- 29 Kasım 2020
- 2.413
- 12.575
- 33
- Konu Sahibi askrhpozitif
Ay niyet ettim pazartesi başlıyorum vallahi Rabbim yüzümüzü kara çıkarmasın ins
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle hemen baslayinAy niyet ettim pazartesi başlıyorum vallahi Rabbim yüzümüzü kara çıkarmasın ins
Ah ne güzel sevındım sızın adınıza bende kılo verdım ama cıkolata alıskanlıgı var bendede onu atmak ıstıyorum bir de bobrek rahatsızlıgım var onun ıçinde şifa olacağını düşünüyorum sız zorlandınız mı nasıl gıdıyor süreçKesinlikle hemen baslayin
Ben sekere bagimli yasiyordum cok diyet yaptim ama hep 3.gunden sonra hep yedim dayanamadim gunde 2-3 cikolata yerdim öyle böyle degil
şimdi 18 gundur agzima tatli hic surmedim hayir yani canimda istemiyor
Sizde kesinlikle başlayın
Sevıyelerı kısaltttıgı ıcın bu takvimde hurma incir yok canım bende kahve ve hurma hayali kuruyordum ama kuruyemıste talımHadi bakalım hayırlı olsun diyelim de ev ahalisine mükellef sofralar kur kendin bir avuç fındık kemir oldu mu yaniHurma diyodunuz iptal mi hurmaNeyse 10 gün sıkıcaz artık dişimizi napalım Bu arada kilo verme durdu bende belki bu seviyede yine vermeye başlarımSizde durumlar nasıl
Sen erkenden 3. Seviyeye gecmıs sın Masallah aclık larda zorlanmayacaksınBen iyi gidiyorum 5 kiloyu buldu tek öğün yapiyorum hic acikmiyorum aclik hissim gitti
Ama tahin tarcin kuruyemis karisimini merak ediyorum
Dun tek ogun gectı canım bugun kuruyemıste talımAaa ama olmadi öyle boslamak yok biz niye burdayiz birbirimize destek icin
Cok sevındım kuzum Rabbım yardımcın olsun carcabuk kt ye ulasırsın ınsallahAy niyet ettim pazartesi başlıyorum vallahi Rabbim yüzümüzü kara çıkarmasın ins
Kuzum 8. Seviyede yanlıs hatırlamıyorsam bobrek temizligı olması lazımAh ne güzel sevındım sızın adınıza bende kılo verdım ama cıkolata alıskanlıgı var bendede onu atmak ıstıyorum bir de bobrek rahatsızlıgım var onun ıçinde şifa olacağını düşünüyorum sız zorlandınız mı nasıl gıdıyor süreç
Cok sevındım kuzum Rabbım yardımcın olsun carcabuk kt ye ulasırsın ınsallah
Amin kuzum 8.seviyeye daha coook varKuzum 8. Seviyede yanlıs hatırlamıyorsam bobrek temizligı olması lazım
Hic zorlanmadım ama ilk gunler halsizlik oldu simdi yok ama gunde tek öğün yapiyorum kahvalti canim istemedi simdide artik 2.seviyeAh ne güzel sevındım sızın adınıza bende kılo verdım ama cıkolata alıskanlıgı var bendede onu atmak ıstıyorum bir de bobrek rahatsızlıgım var onun ıçinde şifa olacağını düşünüyorum sız zorlandınız mı nasıl gıdıyor süreç
3 gunde tansiyonum dusermi acabaSen erkenden 3. Seviyeye gecmıs sın Masallah aclık larda zorlanmayacaksın
SupersinDun tek ogun gectı canım bugun kuruyemıste talım
Temızlıkler 7. Seviyeden sonra baslıyorsonuna kadar yaptırıyor adam temızlıkler ugrunaAmin kuzum 8.seviyeye daha coook var
Bisey olmaz ınsallah alıstirıyoruz vucudu yavas yavas birden tutsan belki olurda once 36 saatlik ve 2 gunlukler gelecek3 gunde tansiyonum dusermi acaba
Aksami iştahlı yiyiyorum ama
Hosgeldiniz Ne guzel cok guzel kilo vermissiniz inşallah seviyeler bittigindede şifa bulacaksinizdir inşallahMerhaba bende sizi aradım bütün sayfaları okudum burda yazmak destek olup sizden destek almak için üyelik açtım bende 18 ocakta başladım hem kilo vermek hemde Safra kesesi taşı için ameliyat olmak istemiyorum bu yüzden de KT ile şifalanmak için niyetlendim. 78 kilo ile başladım en son 1 Şubat'ta tartıldım ve 71 kilo çıktım benim için inanılmaz bir başarı ve hızla kilo vermeye devam elhamdülillah etraftan önce tepki sonra caydirma sonra şaşkınlık şimdide pişmanlık duyguları havalarda uçuştu. Kendimi çok iyi hissediyorum sizlerde durumlar nasıl uzunca yazdım ama bu öyle bir şey değilmis yazmaya değer
Hosgeldin canim benim 1 seviye cok guzel gecmıs tebrik ederim safra kesesi tası sorunu bendede var doktor ameliyat dedi bu sevıyelerı denemeden ameliyat kararını vermek istemiyorum ınsallah hepimiz sıfa buluruz ❤Merhaba bende sizi aradım bütün sayfaları okudum burda yazmak destek olup sizden destek almak için üyelik açtım bende 18 ocakta başladım hem kilo vermek hemde Safra kesesi taşı için ameliyat olmak istemiyorum bu yüzden de KT ile şifalanmak için niyetlendim. 78 kilo ile başladım en son 1 Şubat'ta tartıldım ve 71 kilo çıktım benim için inanılmaz bir başarı ve hızla kilo vermeye devam elhamdülillah etraftan önce tepki sonra caydirma sonra şaşkınlık şimdide pişmanlık duyguları havalarda uçuştu. Kendimi çok iyi hissediyorum sizlerde durumlar nasıl uzunca yazdım ama bu öyle bir şey değilmis yazmaya değer
Çok çok teşekkür ederim hoşbuldum inşallah şifalanirim sizede şifa olsun. Tartimda bozuldu en yakın zamanda tartilacagim bakalimHosgeldiniz Ne guzel cok guzel kilo vermissiniz inşallah seviyeler bittigindede şifa bulacaksinizdir inşallah
Hoşbuldum çok güzel moral dolu bir serüvendeyim hamdolsun. Aynı durumdayız sizinle benimde Safra kesesinde taşlar var inanılmaz ağrılarım oluyordu şuan ağrılar gitti nasipse taslarida yolcu ederim sonunda inşallah) dualarınız için amin ecmain )Hosgeldin canim benim 1 seviye cok guzel gecmıs tebrik ederim safra kesesi tası sorunu bendede var doktor ameliyat dedi bu sevıyelerı denemeden ameliyat kararını vermek istemiyorum ınsallah hepimiz sıfa buluruz ❤