- 24 Mart 2019
- 1.430
- 132
- 26
Hayır tabiki de inanır mıyım bunaErkek işte ne dicek senden başka kimseyle yakınlaşmadım diyor böyle birşeye inanacak kadar saf değilsinizdir umarım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır tabiki de inanır mıyım bunaErkek işte ne dicek senden başka kimseyle yakınlaşmadım diyor böyle birşeye inanacak kadar saf değilsinizdir umarım?
Ya normal hediye aldım ceket onu aldı teşekkür etti. Bi de krem almıştım ama hediye amaçlı değik elleri kuruyo diye kremi görünce ben böyle şeyler kullanmıyorum yağlı gibi geliyor dedi. Orda çok kırıldım düşünüp aldım teşekkür etmedi suratım düşünce etti sonradan özür diledinasıl özenmedi ?
Öncesinde konuşma uyarı amaçlı yapsam mıYol vermen gerek tatlım.
Bana gelenler hep bu kafada ama evlilik düşünmüyorum diyorlar sonra bitiriyorum. O yüzden artık heveste kalmadı hepsi takılmalık kafasındabenim esim çok yoğun bir işte çalışıyor. hatta ilk tanıştığımızda ‘ben mesajlara hemen dönemeyebilirim çünkü çoğu zaman müsait olmuyorum’ demişti. ona rağmen 5 dklık işi bile olsa bi beş dk bekle işimi halledip gelicem derdi ve tam dediği sürede geri dönerdi. hatta sevgili olduktan sonra benim gec cevap vermemi sorun etmeye başladı yani size değer veren bir fırsat bulup yazar, arar.
çocuk bana umırsamaz ve itici geldi. benim esim ne kadar mesgul olursa olsun geleyim kapıdan bi 5 dk göreyim o bile yeter kafasındaydı. zaten içinizde sizi huzursuz eden bir sey varsa emin olun yürümez bu ilişki. size değerli olduğunuzu, sevildiğinizi hissettiren bir insanla olun. yazık harcadığınız zamana.
E mesajları sallamıyor gibi yok somut bir şey olsa anlarsın hahahhaha fln diyor sonra ailesi tutucu ama maşallah her şeyi yaşamaktan geri kalmıyor ve gerçekten itici bir şekilde ben evlenmeyi düşünmüyorum diyor yani böyle adama hadi yallah denirNiye itici geldi
Genel olarak evlilik istemiyorum derler ama o aslında sizinle evlenmek istemiyorumdur.Konu sahibi yarın bir gün hadi evlenelim ya da başka birşey derse ben başta soyledim ,seni kandirmadim diyecek...Peki adam genelde mi evlilik istemiyor sizinle mi evlilik istemiyor? Evlilik istemiyorsa sizinle takılmak istiyor bence. Bana bu konuşma çok itici geldi. Yolda sokakta karşına kim çıkarsa çıksın km görürse görsün "sevdiğim kadın" diyemiyorsa orda sıkıntı vardır.Bir de bu tipler sana bana evlilik düşünmez ama olmadık zamanda pat diye nişanlandıklarını/evlendiklerini duyarız.
Engelle direkt...guzellik diyenlerden hayir gelmez hic..zaten evlilik dusunmuyorum demis sana sen neden hala yazmadin etmedin diyorsun ki? Yeni avin pesinde oldugu icin yazmamistir sana
Erkek arkadaşımın ailesi çok muhafazakar. Dün buluştuk gayet iyiydik. Sonra dedi ki babam buralarda olabilir. Ee dedim olsun görsün ne olacak. Görürse sıkıntı dedi. Bizim aile hemen evlilik istiyor. Babam görse ne zaman evleneceksin der ben de şu an o kafada değilim. Genel olarak evlilik düşünmüyorum dedi. Benim suratım düştü bu konuşmadan sonra. Her buluştuğumuzda bu arada yakınlaşma oluyor. Ve güya ilk yakınlaştığı kız benmişim. Büyüme yetişme tarzı buymuş. Bunu da söyledim cinsellik için mi eğer öyleyse bitirelim dedim. Hayır tabiki sana hislerim var olmasa bu da olmaz vs dedi. Bugün de ilk kez tüm gün mesaj atmadı bu konuşmalardan sonra. Normalde uyanır uyanmaz yazardı. Bugün içinde yarın görüşürüz okul çıkışında senin demişti. Konuşmaların son halini atıyorum ve fikirlerinizi almak istiyorum.
O size gelenler de 25 yaşındaysa ne evliliği zaten. Daha yeni ergenlikten çıkmışlar.Bana gelenler hep bu kafada ama evlilik düşünmüyorum diyorlar sonra bitiriyorum. O yüzden artık heveste kalmadı hepsi takılmalık kafasında
Ee konu sahibi daha ne desin. Sizinle oyalandığını belli etmek için daha ne desin. Yakında duyarsın, iki aya düğünüm var. Babam zorla evlendiriyor, yoksa ben seni seviyprıwnsjwhskwvhs yalanlarınıBen de böyle düşünüyorum. Bizim ailede herkes görücü usulü evleniyo dedi
Sorsak sevgiliniz size 5 kuruşluk hediye almamıştır ama siz bu erkolara yağdırın böyle aferin analarının vermediği ilgiyi verin en çok sizi sevecekYa normal hediye aldım ceket onu aldı teşekkür etti. Bi de krem almıştım ama hediye amaçlı değik elleri kuruyo diye kremi görünce ben böyle şeyler kullanmıyorum yağlı gibi geliyor dedi. Orda çok kırıldım düşünüp aldım teşekkür etmedi suratım düşünce etti sonradan özür diledi
Erkek arkadaşımın ailesi çok muhafazakar. Dün buluştuk gayet iyiydik. Sonra dedi ki babam buralarda olabilir. Ee dedim olsun görsün ne olacak. Görürse sıkıntı dedi. Bizim aile hemen evlilik istiyor. Babam görse ne zaman evleneceksin der ben de şu an o kafada değilim. Genel olarak evlilik düşünmüyorum dedi. Benim suratım düştü bu konuşmadan sonra. Her buluştuğumuzda bu arada yakınlaşma oluyor. Ve güya ilk yakınlaştığı kız benmişim. Büyüme yetişme tarzı buymuş. Bunu da söyledim cinsellik için mi eğer öyleyse bitirelim dedim. Hayır tabiki sana hislerim var olmasa bu da olmaz vs dedi. Bugün de ilk kez tüm gün mesaj atmadı bu konuşmalardan sonra. Normalde uyanır uyanmaz yazardı. Bugün içinde yarın görüşürüz okul çıkışında senin demişti. Konuşmaların son halini atıyorum ve fikirlerinizi almak istiyorum.
Yoğunluk diye bir şey yoktur kimse de karşınıza geçip evet niyetim cinsellik demezErkek arkadaşımın ailesi çok muhafazakar. Dün buluştuk gayet iyiydik. Sonra dedi ki babam buralarda olabilir. Ee dedim olsun görsün ne olacak. Görürse sıkıntı dedi. Bizim aile hemen evlilik istiyor. Babam görse ne zaman evleneceksin der ben de şu an o kafada değilim. Genel olarak evlilik düşünmüyorum dedi. Benim suratım düştü bu konuşmadan sonra. Her buluştuğumuzda bu arada yakınlaşma oluyor. Ve güya ilk yakınlaştığı kız benmişim. Büyüme yetişme tarzı buymuş. Bunu da söyledim cinsellik için mi eğer öyleyse bitirelim dedim. Hayır tabiki sana hislerim var olmasa bu da olmaz vs dedi. Bugün de ilk kez tüm gün mesaj atmadı bu konuşmalardan sonra. Normalde uyanır uyanmaz yazardı. Bugün içinde yarın görüşürüz okul çıkışında senin demişti. Konuşmaların son halini atıyorum ve fikirlerinizi almak istiyorum.