Ederim tabi canımMaşallah bize de dua eder misin
Allah'ım en kolay yolundan en iyisini en güzelini sizlere de nasip etsin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ederim tabi canımMaşallah bize de dua eder misin
Şuan çok mutlu oldum inşallah hamileyimdir rabbim sağlıkla eline alıp sağlıklı mutlu büyütmeyi nasip etsin gülüm en zor ayları atlatmışsınİnşallah canım
Hamileyim ama ama doğurmadım daha erken canım 3.ay yeni bitti sayılır bak sana foto da atayım benimkini ordan pay biç kendininkine
AmiiiinnnnEderim tabi canım
Allah'ım en kolay yolundan en iyisini en güzelini sizlere de nasip etsin inşallah
Gerçekten mi en zor aylar di mi onlar geçti gitti neyseki ama bi de yaşayan bana ve eşime sor nasıl geçti her hafta doktordaydım kalp atışı var mı gelişim var mı milimi ne kadar fetal sonucu temiz mi doktorum illallah etmiştirŞuan çok mutlu oldum inşallah hamileyimdir rabbim sağlıkla eline alıp sağlıklı mutlu büyütmeyi nasip etsin gülüm en zor ayları atlatmışsın
Doğrudur gülüm rabbim kolay da doğum nasip etsin bide bana sor diyorsun inanırım gülüm bende biraz tez canlıyım büyük ihtimal bende senin gibi olurum her hafta doktora giderim eşimi düşünemiyorum bileGerçekten mi en zor aylar di mi onlar geçti gitti neyseki ama bi de yaşayan bana ve eşime sor nasıl geçti her hafta doktordaydım kalp atışı var mı gelişim var mı milimi ne kadar fetal sonucu temiz mi doktorum illallah etmiştir
Allah'ım en güzelini yaşamayı nasip etsin inşallah sana ve tüm isteyenlere yakınında şehir hastanesi varsa onlar da Kan alıyor ben hep beta takibimi orada yaptırdımDoğrudur gülüm rabbim kolay da doğum nasip etsin bide bana sor diyorsun inanırım gülüm bende biraz tez canlıyım büyük ihtimal bende senin gibi olurum her hafta doktora giderim eşimi düşünemiyorum bile
Gerçekten mi en zor aylar di mi onlar geçti gitti neyseki ama bi de yaşayan bana ve eşime sor nasıl geçti her hafta doktordaydım kalp atışı var mı gelişim var mı milimi ne kadar fetal sonucu temiz mi doktorum illallah etmiştir
Doğrudur gülüm rabbim kolay da doğum nasip etsin bide bana sor diyorsun inanırım gülüm bende biraz tez canlıyım büyük ihtimal bende senin gibi olurum her hafta doktora giderim eşimi düşünemiyorum bile
Amin çok amin cümlemize var aslında Bursa’da yaşıyorum şehir hastanesi varda eşim çok takıyorsun diyor 1 hafta önce gitmiştik götürür mü bilemedim daha yeni gittik biraz daha geçsin demişti çünkü bana kalsa ben hemen veririm kanAllah'ım en güzelini yaşamayı nasip etsin inşallah sana ve tüm isteyenlere yakınında şehir hastanesi varsa onlar da Kan alıyor ben hep beta takibimi orada yaptırdım
İçinden ne geliyorsa onu yap inşallah test ve biz yanılmıyoruzdur bebiş vardır elinde başka artımed days comfort falan harici yine test varsa olmadı onunla yine yap yarınAmin çok amin cümlemize var aslında Bursa’da yaşıyorum şehir hastanesi varda eşim çok takıyorsun diyor 1 hafta önce gitmiştik götürür mü bilemedim daha yeni gittik biraz daha geçsin demişti çünkü bana kalsa ben hemen veririm kan
Amin. Sen kendini hiç strese sokma inşallah pazartesi de güzel haberlerle gel burayaÇok teşekkür edem o kadar çok yanlış sonuçlar aldım ki inşallah doğrudur hele artımed kadar yalancı çıkartan test görmedim hep dua ediyorum tüm isteyenlere nasip etsin rabbim beklemek çok zor