- 25 Aralık 2014
- 8.151
- 27.717
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanio arayıp sormamış ilgilenmemiş sen ona yazıp bide üzerine sitem etmişsin.Erkek arkadaşımın ailesi çok muhafazakar. Dün buluştuk gayet iyiydik. Sonra dedi ki babam buralarda olabilir. Ee dedim olsun görsün ne olacak. Görürse sıkıntı dedi. Bizim aile hemen evlilik istiyor. Babam görse ne zaman evleneceksin der ben de şu an o kafada değilim. Genel olarak evlilik düşünmüyorum dedi. Benim suratım düştü bu konuşmadan sonra. Her buluştuğumuzda bu arada yakınlaşma oluyor. Ve güya ilk yakınlaştığı kız benmişim. Büyüme yetişme tarzı buymuş. Bunu da söyledim cinsellik için mi eğer öyleyse bitirelim dedim. Hayır tabiki sana hislerim var olmasa bu da olmaz vs dedi. Bugün de ilk kez tüm gün mesaj atmadı bu konuşmalardan sonra. Normalde uyanır uyanmaz yazardı. Bugün içinde yarın görüşürüz okul çıkışında senin demişti. Konuşmaların son halini atıyorum ve fikirlerinizi almak istiyorum.
Sorun da şu ki evliliği neden benimle düşünmüyor
Her şeyden önce boşta kalamıyor illa biri lazım. Böyle erkekle de evlenmezdim.Sen olsan seninle evlenir miydin? Ben erkek olsam seninle evlenmezdim. Nedeni bir ona bir buna yazman, kimin parasi varsa onu sevmen. Bir erkek geri zekali degilse bunlari cok iyi goruyordur.
Bugün yazdığı mesaj iyice sinirlendimYoğunum lafı cok işgüzar bir laf asla dedikleri gibi değildir kendimden biliyorum sevmiyorsam kafam karışıksa kullanırım. 2 türlüsü var biri cepte tutmak için söyler diğeri de aslında konuşmak istemez ama kenarda köşede dur canım sıkıldıkça seni bulayım kafam karışık der. Sen
Bugün yazdığı mesaj iyice sinirlendim
Eki Görüntüle 3426051
Az önce aradı. Yarın konuşalım bi dedi. Bitirecek büyük ihtimalle. Biz böyle devam ediyoruz ama 1 sene sonra evlilik ister misin dedi benle takılıyo musun niye evlenmiyoruz kafasına girer misin dedi.Sen ayrıl bak bu çocuk 1 ay içinde evlenmezse bende bişey bilmiyorum.cocuk evlenmek değil seninle evlenmek istemiyor.ailesini falanda bahane ediyor
Güya yeni karar almış cinsellik amaçlı yaklaştığını düşünmeyim diye artık yakınlaşmıyıcam sana dedi farklı anlamlar çıkartıyosunYanio arayıp sormamış ilgilenmemiş sen ona yazıp bide üzerine sitem etmişsin.
Bi de böyle mıy mıy mı deniliyor çok pardon böyle bi durağan mesajların .
O arayıp ilgilenmemişse oralı olmamalısın .O kendini değersiz hissetmeli .Bu mesajlarda beyefendi umrunda bile değil çünkü net cepte görüyor ve ciddiyede almıyor sizi,büyük özensizlik var hem davranış hem mesaj içeriği olarak .
Kendininle ilgilen .Ondan gelecek ilgiye odaklanma.Bu beklenti hep üzer .Genel olarak söylüyorum bunu.Yani sen kendini güvende hissetmediğin karşılığını bulamadığın hiç bir ilişki de kalma.
Çocuğu da sevmedim güzelim vs diyen erkekler de ayrı bi zıttıma gidiyor bu çocuk cinsellik olarak kullanır sizi ayrıca egosunu besler bu kadar .Ona kendisini değerli hissettirmeniz bile kafi onun için.
Yaş 22 mi bu arada Gençlik çok kıymetli keyfine bak kendine bak bırak dünya senin etrafında dönsün
İşte o kadar değer vermiyor demek geleceği uzaklıkta otobüsle yarım saatİlişkiyi sen yönetmeye çalış bana göre randevuyu kadın verir ya. Şimdi eski kafalı biride değilim yeni nesilim fakat bakıyorum ilişkiyi kadın yönetiyorsa erkek bil ki seviyor. Geçiştiremiyor ve roller asla değişmiyor. Burda ki tepkilerin gayet güzel. Bir iki derken bunu alışkanlık haline getiriyorlar ihmal etmek açısından.
Son derece toleranslı biriyim işleri vs olunca anlayışla karşılarım ama rol mü yapıyor, gerçek mi net anlamak lazım hissediyor insan valla. lafa bak otobüs yorarmış millet ülkeler arası kalkıp geliyor şehzademe bak sen. Kınadım.
Ben de bu şans varken 10 yılda kendime odaklansam bu döngüyü kıramam olmuyor yani kimseyle kabullendimErkekler ayrı ama hikayeler her defasında aynı be Merve.
Geç yazan ve ilgilenmeyen, ciddi bir ilişki istemediğini belirten erkek. Üstüne düşen ve her hareketini analiz eden sen.
Üstelik her defasında hemen yaşanan cinsel yakınlaşmalar. Belli ki yakınlaşınca/cinsellikten bahsedince ilişkiye fazla anlam yüklüyorsun. Halbuki özellikle senin yaşındaki erkekler hormonları tarafından yönetiliyor. Yakınlaşmalarına fazla anlam yüklüyorsun. Onlar için kim ilk ya da son, çok da mühim değil.
Biraz erkeklere ara verip kendine mi odaklansan Merve? Bu döngüyü kırman lazım. Yoksa 10 sene sonra bile aynı konuları açacaksın.
Ne yapmışımda gözün tutmadıYa boşa yorum yazıp kendimi yormuşum konu sahibini gözüm tutmadı geçmiş konulara bakınca ne yaşasa müstehak diyorum daha da yazmam
Ailesine zaten ilişkim yok diyorKusura bakma mesajlaşma bile ciddiyetsiz ya sen istemesen görüşmeyecek bile. bu adamdan birşey olmaz gibi görünüyor ciddi niyeti yokmuş takılıyor gibi.Ailesi değil başkaları görür diye çekiniyor bile olabilir ilişkim yok diyorsa
İşte o kadar değer vermiyor demek geleceği uzaklıkta otobüsle yarım saat