- 8 Mart 2015
- 25.109
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.195
- 598
Bizim evde de o dedikleriniz yok.Çevremde var her yaş çocuk biliyorum az cok. Ama kimisi yemek yiyor . Kimisi gece uyuyor. Kimisi kendi kendine oynuyor. Kimisinde hepsi birden var. Bizde hiçbiri yok .
Hayır 11 aylık başkasının mesajını okumussunuz.inanin söylediğiniz her şeyi yaptım ama yazdıklarımı okursanız tek sorun bebeğimin ağlaması değil:)4 aylık mi daha ben 2 3 yasinda sandim , bebekler öyle ağlarlar ama napcan , o uyudugunda siz de uyuyacaksiniz uyaninca disari cikacaksiniz evde durmayan bebekler disariyi ya da biraz degisik insan istiyordur ayni mekan sıkıyordur algisi degismesi icin gezin arabayla ,
Montessorie etkinliklerine goz atin yasina uygun seylerle dikkat suresini artırmaya başlayın ev işini de evdeki yükünüzü artıran şeyleri azaltın kaldırın pratiklestirin .
Düzen düzen düzen yoksa durmayan çocuk insanı delirtir.
Belki ağrısı var yada diş için damaklar kaşınmaya başlıyordur salyası çok artıyorsa ve elli sürekli ağzının içine sokmaya çalışıyorsa demek diş eti kaşınıyordur gece uyumuyorsa bi yeti ağrıyordur bi ağrı kesici şurup verin öyle bi deneyin4 aylik. Cok seviyorum 2 saat ayri kalsam ozluyorum ama her agladiginda kafayi yiyecek gibi oluyorum sakin hayatimi ozluyorum. Hep kucak istiyor kollarim tutmuyor artik bazen. Bi 2-3 yasina gelse belki daha kolay olur
Şaka herhalde...Belki ağrısı var yada diş için damaklar kaşınmaya başlıyordur salyası çok artıyorsa ve elli sürekli ağzının içine sokmaya çalışıyorsa demek diş eti kaşınıyordur gece uyumuyorsa bi yeti ağrıyordur bi ağrı kesici şurup verin öyle bi deneyin
NedenŞaka herhalde...
Ağrı kesici şurup?
Ya öyle diyo çevrem hepve doktorumuzda çay kaşığı kadar şurup dan bişi olmazmış arada veriyorum rahat uyuyo bende a demek ağrıyı bi yeri düşüncesinde oluyorumAğrı kesici şurup?
Bebek bu, ağlar.
Çok ağlıyor diye ilaç mı verilir, kaldı ki orta seviye ateşte bile doktorlar vermez iken...
Benimkide 5aylık ..Ağrı kesici şurup?
Bebek bu, ağlar.
Çok ağlıyor diye ilaç mı verilir, kaldı ki orta seviye ateşte bile doktorlar vermez iken...
Alıştırmak sizin elinizde , benim ilk ve tek çocuğum var , kolikti , hiç susmazdı ağlaması ben ağlama sesinden rahatsız olmuyordum ama hicbir şeyde yapamıyorsunuz acemilik de var haliyle sofradan kalkıyordum annem dediki otur yemeğini ye bırak ağlasın dedi ben de olur mu öyle şey deyip kalkıyordum o an ne demek istediğini anlamamıştım, bana dediki çocuk bu ağlar tabi sen yemeğini yiceksin işini yapacaksın o orda ağlıcak onun işi bu "ağlamak" herkes işini yapsın bırakta dedi , karni tok altı temiz ilgilendin oynadı yoruldu uyudu tamam daha ne gerisini o halleder iyidir ağlamak dedi düşündüm gerçekten ben maymun da olsam o ağlamak istiyorsa ağlıyor kendimi yormicam dedim. Katıla katıla ağlamaktan bahsetmiyorum tabi burda.Hayır 11 aylık başkasının mesajını okumussunuz.inanin söylediğiniz her şeyi yaptım ama yazdıklarımı okursanız tek sorun bebeğimin ağlaması değil:)
Evet doktorlar öneriyorlar ilk duyduğumda ben de şok geçirdim sizin okuduğunuz okula lanet diye sovdum içimden ama yine de ilaç kullanmadım ben ilaç sonuçta.Ya öyle diyo çevrem hepve doktorumuzda çay kaşığı kadar şurup dan bişi olmazmış arada veriyorum rahat uyuyo bende a demek ağrıyı bi yeri düşüncesinde oluyorum
Doğrudur ben öyle yapamamAlıştırmak sizin elinizde , benim ilk ve tek çocuğum var , kolikti , hiç susmazdı ağlaması ben ağlama sesinden rahatsız olmuyordum ama hicbir şeyde yapamıyorsunuz acemilik de var haliyle sofradan kalkıyordum annem dediki otur yemeğini ye bırak ağlasın dedi ben de olur mu öyle şey deyip kalkıyordum o an ne demek istediğini anlamamıştım, bana dediki çocuk bu ağlar tabi sen yemeğini yiceksin işini yapacaksın o orda ağlıcak onun işi bu "ağlamak" herkes işini yapsın bırakta dedi , karni tok altı temiz ilgilendin oynadı yoruldu uyudu tamam daha ne gerisini o halleder iyidir ağlamak dedi düşündüm gerçekten ben maymun da olsam o ağlamak istiyorsa ağlıyor kendimi yormicam dedim. Katıla katıla ağlamaktan bahsetmiyorum tabi burda.
Zamanla patronun kim olduğunu o da öğrendi o size ayak uydurmayı öğrensin bu tabiki zaman alacak hop diye olmicak ama sonra inanilmaz rahat oluyor
Çok büyük yanlış bu, hatta kötülük.Ya öyle diyo çevrem hepve doktorumuzda çay kaşığı kadar şurup dan bişi olmazmış arada veriyorum rahat uyuyo bende a demek ağrıyı bi yeri düşüncesinde oluyorum
Bu ne terbiyesizlik??? Herkesin eksikliği ve zorluğu var. Ben yalnız sıkıntıda bir anneyim ve beni yargılama hakkına sahip değilsin sen terbiyesiz. Benim annem yok özlemini çekiyorum napim annesinden şikayet edenlere bunu mu söyleyeyim. Bu ne cehaletŞu yaşadıklarınızın 10 katını yaşamayı isteyen ve yaşamaya hasret kaç kadın var siz biliyormusunuz?
Üşenmeden konu açmışsınız.
Kullandığınız kelimeler ve üslup ne olduğunuzu açık ediyor zaten, sizin gibi biriyle tartışacak değilim. Zira size şu yazdıklarım bile çöp değerinde.Bu ne terbiyesizlik??? Herkesin eksikliği ve zorluğu var. Ben yalnız sıkıntıda bir anneyim ve beni yargılama hakkına sahip değilsin sen terbiyesiz. Benim annem yok özlemini çekiyorum napim annesinden şikayet edenlere bunu mu söyleyeyim. Bu ne cehalet
Evet gerçekden. Benim bebeğim doğduğundan beri süreli yüz üstü uyumak istiyor ve yüz üst yatırınca devamlı başını sağa sola çevirir bende bu ne noluyor buna diyip doktorlara götürdüm hepsinde ağrısı vaardor şurup ver diyip durdu ilk aylar vermedim sadece gazı sancısı olunca fitil veriyordum başka değil.. bu son 2 aydır vermeye başladım ağrı kesici ama hergün değil huzursuz oldugu zamanlarda ama ondan beri de o baş sallaması geçdi gitti. 2haftadır bırakdım şurubu tamamen gözlemledim düzeldi artık. Şimdide dişleri kaşınıyor diye doktor yine ağrınkesis şurubu ver dedi başda verdim sonra bırakdım yine kendi kararımla dediğin gibi onu öyle alışdırmak istemedim ama verirken de rahattı hep. Damaklarını parmağımla kaşıyorum yada bitkisel Toz var onu ağzına veriyorum rahatlaması için. Uzun oldu kusura bakmayınÇok büyük yanlış bu, hatta kötülük.
Doktorunuz mu söyledi bunu, hipokrat yeminli bir doktor, uyumayan çocuğa şurup verin bir şey olmaz mı dedi?
Yani bir nevi ilaçla uyutun dedi, öyle mi???
2 yaşından küçüklere verilmeyen ilaçları reçete ediyorlar bu ülkede doktorlar.Çok büyük yanlış bu, hatta kötülük.
Doktorunuz mu söyledi bunu, hipokrat yeminli bir doktor, uyumayan çocuğa şurup verin bir şey olmaz mı dedi?
Yani bir nevi ilaçla uyutun dedi, öyle mi???
kadının yazdıklarında karaktersizlik göremiyorum, sizde görüyorum ama. dediğiniz çocuk istemeyenlere “sizin yerinizde olmak isteyen ama çocuğu olmayan bir ton insan var” demekle aynı şey. herkesin kendine göre zor yaşadıkları size ne?Kullandığınız kelimeler ve üslup ne olduğunuzu açık ediyor zaten, sizin gibi biriyle tartışacak değilim. Zira size şu yazdıklarım bile çöp değerinde.
Size bu karaktersizliğiniz ile mutlu bi yaşam(!) diliyorum.
Tek diyeceğim lütfen iyi, çağımıza uygun bir doktor bulun ve ilaç vermeyi bırakın.Evet gerçekden. Benim bebeğim doğduğundan beri süreli yüz üstü uyumak istiyor ve yüz üst yatırınca devamlı başını sağa sola çevirir bende bu ne noluyor buna diyip doktorlara götürdüm hepsinde ağrısı vaardor şurup ver diyip durdu ilk aylar vermedim sadece gazı sancısı olunca fitil veriyordum başka değil.. bu son 2 aydır vermeye başladım ağrı kesici ama hergün değil huzursuz oldugu zamanlarda ama ondan beri de o baş sallaması geçdi gitti. 2haftadır bırakdım şurubu tamamen gözlemledim düzeldi artık. Şimdide dişleri kaşınıyor diye doktor yine ağrınkesis şurubu ver dedi başda verdim sonra bırakdım yine kendi kararımla dediğin gibi onu öyle alışdırmak istemedim ama verirken de rahattı hep. Damaklarını parmağımla kaşıyorum yada bitkisel Toz var onu ağzına veriyorum rahatlaması için. Uzun oldu kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?