- 5 Aralık 2020
- 24
- 19
- 34
-
- Konu Sahibi askrhpozitif
Kahvaltı yapmayı ozlucem sanırım aksam yemeklerinı pek aramıyorum ben sabah kahvaltısı olmayınca tuhaf geldi 5 dakikada bitiyor kuruyemısler
Benim en son 2 sene once Agrı yaptı doktor o zaman emziriyorum diye onermedı ameliyatı bir dahada agrımayınca umursamadım ınsallah gerek kalmayacakÇok çok teşekkür ederim hoşbuldum inşallah şifalanirim sizede şifa olsun. Tartimda bozuldu en yakın zamanda tartilacagim bakalim
Hoşbuldum çok güzel moral dolu bir serüvendeyim hamdolsun. Aynı durumdayız sizinle benimde Safra kesesinde taşlar var inanılmaz ağrılarım oluyordu şuan ağrılar gitti nasipse taslarida yolcu ederim sonunda inşallah) dualarınız için amin ecmain )
Bende mutfakta yedımBende biraz sarsıldım ama kendime geldim kahvemi pişirip sofraya oturdum acıyan gozler eşliğinde ceviz&kahve ikilisiyle kahvaltımi tamamladım bomba gibiyim
Birşey sorabilirmiyim o kilo göstergesini nasıl yaptınız bende yapmak istiyorummm da. Akşama az bulgurlu çok yeşillikli kısır yanına karnıbahar yapicam inşallahOyy oyyy aksama ne yesem diye dusunuyorum resmen oruc gibi oldum ben ya
Tavuk yapıcam bende sanırım sebze canım istemiyor sebzeyi salata olarak yerimBirşey sorabilirmiyim o kilo göstergesini nasıl yaptınız bende yapmak istiyorummm da. Akşama az bulgurlu çok yeşillikli kısır yanına karnıbahar yapicam inşallah
Merhaba hoşgeldinizMerhaba bende bir süredir bu sistemi araştırıyorum sizden ricam kendim başlasam bu sisteme yarın mesela ..o şekilde başlanabilir mi? 18 ocakta başlamış birçok kişi ama ben kaçırdım sıfırdan başlayacağım yardımcı olurmusunuz? Amacım kalıcı kilo vermek
Baslayabılır sın canım hıcbır sıkıntı olmazMerhaba bende bir süredir bu sistemi araştırıyorum sizden ricam kendim başlasam bu sisteme yarın mesela ..o şekilde başlanabilir mi? 18 ocakta başlamış birçok kişi ama ben kaçırdım sıfırdan başlayacağım yardımcı olurmusunuz? Amacım kalıcı kilo vermek
Kac gibi kalkıp kac gıbı yatıyorsunuzSeviye 1 de öğle yemeği saatinde kahvaltı şart mı seviye 1 tablosu şu şekilde mi yardimci olurmusunuz
Ahmet apa sabah 5 6 gıbı kalkıyorsanız 9 10 gibi kahvaltı yapabilirsiniz diyor lakın onun dısında yarım saat one yada ileri atabilirsiniz onun dısında sıkıntı olacagını sanmıyorum. Kalıcı kilo konusuna gelirsek her yeme duzenı gıbı abartınca geri geliyor elbetteŞöyle bu program seviye 1 ile ciddi kalıcı kilo verimi oldu mu sizlerse ben 12_1 gbi yatıp 9 da yada 8.30 da kalkıyorum genellde pandemi dolayısıyla biraz dha geç yatıyorum
Canım en etkili kilo verdiren seviye 3 diyorlar.Sen daha önce yaptın ya doğru mu acaba?Ahmet apa sabah 5 6 gıbı kalkıyorsanız 9 10 gibi kahvaltı yapabilirsiniz diyor lakın onun dısında yarım saat one yada ileri atabilirsiniz onun dısında sıkıntı olacagını sanmıyorum. Kalıcı kilo konusuna gelirsek her yeme duzenı gıbı abartınca geri geliyor elbette
Aclıklar oldugu ıcın daha cok gidiyor orda canim aclıklardan once bagırsakları da temizliyorsunCanım en etkili kilo verdiren seviye 3 diyorlar.Sen daha önce yaptın ya doğru mu acaba?
GünaydınGunaydın kızlar ❤
Nasılsın canimGünaydın