Ederim tabi canımMaşallahbize de dua eder misin
![]()

Allah'ım en kolay yolundan en iyisini en güzelini sizlere de nasip etsin inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ederim tabi canımMaşallahbize de dua eder misin
![]()
Şuan çok mutlu oldum inşallah hamileyimdirİnşallah canım
Hamileyim ama ama doğurmadım daha erken canım3.ay yeni bitti sayılır
bak sana foto da atayım benimkini ordan pay biç kendininkine
AmiiiinnnnEderim tabi canım
Allah'ım en kolay yolundan en iyisini en güzelini sizlere de nasip etsin inşallah![]()
Gerçekten miŞuan çok mutlu oldum inşallah hamileyimdirrabbim sağlıkla eline alıp sağlıklı mutlu büyütmeyi nasip etsin gülüm en zor ayları atlatmışsın
![]()
Doğrudur gülüm rabbim kolay da doğum nasip etsinGerçekten mien zor aylar di mi onlar geçti gitti neyseki ama bi de yaşayan bana ve eşime sor nasıl geçti her hafta doktordaydım
kalp atışı var mı gelişim var mı milimi ne kadar fetal sonucu temiz mi doktorum illallah etmiştir
![]()
Allah'ım en güzelini yaşamayı nasip etsin inşallah sana ve tüm isteyenlereDoğrudur gülüm rabbim kolay da doğum nasip etsinbide bana sor diyorsun inanırım gülüm bende biraz tez canlıyım büyük ihtimal bende senin gibi olurum her hafta doktora giderim
eşimi düşünemiyorum bile
![]()
Gerçekten mien zor aylar di mi onlar geçti gitti neyseki ama bi de yaşayan bana ve eşime sor nasıl geçti her hafta doktordaydım
kalp atışı var mı gelişim var mı milimi ne kadar fetal sonucu temiz mi doktorum illallah etmiştir
![]()
Doğrudur gülüm rabbim kolay da doğum nasip etsinbide bana sor diyorsun inanırım gülüm bende biraz tez canlıyım büyük ihtimal bende senin gibi olurum her hafta doktora giderim
eşimi düşünemiyorum bile
![]()
Amin çok amin cümlemizeAllah'ım en güzelini yaşamayı nasip etsin inşallah sana ve tüm isteyenlereyakınında şehir hastanesi varsa onlar da Kan alıyor ben hep beta takibimi orada yaptırdım
İçinden ne geliyorsa onu yap inşallah test ve biz yanılmıyoruzdur bebiş vardırAmin çok amin cümlemizevar aslında Bursa’da yaşıyorum şehir hastanesi varda eşim çok takıyorsun diyor 1 hafta önce gitmiştik götürür mü bilemedim daha yeni gittik biraz daha geçsin demişti çünkü bana kalsa ben hemen veririm kan
![]()
Amin. Sen kendini hiç strese sokma inşallah pazartesi de güzel haberlerle gel burayaÇok teşekkür edemo kadar çok yanlış sonuçlar aldım ki inşallah doğrudur hele artımed kadar yalancı çıkartan test görmedim hep dua ediyorum tüm isteyenlere nasip etsin rabbim beklemek çok zor
Canım hamile değilim ama geçen gün şüphe ettim ve 3. Dk da çizgi çıkarttı bana ertesi gün başka markalarla denedim gebelik yoktu. Başka bir markaylada dene benceMerhaba kızlar freely markasını kullanıp yanlış çıkartan oldu mu 1 dk çıktı ama o kadar yanlış gördüm ki inanamıyorum 3 ay önce de bebeğimi kaybettim Eki Görüntüle 3537732
Tekrar yaptım bu sefer innovita markası ile onda da silik çıktı pazartesi vereceğim bakalım kanCanım hamile değilim ama geçen gün şüphe ettim ve 3. Dk da çizgi çıkarttı bana ertesi gün başka markalarla denedim gebelik yoktu. Başka bir markaylada dene bence
Çok sevindim inşallah kan testinde güzel gelir. Ay umarım minen hamile değilimdir benim hatalı çıkmıştırTekrar yaptım bu sefer innovita markası ile onda da silik çıktı pazartesi vereceğim bakalım kan
Benim negatif çıktıÇok sevindim inşallah kan testinde güzel gelir. Ay umarım minen hamile değilimdir benim hatalı çıkmıştır![]()
Hayırlısı olsun birdahaki ay senin ayın olur inşallah. 5 ay 13 günlük bebeğim var şuan çok erken benim içinBenim negatif çıktıhayrlısı olsun hakkında düşünmüyor musun