettim...bu adamin ailesindende adamdanda sana bir cacik olmaz..belkide baska birini dusunuyorlardir senden uzak durmasini istiyorlardir.nereli bunlar
Himm o zaman seninle ilgili bir sorundur boynu falan morarmis ya hakkında basit dusunuyorlardir sana bi tavsiyem adini koymadigin bir iliskide hemen bu denli fiziksek temasa gecmeKastamonu-Mersin
Pek tutkularıma, arzularıma söz geçirebilen biri değildim.Himm o zaman seninle ilgili bir sorundur boynu falan morarmis ya hakkında basit dusunuyorlardir sana bi tavsiyem adini koymadigin bir iliskide hemen bu denli fiziksek temasa gecme
Emin ol ki hep kaybedersin ve basitlesirsinPek tutkularıma, arzularıma söz geçirebilen biri değildim.
Haklisiniz ama başka erkek arkadaşlarım da oldu. Onlar da bu yaşlardaydı. Böyle bir durum söz konusu değildi.
Sevişmeyi seviyorum.Evine niye aliyorsun ki o senin sadece erkek arkadasin hala ailenin altindayken hangi hadle evine girip cikiyor.ben cok cizgileri olan bir bayanim bir kadinin hem agir hemde mesafeli.olmasi tarafındayım evli olmasam erkek arkadasimla eski usul gibi flortlesirdim ciddiye giderse gider gorusurdum oda mesafeli sekilde
BZen arzularindan odun vermen gerektigini bilmelisin sevişmeyi seviyorsun ama herkeslede sevisilmemeli...herkesi o hadde sahip tutmamalisin ilerde hayatina girecek olan kisi esin olmaya laik olursa o zaman istedigini yasayabilirsin ama senin yasin suan iliskilerin ciddi ilerlemesi icin daha kucuk suan erkeklerin dilini anlamak icin flortlesmelisin ötesi karakterine ve kişiliğine zarar verir.Sevişmeyi seviyorum.
Bunu onun için değil, kendim için yaşıyorum. Hani bazı kadınlar seksi erkek için ödül olarak görür ya ben kendimi ödüllendirmek için yapıyorum.
Yenisini bulmadan olmaz cunku sevismeyi seviyormusEn son bu cocuk senden ayrilmisti sanki. Ikinizin de yasi kucuk niye uzattikca uzatiyorsunuz ayril gitsin
BZen arzularindan odun vermen gerektigini bilmelisin sevişmeyi seviyorsun ama herkeslede sevisilmemeli...herkesi o hadde sahip tutmamalisin ilerde hayatina girecek olan kisi esin olmaya laik olursa o zaman istedigini yasayabilirsin ama senin yasin suan iliskilerin ciddi ilerlemesi icin daha kucuk suan erkeklerin dilini anlamak icin flortlesmelisin ötesi karakterine ve kişiliğine zarar verir.
BZen arzularindan odun vermen gerektigini bilmelisin sevişmeyi seviyorsun ama herkeslede sevisilmemeli...herkesi o hadde sahip tutmamalisin ilerde hayatina girecek olan kisi esin olmaya laik olursa o zaman istedigini yasayabilirsin ama senin yasin suan iliskilerin ciddi ilerlemesi icin daha kucuk suan erkeklerin dilini anlamak icin flortlesmelisin ötesi karakterine ve kişiliğine zarar verir.
Doğru söze ne denir...BZen arzularindan odun vermen gerektigini bilmelisin sevişmeyi seviyorsun ama herkeslede sevisilmemeli...herkesi o hadde sahip tutmamalisin ilerde hayatina girecek olan kisi esin olmaya laik olursa o zaman istedigini yasayabilirsin ama senin yasin suan iliskilerin ciddi ilerlemesi icin daha kucuk suan erkeklerin dilini anlamak icin flortlesmelisin ötesi karakterine ve kişiliğine zarar verir.