Yitik sifa ile seviyeler(Açlık oruçları Başlangıç :16 Kasım bu sefer son🤦)

Selamlar herkese burayı cok aktif tutamadım memlekete geldim ve hala hazirandan bu yana donemedim ama nasipse haftaya donup tekrardan seviyelere baslayıp bu sefer sonuna kadar devam ettirmeyi dusunuyorum ınsallah
Devam ettiremediğimiz gibi ben kilo aldım gelince başlayalım
kesin mi acaba Kasım ayında başlama grup halinde olur herhalde değil mi ahmet apayla
benim face yok kullanmıyorum haberim olmuyor

Devam ettiremediğimiz gibi ben kilo aldım gelince başlayalım
kesin mi acaba Kasım ayında başlama grup halinde olur herhalde değil mi ahmet apayla
benim face yok kullanmıyorum haberim olmuyor
Bu pazar donucem Kasım bası gibi bir liste olusturucam Ahmet apa toplu yapacak mı bilmiyorum en son anket halindeydı bakmadım hıc Facebooka eger o baslarsa onlarla birlikte baslarız bende kilo aldım muhtelemen

4 Kasım seviye -1(1.gün)76,6
12:00
Domatesli pırasalı yumurta
5-6 dilim kasap sucugu
1kk peynir

19:30
1 tabak bulgur pilavı
4 kofte (fırında)
2 biber, 5-6 minik domates (fırında)
4-5 dilim turp

Sıvı:2 lt

Merhaba . Ben de Pazar akşamı niyet edip başlayacağım inşallah. Seviyelerle 19 kilo verdim ve karaciğer temizliğini yaptım. Tabi sonra devam etmedim. 5 kilo almışım. O yüzden tekrar başlıyorum. Rabbim istikrarlı olmayı ve başarılı olmayı nasip etsin hepimize. Sevgiler 💖💖💖

Merhaba . Ben de Pazar akşamı niyet edip başlayacağım inşallah. Seviyelerle 19 kilo verdim ve karaciğer temizliğini yaptım. Tabi sonra devam etmedim. 5 kilo almışım. O yüzden tekrar başlıyorum. Rabbim istikrarlı olmayı ve başarılı olmayı nasip etsin hepimize. Sevgiler 💖💖💖
Merhaba cok sevindim ne guzel kt yapabılmıssınız bu sefer ınsallah banada yapmak nasip olur birlikte burada destek olabiliriz istersen bırbırımıze

X