- 21 Ağustos 2022
- 1.585
- 5.463
- 32
Siz lise mi universite mi okuyorsunuz?Erkek arkadaşımın ailesi çok muhafazakar. Dün buluştuk gayet iyiydik. Sonra dedi ki babam buralarda olabilir. Ee dedim olsun görsün ne olacak. Görürse sıkıntı dedi. Bizim aile hemen evlilik istiyor. Babam görse ne zaman evleneceksin der ben de şu an o kafada değilim. Genel olarak evlilik düşünmüyorum dedi. Benim suratım düştü bu konuşmadan sonra. Her buluştuğumuzda bu arada yakınlaşma oluyor. Ve güya ilk yakınlaştığı kız benmişim. Büyüme yetişme tarzı buymuş. Bunu da söyledim cinsellik için mi eğer öyleyse bitirelim dedim. Hayır tabiki sana hislerim var olmasa bu da olmaz vs dedi. Bugün de ilk kez tüm gün mesaj atmadı bu konuşmalardan sonra. Normalde uyanır uyanmaz yazardı. Bugün içinde yarın görüşürüz okul çıkışında senin demişti. Konuşmaların son halini atıyorum ve fikirlerinizi almak istiyorum.
Ailem beni uygun gördüğü kızla evlendirene kadar takılalım arada sırada diyor işte adam.tercümesi bu.Erkek arkadaşımın ailesi çok muhafazakar. Dün buluştuk gayet iyiydik. Sonra dedi ki babam buralarda olabilir. Ee dedim olsun görsün ne olacak. Görürse sıkıntı dedi. Bizim aile hemen evlilik istiyor. Babam görse ne zaman evleneceksin der ben de şu an o kafada değilim. Genel olarak evlilik düşünmüyorum dedi. Benim suratım düştü bu konuşmadan sonra. Her buluştuğumuzda bu arada yakınlaşma oluyor. Ve güya ilk yakınlaştığı kız benmişim. Büyüme yetişme tarzı buymuş. Bunu da söyledim cinsellik için mi eğer öyleyse bitirelim dedim. Hayır tabiki sana hislerim var olmasa bu da olmaz vs dedi. Bugün de ilk kez tüm gün mesaj atmadı bu konuşmalardan sonra. Normalde uyanır uyanmaz yazardı. Bugün içinde yarın görüşürüz okul çıkışında senin demişti. Konuşmaların son halini atıyorum ve fikirlerinizi almak istiyorum.
DoğruE mesajları sallamıyor gibi yok somut bir şey olsa anlarsın hahahhaha fln diyor sonra ailesi tutucu ama maşallah her şeyi yaşamaktan geri kalmıyor ve gerçekten itici bir şekilde ben evlenmeyi düşünmüyorum diyor yani böyle adama hadi yallah denir
Ben de bunu anlamıyorum işte ben evlilik ciddi ilişki istiyorum ama hayatıma giren tüm erkekler ben evlilik istemiyorum diyor bana karşı. Nerde hata yapıyorum anlamadımGenel olarak evlilik istemiyorum derler ama o aslında sizinle evlenmek istemiyorumdur.Konu sahibi yarın bir gün hadi evlenelim ya da başka birşey derse ben başta soyledim ,seni kandirmadim diyecek...
Peki bu düşüncesinin sonradan değişme ihtimali yok mu. Benim arkadaşımında sevgilisi ilk zamanlar böyleydi takılma kafasında sonra arkadaşım resti çekince şu an çocuk ciddi ilişki kafasında senelerdir birlikteler nişan yapacaklarKülliyen yalan söylüyor.
Seni cepte tutup vakit geçirecek.
Sonundada babasının istediği kızla evlenecek.
İşte neden benimle ciddi düşünmüyor ben de onu anlamıyorum niye ailesinin bulduğuna razı olup evlenmek ister insanEe konu sahibi daha ne desin. Sizinle oyalandığını belli etmek için daha ne desin. Yakında duyarsın, iki aya düğünüm var. Babam zorla evlendiriyor, yoksa ben seni seviyprıwnsjwhskwvhs yalanlarını
Benim tüm 25 yaşında arkadaşlarım evli ama onlar nasıl çıkmış ergenliktenO size gelenler de 25 yaşındaysa ne evliliği zaten. Daha yeni ergenlikten çıkmışlar.
Sorun da şu ki evliliği neden benimle düşünmüyorAyy bende merak ettim bu hangisiydi? Kesin arabası olan ex.
Kimse dedigi kadar meşgul değildir. Gün içinde yemek yerken, su içerkende mi vakti yok? Yahu artık herkes tuvalete bile telefon ile giriyor. Bi günaydın, nasılsın,.günün nasıl geçiyor yazmak zor değil. Toplasan 5 dakika sürmez, amaç hatırlamak hatırlanmak.
Ayrıca adam evlilik düşünüyordur da sizinle düşünmüyordur. Gönül eğlendirme derdinde. Siz tam trip atarken bahaneleri sıralamış üstüne de sus payı seni seviyorum diyerek sizi susturmuş. Maşallah usta çapkınlardan.
bahane seninle evlenmeyelim ama sevişelim istiyorBen de böyle düşünüyorum. Bizim ailede herkes görücü usulü evleniyo dedi
Bugün tüm gün haber vermedim yazmadım arıyıp duruyo yazıyor cevap vermiyorum demek isteyince arayabiliyormuşsizi sevmiyor maalesef. sadece takılıyor görüşmek isteyen her yolu dener. canı cinsellik istediğinde görüşür. bir de spora gitcekmiş spora zaman ayırabiliyor demek bak sen.yoğunum diyen erkek yoğun filan değildir sadece bahane üretiyordur. şutla gitsin.
Tam bi birleşme olmuyor ki zaten bakireyim ben o da güya bakir bilmiyorum orasını da. Ön sevişma tarzı oluyor yakınlaşma daSiz lise mi universite mi okuyorsunuz?
Yakınlaşmak derken tamamen yakınlaşma mı?
Sizde ilk defa mı yaşıyorsunuz?
Bunu sunun için sordum ilk defa yaşamıyorsanız evet cinsellik için yanaşıyor olabilir ama her şeyi ikinizde ilk kez birbiriniz ile yaşıyorsanız yüksek ihtimal çocuğun dün dediklerini kafanızda kurduğunuz için keyfi aramadığını düşündünüz belki daha önce çok kere oldu bu yoğunluk siz yeni fark ettiniz babasının komusuna takıldığınız için
Kusura bakma mesajlaşma bile ciddiyetsiz ya sen istemesen görüşmeyecek bile. bu adamdan birşey olmaz gibi görünüyor ciddi niyeti yokmuş takılıyor gibi.Ailesi değil başkaları görür diye çekiniyor bile olabilir ilişkim yok diyorsaErkek arkadaşımın ailesi çok muhafazakar. Dün buluştuk gayet iyiydik. Sonra dedi ki babam buralarda olabilir. Ee dedim olsun görsün ne olacak. Görürse sıkıntı dedi. Bizim aile hemen evlilik istiyor. Babam görse ne zaman evleneceksin der ben de şu an o kafada değilim. Genel olarak evlilik düşünmüyorum dedi. Benim suratım düştü bu konuşmadan sonra. Her buluştuğumuzda bu arada yakınlaşma oluyor. Ve güya ilk yakınlaştığı kız benmişim. Büyüme yetişme tarzı buymuş. Bunu da söyledim cinsellik için mi eğer öyleyse bitirelim dedim. Hayır tabiki sana hislerim var olmasa bu da olmaz vs dedi. Bugün de ilk kez tüm gün mesaj atmadı bu konuşmalardan sonra. Normalde uyanır uyanmaz yazardı. Bugün içinde yarın görüşürüz okul çıkışında senin demişti. Konuşmaların son halini atıyorum ve fikirlerinizi almak istiyorum.
Hala benimle evlilik neden düşünmüyor diyorsun ama ya. böyle biriyle evlenmek mı istiyorsun cidden anlamadım.seninle takılalım görücü usulü evlencem ben diyor senle niyetim yok diyor bunun meali bu. hala benle neden düşünmüyor diyorsun gerçekten yazık etme kendine ayrıl gitsin yaSorun da şu ki evliliği neden benimle düşünmüyor