Yoğurtta hangi markayı tercih ediyorsunuz?

pespembe onda bu sorun olmuyormu derken ne dediğini anlayamadım,

Canım ben içim yoğurt alıyorum ama yoğurdu kullandıkça sulanıyor kabında... ve o zaman da tabağa koyduğumda cıvığımsı oluyor hoşuma gitmiyor görüntü ve tat olarak...
Bimin dost yoğurdunda da bu oluyor mu diye sordum...
Yardımcı olun arkadaşlar...

ben bimin yoğurdunda sulanma görmedim tadı danone ninkine benziyo güzel yani gönül rahatlığıyla alabilirsin.en azından bi denersin

bi sütaş bide bimin yoğurdunu sewiorum..

annemlerde wadim köy tipi yoğurdu alıolar,babama diğer yoğurtlar şekerli gibi geliomuşta

ülker içim yoğurt
genelde herşeyi ülker alırım daha bi lezzetli geliyo ürünleri
hemde güvenilir

gülşah yoğurt keçi sütüde var içinde geleneksel tadı var

dün migrosdan yaprak sarması aldım ama epey kalmış olduğundan

sürekli elimde yırtıldı , onca emeğime acıdım açıkca

alışverişimi büyük marketlerden yaparım,ama bir tek yoğurt ve yumurta için hususi BİM e giderim.
dost marka yoğurt,deneyin memnun kalacaksnız.
Danone son tercihimdir.

denedim ama yavan geldi tabi herkesin damak tadı farklı olabiliyor

Danone kullanıyorum. Yörsan'ı protesto amaçlı almıyorum. Çünkü işçilerini habersiz çıkartmıştı.

pınar yoğurt çok güzel
ilk tercihimdir daima ama bazen yoksa veya fiyatı uygun olan yörsan,sek falan varsa onları da aldığım olur
ekerin süt ürünleri de çok güzel ama her yerde bulunmuyor yoğurdunu görmedim ama ayranda birinci tercihimizdir

kesinlikle BıM in süt ve süt ürünlerini(dost) tavsiye ederim hem hesaplı hem dayanıklı hem de güzell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…