- 28 Ekim 2015
- 21
- 17
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Denemedim ama denemeye değer bende başlıycam gelişmelerden haberdar ederimmerhabalar bu yogurt pulbiber kürünü deneyip sonuç alanlar var mı acaba? 2 hafta denemeye başlayacağım gece yatmadan 1 kaç saat önce yemeyi düşünüorum dilerim işe yara bi sonuç elde edebilirim tabiki diyet ve spor takviyesiyle..
1 haftadır yatmadan 1-2 saat önce yoğurt ve pul biberi karıştırıp yiyorum. Göbeğimin yavaş yavaş eridiğini farkediyorum şişkinlikte kalmadı. Tabi gün içinde yediklerimede dikkat ediyorum. 1-2 hafta daha uygulayıp sonuçları tekrar yazacağım. Aranızda deneyip yavaş yavaş sonuç almaya başlayan var mı?
ay beni bir gülme aldıSimdi ben olsam şöyle yapardım..
Yoğurt + pul biber + nane
Bi de bu üçlüye banabilecegim 1 paket cips. Ooooh gelsin kilolar
ay beni bir gülme aldı
Yarım limon suyu sıkıyordum ben. Dün yeniden başladım umarım bu sefer sürdürebilirim , zayıf sayılabilecek olmama rağmen göbek problemim var yatmadan önce hazırlıyordum , yiyip yatıyordum tatlım.Canım limon kullanıyor musun yatmadan önce mi ne zaman yiyorsun
Mutluluklar dilerim , herşey istediğin gibi olur umarım. Bnde 55 kıloyum iki çocuk doğurdum ben ama bilmiyorum neden gitmiyor.bu göbekCanım bende 55 kiloyum evde olduğum için sürekli kilo alıyorum 1 ay sonra düğünüm var gelinligim gelmiyor
Simdi ben olsam şöyle yapardım..
Yoğurt + pul biber + nane
Bi de bu üçlüye banabilecegim 1 paket cips. Ooooh gelsin kilolar
tatlıyı ve ekmeği kesin göbek gider. tabi yoğurt ve yeşillik yemek de çok önemli. ayrıca çiğ badem de yiyin. faydasını görürsünüz.Mutluluklar dilerim , herşey istediğin gibi olur umarım. Bnde 55 kıloyum iki çocuk doğurdum ben ama bilmiyorum neden gitmiyor.bu göbek