Sadece bu kürü yedim içine gevrek kattım meyve kattım.bütün gün o yogurdu mu yiyorsunuz yoksa sadece sabahları mı? tam anlayamadım o kısmını
Tam anlamadım , günde kaç kez ve hangi ölçülerle hazırladınız kürü , haftada iki gün kur sonra normal yemek düzeni mi ? Biraz daha detaylı yazar misiniz ?Sadece bu kürü yedim içine gevrek kattım meyve kattım.
Günde üç kere yedim .biri sabah 10 ..11 arası ...diğeri akşam üzeri 4...5 gibi...5 kaşık yoğurt baharatlar çay kaşığıyla.6 kaşık gevrek .taze meyve olarak mesela 5 çilek yarım kivi yarım portakal.aslında gevrek te meyvelerde göz kararı.günde iki kere böyle yedim.üçüncüsünü gece yatarken bir saat önce... üç kaşık yoğurt birer çay kaşığı baharat. İki gün böyle yedim.sonrasında normal diyetime devam .Tam anlamadım , günde kaç kez ve hangi ölçülerle hazırladınız kürü , haftada iki gün kur sonra normal yemek düzeni mi ? Biraz daha detaylı yazar misiniz ?
Teşekkür ederim . Bunu mutlaka denemek istiyorum hatta bugün hazırlayacaktım ama zerdeçal bitmis .Bu hafta ikinci kürümü demicem.çarşamba ve perşembe günleri.eğer bu haftada kilo giderse sonuç çok güzel olacak. Benim gibi 20 kilo fazlası olanlar için haftada 1 kilo bile gitse ayda 4 kilo eder bu bile muhteşem olur.diyet ve spora tabiki devam.
İnşallah canım hep beraber.Teşekkür ederim . Bunu mutlaka denemek istiyorum hatta bugün hazırlayacaktım ama zerdeçal bitmis .
İnşallah sende istediğin kiloya kısa zamanda ulaşır ve korursun .
bunu bana dün gittiğim aktar söyledi akşamları ye dedi bende öyle bi dinledim kendilerini baştan savma ama bi gidip soralım bakalımBugün başladım sihirli kürüme :) 84.500 ile sabah sonucu yazacağım .
Ben sizin tarifle yapıyorum .Benim tariflemi denediniz? Kendi bildiğiniz gibimi?