• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Biopsisi Sonuç

UMRNMLK

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2025
11
0
1
43
Merhaba arkadaşlar sol mememde olan küçük bir ağrı için gittiğim doktorda sağ mememde bir santim boyutunda kitle çıktı mamografi çekildi ultrason çekildi ve biyopsi yapıldı biyopsi sonucumu bekliyorum ultrason sonucunda birads4a denilmiş böyle çıkıp da biopsi sonucu kötü huylu olan var mı çok korkuyorum

İnşallah kötü değildir Benimde sağ mememde solid lezyon varmış bırads 4a çıktı biyopsi sonucu bekliyorum

Merhaba benim sonucum çıktı çok şükür korkulacak kötü bişey yok fibroadenom muş umarım sizinde iyi çıkmıştır

Merhaba benim sonucum çıktı çok şükür korkulacak kötü bişey yok fibroadenom muş umarım sizinde iyi çıkmıştır
Maasallah 🧿 çok sevindim inşallah benimde temiz cikar uzaması korkutmuyor değil siz sonucu nasıl öğrendiniz enabizdami çıktı mesajmi geldi?

Allah ın izniyle sizin de temiz çıkar endişe etmeyin dua edin aklınıza geldikçe
Mesaj geldi rapor hazırlandı diye e nabızdan baktım ama google üzerinden uygulamadan açılmıyor. Sizin kaç gün oldu çıkmış olması lazım

Allah ın izniyle sizin de temiz çıkar endişe etmeyin dua edin aklınıza geldikçe
Mesaj geldi rapor hazırlandı diye e nabızdan baktım ama google üzerinden uygulamadan açılmıyor. Sizin kaç gün oldu çıkmış olması lazım
Aminnn inşallah hiç aklımdan cikmiyorki. Devlet hastanesi old için belki uzamistir diye umut ediyorum 15 gün oldu sordum hastaneye bir iki güne çıkar dediler

Eklentiler

• IMG_20250303_100556.webp
    IMG_20250303_100556.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_20250303_100528.webp
    IMG_20250303_100528.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 19
Zannedersem not kısmından dolayı tekrar biopsi dedi siz saglikcisiniz sanırım sizce suphelimi?

Endişe etmenize gerek yok kötü düşünmeyin iyi huylu zaten ve basit düzeyde boyutu.Doktorlat her zaman şüpheli yaklaşır zaten

Bence raporda önemli birşey çıkmamış. Duktal hiperplazi kötü birşey değil. İkinci görüş bence gerekli. Tekrar biyopsi gerek var mı? Lütfen tek doktor ile kalmayın. Çok geçmiş olsun. Sonucunuz için çok sevindim

Çok teşekkür ederim ilginize Allah haber bekleyen şifa bekleyen herkesi sevindirsin insallah

Back
X