Yine yeniden.. Nisan-Mayıs-Haziranda hamile kalmak isteyenler..

Benim de Reglim 3 gün sürdü bu ay,mevsimsel mi acaba?ovulasyon da 9. Gün iki çizgi oldu,o da erken sanki,geçen ay reglime 3 gün kala çift çizgi olmuştu

Benim de Reglim 3 gün sürdü bu ay,mevsimsel mi acaba?ovulasyon da 9. Gün iki çizgi oldu,o da erken sanki,geçen ay reglime 3 gün kala çift çizgi olmuştu
Ben hiç anlamadım bu ovulasyon testi ni. Flo diye bi program yükledim onu kullanıyorum bakalım onda yazıyor öyle takip edeyim zor oluyor test le

Vücutta lh hormonu hrr zaman vardır ve 2. Cizgi belli belirsiz her zaman cıkacaktır önemli olan t cizgisinin c cizgisinden koyu yada esit renkte cıkmaları ozaman pozitif olur test

Vücutta lh hormonu hrr zaman vardır ve 2. Cizgi belli belirsiz her zaman cıkacaktır önemli olan t cizgisinin c cizgisinden koyu yada esit renkte cıkmaları ozaman pozitif olur test
O da büyük bir şaibe,geçen ay ilk yaptığımda 10 gün kadar tek çizgiyi gördüm,silik çizgi bile yoktu

Test yaptim hayali cizgi görüyorum sinirlerim cok bozuk

Neden?göndersene bakalım.ben yaptım hayali bile çıkmadı,moralini bozma yoksa da vardır bir doğru zamanı
Görünmüyor ki. Anca gözüme iyice sokunca görüyorum ama hayal görüyorum herhalde

Eklentiler

• 20170602_112928.jpg
    45,2 KB · Görüntüleme: 48
Yani ne kadar geçti üzerinden?yeni gebelikte sonradan beliriyor çizgi,ben iki gebeliğimde de saatler sonra gördüm ikinci silik çizgiyi ve hamileydim.
20 dk geçti. Bende de saatler sonra pozitif cikan oldu dikkate almamıştım regl olmuştum. O yüzden yine çıkmaz oluyor yollar.

Benimde 16.gün böyle çıkmıştı

Eklentiler

• IMG_0896.JPG
    15,9 KB · Görüntüleme: 47
benim de reglim son 1 senedir 3 günde bitiyor. normal mi bu ya ? tedirgin ediyor beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…