- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
-
- Konu Sahibi askrhpozitif
Bu dedıgın sistemi ilk defa duyuyorum canım bir bakayım. Bende gunu ne kadsr erken kapatırsam o hafta daha iyi kilo veriyorum sankiDr Ayşegül Çoruhlu da aynı şeyleri söylüyor.Sirkadyen beslenme sistemi bu bizim sistemimizle çok örtüşüyor hiç araştırdınız mı?Hatta Ayşegül hanım akşam saat 5 ten sonra hiçbirşey yemeyin diyor.Bu şekilde enerji kaynağı bulamayan hücrelerimiz eski ,hasta hatta kansere yatkın hücrelerimizi yiyerek enerji sağlıyorlarmış.Yani hem şifa hem sağlık hem de gençlik bulmak istiyorsak 5 ten sonra yemek yemeyeceğiz
Afiyet sıfa olsun canım cok guzel olmus12 Şubat 2021 (apayrı yaşam menüsü)
11:30 5 ceviz
16:30
10 kaşık yeşil fasulye
3 tane mercimek köfte
1 su bardağı yoğurt
aralarda 1 fincan türk kahvesi, 1 bardak yeşil çay, 2 litre su, 2,5 olur
spor: 3 mil leslie
10 bin adım yatana kadar tamamlarım
Açım ama çok açımAfiyet sıfa olsun canım cok guzel olmus
Evet ben de öyle canım.Bundan sonra 5 e uymaya çalışacağım bakalım etkisi nasıl olacakBu dedıgın sistemi ilk defa duyuyorum canım bir bakayım. Bende gunu ne kadsr erken kapatırsam o hafta daha iyi kilo veriyorum sanki
Seviye 3 te bende tutucam ınsallah bugun niyetlenebılsem iyiydi ama regl denk geldıAçım ama çok açım
Yarın oruç tutacağım inşallah madem aç kalıyoruz bari borçlarımız bitsin
Bende erken yıyebıldım kadsr erken yemege gayret Edıcem ınsallahEvet ben de öyle canım.Bundan sonra 5 e uymaya çalışacağım bakalım etkisi nasıl olacak
Herhangi istedıgıni bir ogun de yıyebılıyorsun canımGunaydin kizlaaar:)) nasilsiniz??
Bisi sorucaktim ben serbest gunde istedigimiz birseyi mi yiyebiliyoruz??? Yani cikolata pasta vs vs?? Yoksa farkli bisey mi? Ay 7 marti dusunup motive oluyorumda
Tutamadım ben ya uyumuş kalmışım:)Seviye 3 te bende tutucam ınsallah bugun niyetlenebılsem iyiydi ama regl denk geldı
Nasıp canımTutamadım ben ya uyumuş kalmışım:)
Tsk ederimmm cnmmHerhangi istedıgıni bir ogun de yıyebılıyorsun canım
Açlıklardan sonraki gün meyve sebze yeniyor canım sabırKızlar merhaba
Yarın seviye 3 teyiz inşallah.Bu akşam canlı yayın olacakmış katılabilenler bizi de bilgilendirebilir mi acabaBir de bundan sonraki seviyelerin hiçbirinde meyve ya da bal yok mu?Ahmet bey ileriki seviyeler için bal ve kuru meyve demiş ama hangisi bilmiyorum Bilenler bizlere de umut olabilir mi?Bu sorumun kahvaltıda köy kaymağının üzerine bal döküp yiyen eşimin canıma tak etmesiyle hiçbir alakası yoktur
Dınleyebılırsem aktarırım canım ınsallah balı hatırlamıyorum ama acliktan sonra meyve oluyordu ankanın dedıgı gıbı eger degıstırmezse bu takvimde yine oyle olurKızlar merhaba
Yarın seviye 3 teyiz inşallah.Bu akşam canlı yayın olacakmış katılabilenler bizi de bilgilendirebilir mi acabaBir de bundan sonraki seviyelerin hiçbirinde meyve ya da bal yok mu?Ahmet bey ileriki seviyeler için bal ve kuru meyve demiş ama hangisi bilmiyorum Bilenler bizlere de umut olabilir mi?Bu sorumun kahvaltıda köy kaymağının üzerine bal döküp yiyen eşimin canıma tak etmesiyle hiçbir alakası yoktur
Yumoş yaplarım azaldı da o yüzden mi üşüyorum acabası
Harikasın ankacım13 Şubat Cumartesi
11:30 5 ceviz
17:30 10 kaşık karnabahar yemeği( püre olmuş resmen)
1 su bardağı yoğurt
su 2,5 tamamlarım yatana kadar
1 fincan şekersiz Türk kahvesi 1 kupa yeşil çay
spor 3 mil leslie
8000 adım (leslie yok içinde. 10 bin olur inşallah)