light yoğurtla mı yapıyorsun1 haftadır yatmadan 1-2 saat önce yoğurt ve pul biberi karıştırıp yiyorum. Göbeğimin yavaş yavaş eridiğini farkediyorum şişkinlikte kalmadı. Tabi gün içinde yediklerimede dikkat ediyorum. 1-2 hafta daha uygulayıp sonuçları tekrar yazacağım. Aranızda deneyip yavaş yavaş sonuç almaya başlayan var mı?
1kilo verdim ama göbeğimin eridiği farkediliyoKilonda değişiklik oldu mu ? bende iki gün denedim bıraktımkiloda değişiklik yapıyorsa immen geri başlayım
denersen sonuçlarını yaz merak ediyorum :)Ay bunu çok duyuyorum ama denemedim benim de yapmam lazım fayda görenler yazsa da hevesim artsa ya : )
denersen sonuçlarını yaz merak ediyorum :)
tadı kötü değil karışıma istersen limonda sıkabilirsin daha faydalı olurİşten eve giderken aklımdaydı oğlum aklımı başımdan alıyor ya..
Onun yaramazlıklarıyla, oyunlarıyla uğraşırken bakıyorum ayakta uyuyorum..
Not edip alarm kurmam gerek : )
Tadı kötü oluyor mu?
Bir de yoğurt pulbiber karışımına limon da sıkıyorlar...
senin adına çok sevindim canm inşaallah daha da faydasını görürsün :) bu arada liptonun 10 bitkili çayı var onu araştırmanı tavsiye ederim :)Evet kizlar gunaydin:) araniza yeni katildim su yogurt pulbiber limon karisimini arastirirken daldim buraya.:) cok kolay oldugundan dun basladigim klise diyetime ek olarak aksam yatmadan yedim.tadi guzeldi inanin ki..bizim gibi kilo vermek isteyenlerin ne kadar kötü tadlari zayiflayabilmek icin yediklerini biliyorum ah ah..gelelim kiloma ne yazik ki durmadan diyet yapip alip vermekten su an.106.8 oldum..dun sabah tartilmistim.bugun sabah kalkip baktim ki 104.6 cok sasirdim.ödem dahi olsa 1 gunde bu kadar oynama yuzumu guldurdu:) artik aksatmadan yapmaya devam ins..nasipse hergun de yazarim gelismelerimi...Allah yar ve yardimcimiz olsun..
Hemen basliyorum arastirmaya:) deneyebildiniz mi hic..etkisi var mi o cayin da..senin adına çok sevindim canm inşaallah daha da faydasını görürsün :) bu arada liptonun 10 bitkili çayı var onu araştırmanı tavsiye ederim :)
faydasını görenler varmış bende bugün bşladım :)Hemen basliyorum arastirmaya:) deneyebildiniz mi hic..etkisi var mi o cayin da..
ilk defa senden duyuyorumBende başladım bu kürü uygulamaya ama evde mayaladığımız kefirle yapıyorum. çörek otuda koydum içine çok azcık iyi gelir mi ki ? bilen var mı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?