Sevgili aramıyor ki bu.sevgi gibi güzel bir duyguyu bu olaylara karıştırmayın rica ediyorum alakası yok ya bu yağlı kapı arıyor herhalde önüne gelene yazıyor takılıyor vs vs.
Valla kendisini takip edemedim o kadar ama belki de travması var ondan dolayı böyledir bilmeden konuştum o zaman üzüldüm ya.terk edilmiş vs belki bunalımdadırAslinda onune gelene yazip takilmiyor. Bir ara bir konu acmisti bunu her sevgilisi terketmis, beni terkedenler bile mutlu, herkesin sevgilisi var diye sevgilisi olanlari kiskaniyordu. Tek istedigi evlenmek ama yeni birini bulmakta cok zorlaniyor. Bu sebeple donup dolasip eskiden onu terkedenlere yaziyor. Yagli kapi olayi dogru fakir sevmiyor arkadascunku kendisi o kadar zengin ki bir arabaya tav oluyor
Eskileri gördü mesajları falan yalan söyledin sakladın hepsini benden dedi bitirdiSen olsan seninle evlenir miydin? Ben erkek olsam seninle evlenmezdim. Nedeni bir ona bir buna yazman, kimin parasi varsa onu sevmen. Bir erkek geri zekali degilse bunlari cok iyi goruyordur.
bekleyin artık ondan adımErkek arkadaşımın ailesi çok muhafazakar. Dün buluştuk gayet iyiydik. Sonra dedi ki babam buralarda olabilir. Ee dedim olsun görsün ne olacak. Görürse sıkıntı dedi. Bizim aile hemen evlilik istiyor. Babam görse ne zaman evleneceksin der ben de şu an o kafada değilim. Genel olarak evlilik düşünmüyorum dedi. Benim suratım düştü bu konuşmadan sonra. Her buluştuğumuzda bu arada yakınlaşma oluyor. Ve güya ilk yakınlaştığı kız benmişim. Büyüme yetişme tarzı buymuş. Bunu da söyledim cinsellik için mi eğer öyleyse bitirelim dedim. Hayır tabiki sana hislerim var olmasa bu da olmaz vs dedi. Bugün de ilk kez tüm gün mesaj atmadı bu konuşmalardan sonra. Normalde uyanır uyanmaz yazardı. Bugün içinde yarın görüşürüz okul çıkışında senin demişti. Konuşmaların son halini atıyorum ve fikirlerinizi almak istiyorum.
Dün eski sevgililerimle mesajları gördü. 1 ay önce ilişkim vardı ama ona söylememiştim yalanımı yakaladı. Üstüne başka şeyler. Bitirecek misin deidm. Sana nasıl güveneyim dedi düşünücem kafam karışık dedi. Dünden beri ses yok. Ben de üstüne gitmemek için yazmıyorumbekleyin artık ondan adım
Dün de eski sevgililerimle mesajları gördü. 1 ay önce ilişkim vardı ama ona söylememiştim yalanımı yakaladı. Üstüne başka şeyler. Bitirecek misin deidm. Sana nasıl güveneyim dedi düşünücem kafam karışık dedi. Dünden beri ses yok. Ben de üstüne gitmemek için yazmıyorum bitirdi mi anlamadımbende problem yok problem sende duygusu yüklüyor sana... kurtul bu durumdan yoksa psikoloji bozan tayfadan bu erkek arkadaş...
Bende böyle düşünüyorum ne yapmam gerek
Vakit olayına zaten ben de inanmadım. Dün hediye aldım verdim ona bile özen göstermedi en çokta orda kırıldım
Ya normal hediye aldım ceket onu aldı teşekkür etti. Bi de krem almıştım ama hediye amaçlı değik elleri kuruyo diye kremi görünce ben böyle şeyler kullanmıyorum yağlı gibi geliyor dedi. Orda çok kırıldım düşünüp aldım teşekkür etmedi suratım düşünce etti sonradan özür diledi
Ben de bunu anlamıyorum işte ben evlilik ciddi ilişki istiyorum ama hayatıma giren tüm erkekler ben evlilik istemiyorum diyor bana karşı. Nerde hata yapıyorum anlamadım
Peki bu düşüncesinin sonradan değişme ihtimali yok mu. Benim arkadaşımında sevgilisi ilk zamanlar böyleydi takılma kafasında sonra arkadaşım resti çekince şu an çocuk ciddi ilişki kafasında senelerdir birlikteler nişan yapacaklar
Benim tüm 25 yaşında arkadaşlarım evli ama onlar nasıl çıkmış ergenlikten
O da bahane arıyordu işte eline koz geçti bitirdiSen herifi şutlamadan kendin şutlanmışsın. Haklıyken haksız duruma düşmek bu olsa gerek. Keşbiş olsun
ayrıl Kanka