Yoğunum diyip yazmayan insan

Ayy bende merak ettim bu hangisiydi? Kesin arabası olan ex.
Kimse dedigi kadar meşgul değildir. Gün içinde yemek yerken, su içerkende mi vakti yok? Yahu artık herkes tuvalete bile telefon ile giriyor. Bi günaydın, nasılsın,.günün nasıl geçiyor yazmak zor değil. Toplasan 5 dakika sürmez, amaç hatırlamak hatırlanmak.
Ayrıca adam evlilik düşünüyordur da sizinle düşünmüyordur. Gönül eğlendirme derdinde. Siz tam trip atarken bahaneleri sıralamış üstüne de sus payı seni seviyorum diyerek sizi susturmuş. Maşallah usta çapkınlardan.

sizi sevmiyor maalesef. sadece takılıyor görüşmek isteyen her yolu dener. canı cinsellik istediğinde görüşür. bir de spora gitcekmiş spora zaman ayırabiliyor demek bak sen.yoğunum diyen erkek yoğun filan değildir sadece bahane üretiyordur. şutla gitsin.

Böyle adamlara en güzeli hemen yol vermek. Benim eski erkek arkadaşımda dindardı güya şerefsiz bende sizin gibi açığım meğer aldatıyormuş beni kapalı bir kızla. Yazışmalarınızdan sizi sevmediğini anladım sizi sadece cepte tutuyor seven insan yazar yoğun olması engel değil. Biz kızlar bunu anladığımız gün daha güçlü olacağız ama yok anlamıyoruz sonra yine üzülen biz oluyoruz. Bir insan 4' e kadar yazmıyorsa o insan benim sevgilim olmamalı yazık etmeyin zamanınızı boşa harcamayın.

Siz lise mi universite mi okuyorsunuz?
Yakınlaşmak derken tamamen yakınlaşma mı?
Sizde ilk defa mı yaşıyorsunuz?
Bunu sunun için sordum ilk defa yaşamıyorsanız evet cinsellik için yanaşıyor olabilir ama her şeyi ikinizde ilk kez birbiriniz ile yaşıyorsanız yüksek ihtimal çocuğun dün dediklerini kafanızda kurduğunuz için keyfi aramadığını düşündünüz belki daha önce çok kere oldu bu yoğunluk siz yeni fark ettiniz babasının komusuna takıldığınız için

Ailem beni uygun gördüğü kızla evlendirene kadar takılalım arada sırada diyor işte adam.tercümesi bu.

Doğru

Genel olarak evlilik istemiyorum derler ama o aslında sizinle evlenmek istemiyorumdur.Konu sahibi yarın bir gün hadi evlenelim ya da başka birşey derse ben başta soyledim ,seni kandirmadim diyecek...
Ben de bunu anlamıyorum işte ben evlilik ciddi ilişki istiyorum ama hayatıma giren tüm erkekler ben evlilik istemiyorum diyor bana karşı. Nerde hata yapıyorum anlamadım

Külliyen yalan söylüyor.
Seni cepte tutup vakit geçirecek.
Sonundada babasının istediği kızla evlenecek.
Peki bu düşüncesinin sonradan değişme ihtimali yok mu. Benim arkadaşımında sevgilisi ilk zamanlar böyleydi takılma kafasında sonra arkadaşım resti çekince şu an çocuk ciddi ilişki kafasında senelerdir birlikteler nişan yapacaklar

Ee konu sahibi daha ne desin. Sizinle oyalandığını belli etmek için daha ne desin. Yakında duyarsın, iki aya düğünüm var. Babam zorla evlendiriyor, yoksa ben seni seviyprıwnsjwhskwvhs yalanlarını
İşte neden benimle ciddi düşünmüyor ben de onu anlamıyorum niye ailesinin bulduğuna razı olup evlenmek ister insan

Adam,spor salonlarındaki aletlerle orgazm oluyor.
Kondisyon bisikletine,koşu bandina hatta twistere bile zamanı var ama size yok demek ki
Millet, itici bir tip demis ; nesi itici demişsiniz.
Yazis şekli bile bir tuhaf sevgilinizin..
Sanki spor salonuyla sevgili de sizinle de aylık üyelik aldığı bi tesekkul gibi takılıyor

Sorun da şu ki evliliği neden benimle düşünmüyor

Bugün tüm gün haber vermedim yazmadım arıyıp duruyo yazıyor cevap vermiyorum demek isteyince arayabiliyormuş

Tam bi birleşme olmuyor ki zaten bakireyim ben o da güya bakir bilmiyorum orasını da. Ön sevişma tarzı oluyor yakınlaşma da

Kusura bakma mesajlaşma bile ciddiyetsiz ya sen istemesen görüşmeyecek bile. bu adamdan birşey olmaz gibi görünüyor ciddi niyeti yokmuş takılıyor gibi.Ailesi değil başkaları görür diye çekiniyor bile olabilir ilişkim yok diyorsa

Sorun da şu ki evliliği neden benimle düşünmüyor
Hala benimle evlilik neden düşünmüyor diyorsun ama ya. böyle biriyle evlenmek mı istiyorsun cidden anlamadım.seninle takılalım görücü usulü evlencem ben diyor senle niyetim yok diyor bunun meali bu. hala benle neden düşünmüyor diyorsun gerçekten yazık etme kendine ayrıl gitsin ya

Siz üniversite okuyorsunuz bu adam çalışıyor büyük ihtimalle parası için görüştüğünüzü biliyor anlıyor asla ama asla sevmiyor sizi . Seven insan konuşmaları değil bunlar bence parasını yemeye devam edin siz ne olacak önceki ilişkinizde fakir diye ayrılmıştınız

Bir adam vardı aynı anda on kişiye laf yetiştirmeye çalışırken benimle de konuşmayı ihmal etmezdi aynı adam mesajlarıma günlerce dönmediği oldu yok telefonumu unuttum yok sarjım bitti depresyondayım vs gibi sebeplerle. Yani bir adam sizin mesajlarınıza geç cevap veriyorsa bu asla yoğunluktan kaynaklanmaz ilgisizliğindendir.

Niye derslere odaklanmiyorsunuz ?Hayatta tek bu kişi varmış gibi yaşıyorsunuz babası kızar evet evlenmeyi düşünmüyor sizinle bence tam olarak bu ....size doğruyu söylese iyi vakit geçiriyoruz sadece dese yanında dururmusunuz ki ....insanlar niye menfaati varsa doğruyu söylesin .....aldatanlar karilarina seni artık sevmiyorum ama çamaşırlar yıkanmalı çocuklar büyümeli nafaka vermek istemiyorum ama o kadın gönlüme iyi geliyor tamammmi hayatım diyormu .....siz seçim yapacaksiniz size bir duygu bir insan rahatsızlık hissi veriyorsa o iş yanlıştır.....o zaman o duyguyu kesip mantığı devreye sokup buna harcayaginiz eforu kendinize harcayacak siniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…