- 17 Mayıs 2010
- 4.224
- 14.070
Merhaba sevgili Truvalılar. Dert gibi gözükmese de aslında artık " sanırım bir şey yapmam lazım" dediğim bir sorunum var. Başlıktan da anlayacağınız üzere, saçım çok ama çok fena dökülüyor. Öyle dökülüyor ki bugün annem " gece tuvalete mi kalktın " diye sordu. Evet uyandırdım mı dedim " yok uyandırmadın , tuvaletteki saçlarından anladım" dedi. Bu sorunu neredeyse bir senedir yaşıyorum. Sabah uyanıyorum ellerimi saçlarıma atmamla onlarcasının dökülmesi bir oluyor. Yattığım yerden kalkıyorum her yer saç. Herkes " yerler hep senin saçın çok dökülüyor diyor". Daha sabah bir sürü saç topladım yataktan sacımı ttararken. Ardından duşa girdim yine bir sürü saç döküldü.
Var mıdır fikri olan, bu neden oluyor ve çözümü nedir. Kan testi yaptırdım orada bir şey çıkmadı ama hormon testi yaptırmadım. Bir de yeni ameliyat oldum ama bu sorun bir senedir var.
Saçıma bir el atın hanımlar.
Var mıdır fikri olan, bu neden oluyor ve çözümü nedir. Kan testi yaptırdım orada bir şey çıkmadı ama hormon testi yaptırmadım. Bir de yeni ameliyat oldum ama bu sorun bir senedir var.
Saçıma bir el atın hanımlar.