İzmirde bi özel hastaneHangi hastanede dediler onj
Şimdi bir devlet hastanesinden yarına randevu al ve durumunu anlat doktora hormon teatleri 3 ile 5 gün arasında yapılabilşyor zaman kaybetmeİzmirde bi özel hastane
Benim de Reglim 3 gün sürdü bu ay,mevsimsel mi acaba?ovulasyon da 9. Gün iki çizgi oldu,o da erken sanki,geçen ay reglime 3 gün kala çift çizgi olmuştuKızlar ovulasyon testi aldım 2. Çizgi silik çıktı ama akıntım var. 26 mayıs ta regl oldum 3 günde bitti anlamadım bişi yumurtlama dönemi erken değil mi her yerimi ateş basıyor kasıklarım ağrıyor
Ben hiç anlamadım bu ovulasyon testi ni. Flo diye bi program yükledim onu kullanıyorum bakalım onda yazıyor öyle takip edeyim zor oluyor test leBenim de Reglim 3 gün sürdü bu ay,mevsimsel mi acaba?ovulasyon da 9. Gün iki çizgi oldu,o da erken sanki,geçen ay reglime 3 gün kala çift çizgi olmuştu
Vücutta lh hormonu hrr zaman vardır ve 2. Cizgi belli belirsiz her zaman cıkacaktır önemli olan t cizgisinin c cizgisinden koyu yada esit renkte cıkmaları ozaman pozitif olur testBenim de Reglim 3 gün sürdü bu ay,mevsimsel mi acaba?ovulasyon da 9. Gün iki çizgi oldu,o da erken sanki,geçen ay reglime 3 gün kala çift çizgi olmuştu
O da büyük bir şaibe,geçen ay ilk yaptığımda 10 gün kadar tek çizgiyi gördüm,silik çizgi bile yoktuVücutta lh hormonu hrr zaman vardır ve 2. Cizgi belli belirsiz her zaman cıkacaktır önemli olan t cizgisinin c cizgisinden koyu yada esit renkte cıkmaları ozaman pozitif olur test
Neden?göndersene bakalım.ben yaptım hayali bile çıkmadı,moralini bozma yoksa da vardır bir doğru zamanıTest yaptim hayali cizgi görüyorum sinirlerim cok bozuk
Görünmüyor ki. Anca gözüme iyice sokunca görüyorum ama hayal görüyorum herhaldeNeden?göndersene bakalım.ben yaptım hayali bile çıkmadı,moralini bozma yoksa da vardır bir doğru zamanı
Ne zaman yaptın testiGörünmüyor ki. Anca gözüme iyice sokunca görüyorum ama hayal görüyorum herhalde
Bugün. 1 gün gecikti.Ne zaman yaptın testi
Yani ne kadar geçti üzerinden?yeni gebelikte sonradan beliriyor çizgi,ben iki gebeliğimde de saatler sonra gördüm ikinci silik çizgiyi ve hamileydim.Bugün. 1 gün gecikti.
20 dk geçti. Bende de saatler sonra pozitif cikan oldu dikkate almamıştım regl olmuştum. O yüzden yine çıkmaz oluyor yollar.Yani ne kadar geçti üzerinden?yeni gebelikte sonradan beliriyor çizgi,ben iki gebeliğimde de saatler sonra gördüm ikinci silik çizgiyi ve hamileydim.
Hmm demek kişiden kişiye değişiyor,hayırlısı,gönlüne göre olsun inşallah20 dk geçti. Bende de saatler sonra pozitif cikan oldu dikkate almamıştım regl olmuştum. O yüzden yine çıkmaz oluyor yollar.
9.gün böyle çıktıEki Görüntüle 2003533
Adetmiş Gortuubat 20 Haziran
Bak seninki daha net,benim çizgi yarım çıktı,demek ki daha beklemem gerekiyorBenimde 16.gün böyle çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?