Yok artık!

Seni merak ediyordum, ama ilişkinize dair olumlu bakamamıştım.
Eski sevgilimde böyleydi. Sevişme esnasında babası arayıp koştura koştura babasının yanına koşardı. Sonuç? Bitti. Çok mutluyum.

Peki bisey daha soracam kusura bakmayin neden boynunu morarttiniz ani bir haz olarak mi gelisti yoksa bilincli mi.
Boynunu öpüyordum ufak ufak, tedbir amaclı sordum. Morarmasın sonra diye, o da bir şey olmaz. Mor mor gezerim, dedi.
Bende bu laftan sonra biraz abartmış olabilirim.

Boynunu öpüyordum ufak ufak, tedbir amaclı sordum. Morarmasın sonra diye, o da bir şey olmaz. Mor mor gezerim, dedi.
Bende bu laftan sonra biraz abartmış olabilirim.
Bazen bilincli olarak yapiliyor ya karakterinizi merak ettim...bu adamin ailesindende adamdanda sana bir cacik olmaz..belkide baska birini dusunuyorlardir senden uzak durmasini istiyorlardir.nereli bunlar

Senin konularını hayretle takip ediyorum ve üzülüyorum. Lütfen daha fazla kangren olmuş birşeyi zorlama elinde kalcak zaten belli zorlama yani.
İstenmiyorsun ve bunu kendine layık görme lütfen.

Evine niye aliyorsun ki o senin sadece erkek arkadasin hala ailenin altindayken hangi hadle evine girip cikiyor.ben cok cizgileri olan bir bayanim bir kadinin hem agir hemde mesafeli.olmasi tarafındayım evli olmasam erkek arkadasimla eski usul gibi flortlesirdim ciddiye giderse gider gorusurdum oda mesafeli sekilde

Belkide dogulu oldugum icin boyle buyutuldum ama bence ne varsa bizim kulturumuzde var insanin karakteri zayiflamiyor guclu oluyorsun

Evine niye aliyorsun ki o senin sadece erkek arkadasin hala ailenin altindayken hangi hadle evine girip cikiyor.ben cok cizgileri olan bir bayanim bir kadinin hem agir hemde mesafeli.olmasi tarafındayım evli olmasam erkek arkadasimla eski usul gibi flortlesirdim ciddiye giderse gider gorusurdum oda mesafeli sekilde
Sevişmeyi seviyorum.
Bunu onun için değil, kendim için yaşıyorum. Hani bazı kadınlar seksi erkek için ödül olarak görür ya ben kendimi ödüllendirmek için yapıyorum.

Sevişmeyi seviyorum.
Bunu onun için değil, kendim için yaşıyorum. Hani bazı kadınlar seksi erkek için ödül olarak görür ya ben kendimi ödüllendirmek için yapıyorum.
BZen arzularindan odun vermen gerektigini bilmelisin sevişmeyi seviyorsun ama herkeslede sevisilmemeli...herkesi o hadde sahip tutmamalisin ilerde hayatina girecek olan kisi esin olmaya laik olursa o zaman istedigini yasayabilirsin ama senin yasin suan iliskilerin ciddi ilerlemesi icin daha kucuk suan erkeklerin dilini anlamak icin flortlesmelisin ötesi karakterine ve kişiliğine zarar verir.

En son bu cocuk senden ayrilmisti sanki. Ikinizin de yasi kucuk niye uzattikca uzatiyorsunuz ayril gitsin

BZen arzularindan odun vermen gerektigini bilmelisin sevişmeyi seviyorsun ama herkeslede sevisilmemeli...herkesi o hadde sahip tutmamalisin ilerde hayatina girecek olan kisi esin olmaya laik olursa o zaman istedigini yasayabilirsin ama senin yasin suan iliskilerin ciddi ilerlemesi icin daha kucuk suan erkeklerin dilini anlamak icin flortlesmelisin ötesi karakterine ve kişiliğine zarar verir.

Aciklamaniz ne kadar seviyeli ve guzel

Doğru söze ne denir...

X