Yirmi kişilik yatılı misafir

Son açıklamalarınızla beraber konuyu okuyunca sizi takdir ettim ve evlilikde her türlü sürprize açık olunmalı dedim kendi kendime. Özellikle eşinizin ve gelen misafirinde size yardımcı olması güzel bişey. Evet yirmi kişi, yedirmesi, yatırması çok büyük iş ama kalabalık ailenin cilveleri. Allah yardımcınız olsun ve aile huzurunuzu daim etsin

Şu an aziz ya :)) size çok gelir belki ama bilemiyorum :)) 8 kişiyiz.
20 kişiye göre 8 kişi yine az
Yani üst üste gelmeleri biraz tuhaf olmuş yatılı kalmaları zor bunun yatağı kahvaltısı yemeği çayı
bi Ramazan’da davet veriyoruz da mutfak savaş alanı gibi oluyor
Mecburi olmasanız sizde bu kadar misafiri ağırlamazdınız artık sabretmek ten başka bişeyiniz yok
Allah kolaylık versin

Annemin kiracısının aptal kızının çeyizinde 25 tane battaniye var. Kalanını evlenirken alacakmış

İnsan misafirini en güzel şekilde ağırlamak ister ama bu gibi durumlarda en iyisi made in bim :)

Sizi takdir ettim. Polyanna diye dalga geçenler olmuş. Hayatınızın her döneminde bu iyimserliğini korursanız hem vicdanınız rahat olur hem işimiz rast gider diye düşünüyorum olumlu enerjinizden dolayı. Evet 20 kişi çok fazla ve abartı gerçekten gelecek misafirler düşüncesiz bu doğru. Varsın birkaç yorgun gün geçirilsin kalbinizi bozmayın. Eğer çok pişman olursanız eşinize söylersiniz bi daha kabul etmezsiniz.

Eşinizden memnun olmanız da bence çok güzel. O da demek ki sizin kadar iyi niyeti bir insan ve misafir seviyor. varsın kötü huyu bu olsun. Ben ne demek istediğinizi anladım. Eşinizle hayatınızda hiçbir problem yoksa ve sizi sevdiğini hissettiriyorsa Siz de böyle şeyler için onu suçlamıyorsunuz ve siz de onun isteklerine ayak uydurmaya çalışıyorsunuz.

Bazı arkadaşlar onlarca yorum yapma cevap verme gereği duymuş kocanızı mükemmel bulduğunuz için. Büyük bir hırsla dalga geçmişler daha doğrusu. Demekki kocanıza sayıp sövseydiniz hoşlarına gidecekmiş. O yüzden mükemmel olduğunu daha da çok söyleyin. Allah herkese nasip etsin. Size eşinizle mutluluklar

Herkese özellikle de beni anlayanlara çok teşekkür ediyorum. Esimi çok seviyorum ve şükür seviliyorum. Allah herkese de nasip etsin. Bu tarz durumlarla huzurumu bozmayı asla istemem. Sevdiğim insanla mutlu olmak varken diğer türlüsü asil mantıksız gelen. Tekrar teşekkürler :)

Eşini al karşına bi dur de bence bu ne ya üstüne bindirmiş yükleri oh ne ala. Bu kadın hem iş hem çocuklar hem evi otele çevirmeler bu kadın robot degil insan! Kendine gelsin herkes herifin izinde masrafını düşüneceğine eşinin sıhhatini düşünsün! Kul hakkı bu!!!

Yok ya çok dusunceli, ona da zor. Maddi anlamda da sonuçta bunların bir zorluğu var. Çok iyi niyetli , harika bir insan, yardımcı da oluyor ama zor işte zor. Canim çıktı resmen.
Bence iyiniyetli harika olan sizsiniz, o da bulmuş pırlantayı oh hayat kalitesi yüksek ve mutlu ok kötü niyetlidir demiyorum ama bencil olduğu kesin ya da farkında değil bir uyarın tatlı tatlı zaten dikkat eder bence artık sizi bu kdr yormamaya zira siz çalışan birisiniz yükünüz iki kat hem iş hem ev

Sınavdan bir hafta önce niye gelmişler .
Niye ısrar edilir anlamış değilim .
Türk milleti hayır demeyi bilmiyorda bu kadarı da fazla ama .
Ablanıza ayıp olmuş farkındamısınız.

En son edit: Bir an gerçeksiniz sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…