- 26 Ekim 2016
- 554
- 216
- 23
- 34
Aynı benim gibi . Eşinde sorun var mı ? En geç ne zaman çatlıyor yumurtan ? Catladiktan 7 gün sonra hiç progesterona baktirdin mı ?
Bugün kontrole gittim kalp atisi iki hafta sonra dedi doktor8 eylule randevu verdi. Simdi sadece karindan gorunuyo mu diye bakmak icin cagirdim gecen sefer cok kucuktu dedi. Verdigi ultrason fotosunda kafam karıştı. Üst kısımdaki fotografta 5+3 günlük ve 1.28 cm yazıyor alttaki fotoda 5+0 0.98cm yazıyor? Neden farkli bilgin var mi?
Tabi kuzum ekliyorum. Fotolarin sag altinda yaziyor.Kuzum rica etsem paylaşabilir misin fotoyu yada özelden gönderebilir misin ? Bende 5+0 da karından kese göründü benide çağırdı bu hafta kese büyüyor mu diye bakacakmis kucukmus çünkü .. Bende küçük demesine takıldım .. Bende bir ölçü yok .. O daha küçük değer vajinal ultrasondan mı ?
Buraya yukleyemedim canim ozelden attim.Kuzum rica etsem paylaşabilir misin fotoyu yada özelden gönderebilir misin ? Bende 5+0 da karından kese göründü benide çağırdı bu hafta kese büyüyor mu diye bakacakmis kucukmus çünkü .. Bende küçük demesine takıldım .. Bende bir ölçü yok .. O daha küçük değer vajinal ultrasondan mı ?
[/QUOTE]Bat gunden 21.gunu test yaptılar yumurtm catladimi diye doktor bişey dedimi normal çatlıyor Muş eşimde hareket te biraz sıkıntı var (bana göre) ama doktorlar normal bu sprmler diyor ben iki kere boş gebelik geçirdim cnm ilk kürtaj sonra 5 ay sonra gebe kalmıştım şimdi 8 ay oldu tık yok bı aşılama oldu bu ay da olmazsa 2. aşılamaya olucam
İnşallah müjdeli haberi verirsin canım sende çok zorluk çekmissin ..
Ne zaman kullandırıyorlar canım. Mesela kimyasal olmaması için ne zaman içmek lazımNormalde onu ikinci dönemde kullandırıyorlar yani yumurtalık catladiktan sonra ..
Tutunmayı kolaylaştırmak için doktor duphaston veriyor yumurta catladiktan sonra kullanıyorsun tam net gününü bilmiyorum ama bıraktıktan sonra ya hamilesin yada bir haftaya kalmaz adet oluyorsun.Ne zaman kullandırıyorlar canım. Mesela kimyasal olmaması için ne zaman içmek lazım
Kalp atışlarını duymayi bekliyorum daha bir hafta sonra ins.Aynen senin nasıl gidiyor hamilelik canım
Hadi bakalım hayırlısıyla büyüt bebeğini darısı bize inşallahKalp atışlarını duymayi bekliyorum daha bir hafta sonra ins.
İnsallah canim hemencecik sizin de olsun. Dua ediyorum herkeseHadi bakalım hayırlısıyla büyüt bebeğini darısı bize inşallah
Canm hamile miydin? Düşük mü yani?Çok moralim bozuk çok biraz önce koca bir parça geldi devamı yok ama bildiğin kahverengi kırmızı arası bir şey gelecek yani anladım ki Allah benim dualarımı kabul etmeyecek olmuyor ne yapsam olmuyor bende vazgeçtim tüm takvimleri herşeyi herşeyi sileceğim buraya da uzunca bir zaman girmeyeceğim hepiniz inşallah en yakın zamanda bebeklerinize kavuşursunuz öpüyorum hepinizi hoşçakalın Allah a emanet olun kızlar
Hepimizin uzun zamandır istiyoruz uğraşıyoruz biliyorsun.Canm hamile miydin? Düşük mü yani?
Hay Allah.
Geçmiş olsun üzme kendini olacaktır yeniden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?