- 20 Ağustos 2016
- 774
- 3.002
Bu kuru arkadasim bahsetmisdi bana onada arkadasi soylemis (oda diyetetisyen (ama ben bilmiyodum)
Haftada iki kez yap diyor bende bu aksam uygulucam bakalim
Evet canimMerhabasandriyon haftada iki kez sadece akşamları olarak mı söyledi arkadaşınız ? Ben doğru sonucu görmek için henüz başlamadım regl dönemimin geçmesini bekliyorum. Uygulamanız hakkında bilgilendirirseniz çok sevinirm görüşmek üzere. Sevgiler
Evet canim
Haftada 2 kez aksam yatmadan 3-4 saat once yapilmali demis
Ben dun yaptim yedim digerinide cuma yapip yicem
Naptin yaptinmi sende?Tamamdır o haldeçok teşekkürler bilgilendirme için inşallah faydasını görürüz hep birlikte
Naptin yaptinmi sende?
Ben bu aksam yapicam yine
Ben aslinda 2 haftada bir tartilacaktim ama bu Sabah dayanamadim tartildim 66dan 65e indim -1kg cepte ohhhkilom şurada bi dursun 59.9 kg bu akşam başlıyorum bakalım. Yediklerime zaten bi süredir dikkat ediyorum yürüyüş ve bu tarifide ekliyorum hayatıma bakalım sonuç ne olacak
Ben aslinda 2 haftada bir tartilacaktim ama bu Sabah dayanamadim tartildim 66dan 65e indim -1kg cepte ohhh
Evet canim her gun 1l detoks suyum var biraz da dikkat ediyorum 6dan sonra yemiyorumVaay süpeerbu kürden başka yaptığın bir şey var mı ?
Evet canim her gun 1l detoks suyum var biraz da dikkat ediyorum 6dan sonra yemiyorum
aslinda kür haftada 2 yapilmali, ben cuma gunu eve gec girdim ve vaktim olmadi
Cumartesi gunude asure gunum vardi baya biseler yedimustelik regl doneminden yeni ciktim
Sukur buna ragmen 1 kilo gitmis
sagol canimO zaman maşallah sanaahh şu 6 dan sonra bir şey yememeyi bende yapabilsem keşke
Hadi bakalım sağlıklı verilen nice kilolara inşallaaah takipteyim
Kure basladinmu canim naptin?Ailecek yemek yediğimiz için o da saat 8 i buluyor maalesef sonrasında da illa bişeyler yiyorum atıştırmalık
Acıkma değil de işte sıkıntıdan olsa gerek genelde meyveyle geçiştiriyorum ama arada kaçamaklarımda oluyor bakalım yavaş yavaş bırakmaya çalışcam bu kaçamakları
Kure basladinmu canim naptin?