Yoğurt pul biber karışımını deneyin

ben uzunca müddet yaptım zayflattığı yalan.ama tuvalete çıkarma konusunda iyi.içine zencefil zerdeçal tarcın atınca iştah kesiyo ben zevkine yiyorum gerçi tadı hoşuma gidiyo

merhabalar bu yogurt pulbiber kürünü deneyip sonuç alanlar var mı acaba? 2 hafta denemeye başlayacağım gece yatmadan 1 kaç saat önce yemeyi düşünüorum dilerim işe yara bi sonuç elde edebilirim tabiki diyet ve spor takviyesiyle..

Mrb kizlar sabahları kahvlti yapamiorm istahim olmuo çalışan biri oldugjm için öğlen yemek yiordum o aralarda sabah ilik suya bir limon sıkıp içtim ekmeği şekeri kestim yemek porsiyonlrini cok hafif azalttkm iki haftada göbeğimde gözle görülür incelme oldu ve kalici hala öyle ama su aralar salgin serum vitamin ilaçları derken gobis büyüdü suanki kilom 58 boyum birz kisa oldgu icin kilo yakosmio vermemk lazm tekrar baslamayi dsnuorm gece yapmadan yoğurt biberide yapayım diorm umarım ise yarar

Merhabalar
..Bunu bende cok duymuştum gercekten denesem iyi olur ne kaybederim sanki en fazla bi iki kilo istedigimde bu ya zaten ama ben simdi hurma yogurt diyetine karar verdim vee sabah baslıyorum

Denemedim ama denemeye değer bende başlıycam gelişmelerden haberdar ederim

Simdi ben olsam şöyle yapardım..

Yoğurt + pul biber + nane
Bi de bu üçlüye banabilecegim 1 paket cips. Ooooh gelsin kilolar

bende 1-2 gün denemiştim karın bölgesindeki şişliği gerçekten azaltmakta yardımcı. ama maalesef demir ilacı kullandığım için yatmadan önce alamam artık. yapacak arkadaşlara tavsiye ederim :)))

Bu kürün , özellikle göbek bölgesindeki yağlanma için işe yaradığını duymuştum. Başladım da ama devamını getiremedim. 15 gün müydü bir ay mıydı devam süresi?

Canım limon kullanıyor musun yatmadan önce mi ne zaman yiyorsun
Yarım limon suyu sıkıyordum ben. Dün yeniden başladım umarım bu sefer sürdürebilirim , zayıf sayılabilecek olmama rağmen göbek problemim var yatmadan önce hazırlıyordum , yiyip yatıyordum tatlım.

Canım bende 55 kiloyum evde olduğum için sürekli kilo alıyorum 1 ay sonra düğünüm var gelinligim gelmiyor

Ben ilk yaptigim zaman gece cok rahat wc ye cikmistim. Bagirsaklarimi etkilemisti ne guzel. Cunku kabizlik problemim vardi

Mutluluklar dilerim , herşey istediğin gibi olur umarım. Bnde 55 kıloyum iki çocuk doğurdum ben ama bilmiyorum neden gitmiyor.bu göbek
tatlıyı ve ekmeği kesin göbek gider. tabi yoğurt ve yeşillik yemek de çok önemli. ayrıca çiğ badem de yiyin. faydasını görürsünüz.

5 gün oldu yapalı henüz bir gram bile vermedim iki gündür platese başladım bakalım bir ayda acil kilo vermem lazım çok geç kaldım 12 ağustosta iki oğlumun sünnet düyünü var ve ben hala göbekliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…