Yakın arkadaşınız olmayabilir,elbet arada sırada konuştuğunuz arkadaşlarınız vardır.Onlarla daha sık görüşmeye çalışın.Kendinizi dış dünyadan soyutladıkça içinize kapanırsınız.Hiç yoksa arkadaşınız hobi edinin,oralardan birileriyle tanışabilirsiniz.Evlilik,yuva kurma olayına gelirsek henüz bu şekilde depresyona girmek için çok erken.3 yıllık ilişkiden çıkmışsınız gayet normal.Bırakın doğru olan sizi bulur zaten.Yanlış kişiyle doğru bir hayat yaşamaya çalışmaktansa yalnız başınıza doğru bir hayat yaşayın.Emin olun böylesi daha iyi.Merhaba 29 yaşındayım 6 ay önce nişanlımdan ayrıldım. 3 senelik bir ilişkiydi.Ve artık unuttum sayılır onu tamamen.ama bu yalnızlıktan içimdeki boşluktan kurtulamıyorum her yerde yalnızım sokakta cafede yolda arabada. Ya inanır mısınız bir yakın kız arkadaş whatsap grubum bile yok dedikodu yapılan. Günlerce telefonum çalmaz sadece annem babam arar. Onlarla da farklı şehirlerdeyiz kardeşim de yok tek çocuğum.cok yalnız hissediyorum hayatta keşke olmasaydım diyorum bazen.kendi ailemi kurmak çocuk şahini olmak çok istedim o da olmadı bu saatten sonra da olmaz gibi geliyor kimse beni sevmeyecek gibi sanki.birilerinin düğün gebelik fotoğraflarını görünce artık kahroluyorum,maşallah diyorum tabiki inşallah nazarım değmez. Ama bana neden nasip olmuyo 6 aydır karşıma bırakın birini çıkmayı tanışmadım bile kimseyle. Sosyal medyadan bile kimse yürümüyor o derece. Bu arada çok iyi bir mesleğim ve bence o kadar güzel olmasam da insanlar çok güzel olduğumu söylerler,maddi durumum yerinde ve gerçekten iyi niyetli bir insanım. Ama tatile çıkacak bir yakın arkadaşım bir sevgilim bile yok gerçekten çok çok mutsuzum. Nden bu kadar kısmetsizim kafayı yiycem artık
Ay ben bosandiniz diye okumusum nisanlinizdan ayrilmissiniz ozur dilerim yanlis yazmisim. Kurslara gidin yeni insanlarla tanisin.29 yasindasiniz daha cok gencsiniz sizin yasinizda ilk evliligini yapanlar var bu kadar umutsuz olmayin. Yakin arkadasiniz okuldan mahalleden isten vs yok mu? Sosyalliginizi arttirin o zaman arkadasta sevgili de kolay bulursunuz
İlla ki var arkadaşlarım. Ama öyle grup halinde takıldığım insanlar yok. Can dostum diyebileceğim kimse yok sanırım belli bir yaştan sonra olmuyor6 ay yeni birini bulamadım diye ağlanacak bir süre değil. Önce bu konuda anlaşalım.
Hayatınızda bir erkek olmamasını, birileriyle tanışamamayı anlarım da insanın nasıl sosyal arkadaşı olmaz? O kısım benim kafamda hiç oturmuyor. İşte, okulda, sporda, orda burda bir sürü insanla tanışıyoruz hayatımız boyunca. Bunlardan bir kaçını hayatınıza dahil edememiş olmanız tuhaf. Burda sorun sizde gibi sanki.
Bu inanç ve enerjiyle hayatınızda istediğiniz gibi bir gelişme olması zaten bayağı az kolay.Nden bu kadar kısmetsizim
Yooo oluyor. Kırkıma merdiven dayadım şu an en sık görüştüğüm en yakınım diyebileceğim birkaç kişiyle son 2 yıl içinde tanıştım. Eskiden gelen, kardeş gibi olduğum insanlar tabi ki var, bunlar da yeni kardeşlerim.İlla ki var arkadaşlarım. Ama öyle grup halinde takıldığım insanlar yok. Can dostum diyebileceğim kimse yok sanırım belli bir yaştan sonra olmuyor
3 senelik uzun bir ilişki ve boşluğa düşmüşsünüz bu çok normal. Zamanla alışırsınız. Şöyle düşünün o nişanlınızla evlenip 2-3 yıl evli kalıp çocuğunuz olsa anlaşamayıp boşansaydınız daha zor olmaz mıydı? Sosyal medyadan tanıştığınız bir erkek sürekli nude fotoğraf istese, sarkıntılık etse ya da çevrenizde sürekli dedikodu yapan, diğerlerine arkanızdan konuşan , negatif konuşan, enerji emici arkadaşlarınız olsaydı bu sizi rahatsız etmez miydi? Tek kardeşsiniz bunun etkisi de büyük tabi. Ama istediğiniz şeylere, bunu isterken kullandığınız cümlelere dikkat edin bence. Çalışmadığınız boş günlerde bir kursa kayıt olun, sosyallaşmeye çalışın. Mutlaka karşınıza tanışacak birileri çıkacaktır.Merhaba 29 yaşındayım 6 ay önce nişanlımdan ayrıldım. 3 senelik bir ilişkiydi.Ve artık unuttum sayılır onu tamamen.ama bu yalnızlıktan içimdeki boşluktan kurtulamıyorum her yerde yalnızım sokakta cafede yolda arabada. Ya inanır mısınız bir yakın kız arkadaş whatsap grubum bile yok dedikodu yapılan. Günlerce telefonum çalmaz sadece annem babam arar. Onlarla da farklı şehirlerdeyiz kardeşim de yok tek çocuğum.cok yalnız hissediyorum hayatta keşke olmasaydım diyorum bazen.kendi ailemi kurmak çocuk şahini olmak çok istedim o da olmadı bu saatten sonra da olmaz gibi geliyor kimse beni sevmeyecek gibi sanki.birilerinin düğün gebelik fotoğraflarını görünce artık kahroluyorum,maşallah diyorum tabiki inşallah nazarım değmez. Ama bana neden nasip olmuyo 6 aydır karşıma bırakın birini çıkmayı tanışmadım bile kimseyle. Sosyal medyadan bile kimse yürümüyor o derece. Bu arada çok iyi bir mesleğim ve bence o kadar güzel olmasam da insanlar çok güzel olduğumu söylerler,maddi durumum yerinde ve gerçekten iyi niyetli bir insanım. Ama tatile çıkacak bir yakın arkadaşım bir sevgilim bile yok gerçekten çok çok mutsuzum. Nden bu kadar kısmetsizim kafayı yiycem artık
olur olurİlla ki var arkadaşlarım. Ama öyle grup halinde takıldığım insanlar yok. Can dostum diyebileceğim kimse yok sanırım belli bir yaştan sonra olmuyor
Yoo gayet oluyorİlla ki var arkadaşlarım. Ama öyle grup halinde takıldığım insanlar yok. Can dostum diyebileceğim kimse yok sanırım belli bir yaştan sonra olmuyor
Sevgilisiz var olmayı deneyinArkadaşlar da sevgili yerini tutmuyor ki.haftada bir buluşuyorsun iki saat oturuyorsun sonra yine yalnızsın.sevgili gibi sahiplenip sürekli ilgilenmiyor yani kimse.o yüzden ilişki eksikliğini de çok hissediyorum sanırım bu ara.sevilmeye layık olmama eksiklik gibi hisler de var ve bu hisler çok uzadı. Ne yapicam bilmiyorum
Ne sevgili ne yakın arkadaş ne aile olmayınca doyumlu bir hayat mümkün olmuyor malesef. İnsanı ayakta tutan şey kurduğu bağlar ve sevgi.Sevgilisiz var olmayı deneyin
Siz de bir bireysiniz ya
O olmadan da doyumlu ve eğlenceli bir hayat mümkün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?