- 4 Ocak 2023
- 130
- 10
- 28
- 21
- Konu Sahibi moonlightx34
Kızlar bu sabah yaptığım ilk idrar değil ama maalesef predictor early markada silik çizgi çıktı regle 6 gün var sizce yalancı pozitif çıkarır mı iyi marka mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan testi yaptınız mı merak ettim inşallah gebesinizdir, benim regl 7 gün var ben de bu sabah ilk idrarla aynı testle yaptım çok silik cikti adet agrisi gibi alt karın ağrısı çekiyorum 2 gündür aşırı mide bulantım var 2 kere kusma derecesine geldim yani mutfağa girmek istemiyorum aşırı midem bulanıyorKızlar bu sabah yaptığım ilk idrar değil ama maalesef predictor early markada silik çizgi çıktı regle 6 gün var sizce yalancı pozitif çıkarır mı iyi marka mı
Maalesef değilim ama inşallah sizin vardırKan testi yaptınız mı merak ettim inşallah gebesinizdir, benim regl 7 gün var ben de bu sabah ilk idrarla aynı testle yaptım çok silik cikti adet agrisi gibi alt karın ağrısı çekiyorum 2 gündür aşırı mide bulantım var 2 kere kusma derecesine geldim yani mutfağa girmek istemiyorum aşırı midem bulanıyor
Bence hamilesinÇok silik bi çizgi var ama kendim gözle zor görüyorum burdan belli olurmu bilemem meraktan ölecem lütfen biri bisey desin
Sonuç ne oldu acaba gebemisiniz?Selam arkadaşlar adetime 3 gün var kaset testi yaptım bu şekilde çıkıyor gebelik varmi?
Hamileyim bugün 5 haftalık olduk çok şükürSonuç ne oldu acaba gebemisiniz?