Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu notun gerçeği 55 falandır.Diploma notu çok iyi. Belliki ders çalışan, bir düzeni olan öğrenci. Sınavda heyecan mı yaptı? Ya da düzgün çalışmadı mı?
Öyle bildiğiniz bir meslek var mı ?İki yıllık onu açık bir meslek seçip devam edebilir. Ataması lisanslar daha kolay
Benim kardeşimin de beklemediğimiz derecede kötü maalesefArkadaşlar konu oğlum. Kötü bekliyordum ama bu çok mu kötü. Tabloyu göstereyim dizede. Sizce varmı yapabilecek bir şey, aranızda anlayan vardır belki.
Yok, kırılmamış hali bu. Diploma notunu 0,6 ile çarpıyorsun.Oglunuz mezuna mi kaldi ve gectigimiz sene tercih mi yapti? obp puani yerlestirme puanina niye o kadar dusuk eklenmis anlayamadim?
Dediğin tarzda bir özel okulsa diploma notunun böyle olup alınan puanın yerlerde olmasına şaşırmamak gerek.Açıkçası berbat. Okul koduna bakınca özel okula da gidiyor. Havadan puan veren apartman bozması okullardan değilse sınava çalışmamış sanırım.