Türk Alman üniversitesi elektrik elektronik hakkında ne düşünüyorsunuz?Insaat muhendisligi okumayin, kendinize yazik edersiniz. Insaat muhendisligi mezunu olup daha sonrasinda farkli bir is yaparim, yazilimci vb olurum diyorsaniz o baska. Bunda da planlamanizi iyi yapmaniz gerekir.
Gercekten severek okuyabilir misiniz bu bolumu onu da dusunun. Okuyamayacaginiz bolumleri sirf ODTU vb. mezunu olmak icin yazmayin. Sonra bolume girince cok zorlanip birakmak isteyebilirsiniz.
Haklısınız bi anda nedense sadece bina odaklı düşündüm.İnşaat bina demek değil ki,belli alana yoğunlaşıyorlar onlarda,su var,bina var yol köprü yapımı var. Benim tanıdıklarım hep otoyol yapımı projelerinde çalışıyor.Geniş kapsamlı inşaat ama Türkiye'de zor.
ODTÜ çıkışlı kuzenim,diğer kuzenimizi Eskişehir çıkışlı,yanına almak istedi.Okuldan dolayı istemiyorlar dedi,geri dönüş dahi yapmadı firma ama Boğaziçi çıkışlı lojistik okuyanı aldılar Türkiye ofisine.Okul çok önemli dediğiniz gibi. Benim tanıdık Gazi İnşaat mezunuydu mesela. Gazi kötü değil ama ODTU ITU kadar da değil.
Normal benimde bu ülkede İnşaat deyince,ilk aklıma bina dikmek ve göbekli müteahhitler geliyor.Haklısınız bi anda nedense sadece bina odaklı düşündüm.
Ilk defa duydum boyle bir universite oldugunu. O bile yeterli bir cevap bence. Apartmandan bozma, mantar gibi cogalan unilerde okumayin. Kotu bir siralama yapmamissiniz. YTU'de yok mu mesela 44 binle alan muhendislikler? Bir de siz tam olarak ne is yapmak istiyorsunuz mezun olunca? Bunu soylerseniz daha iyi yardimci olabilirim.Türk Alman üniversitesi elektrik elektronik hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bunu kim demis cok merak ettim, ben uni sinavina hazilanirken de vardi bu bilgisayar muhendisine gerek yok artik muhabbeti, yazilimcilar aldi yurudu ben bu ihtiyacin hic azalacagini sanmiyorum. Ozellikle teknoloji bu hizla gelisirken.Yazılım alanında 4-5 yıla eski ihtiyaç kalmaz diyorlar.Yinede teşekkür ederim.
Pek bir şey yok. Aslında türk alman üniversitesi almanca eğitim veriyor birde yurtdışında anlaşmalı üniversiteleri var. Geçişte kolaylık oluyor diye bakmıştım.Ilk defa duydum boyle bir universite oldugunu. O bile yeterli bir cevap bence. Apartmandan bozma, mantar gibi cogalan unilerde okumayin. Kotu bir siralama yapmamissiniz. YTU'de yok mu mesela 44 binle alan muhendislikler? Bir de siz tam olarak ne is yapmak istiyorsunuz mezun olunca? Bunu soylerseniz daha iyi yardimci olabilirim.
Oncelikle sunlari dusunun; iyi bir kariyer icin iyi bir uniden mezun olmaniz gerekir, bolum fark etmeksizin. Buyuk sirketler belli basli unilerin disinda alim yapmazlar. Ve bu uniler size bir vizyon katar, zaten sirketler de sizi ise alirken unide ne ogrendiginizden cok sahip oldugunuz vizyona gore alim yapiyor. Mezun oldugunuz uni de vizyonun bir kaniti oluyor.
Matematik veya istatistik var mı? Bu bölümlerden mezun olup data analisti olan çok fazla insan var.a
Pek bir şey yok. Aslında türk alman üniversitesi almanca eğitim veriyor birde yurtdışında anlaşmalı üniversiteleri var. Geçişte kolaylık oluyor diye bakmıştım.Eki Görüntüle 3453025
İstatistik 67 bin.Matematik 72 bin. Puanım boşa gitsin istemem açıkçası.Matematik veya istatistik var mı? Bu bölümlerden mezun olup data analisti olan çok fazla insan var.
Yurtdışı için koç ve sütçü imam çok da farklı değil. Sadece Koçta network var. Arkadaşım Balıkesirde okuyup hollandaya mühendis olarak gitti. Çok da fark etmiyor açıkçasıKesinlikle Koç İşletme mezunu olmak var,birde Sütçü İmam var.Okul bu durumda çok büyük rol oynuyor.