- 30 Ocak 2017
- 359
- 515
- 33
Canım hep belirtileri burdan okuyordum her ay, benim hiç bir zaman göğüsüm şişmedi öbür tüm hamilelik belirtileri yaşadım ve regl olunca o kadar üzüldümki gerçekten psikolojikmiş.. Daha sonrasında bıraktım bu ay hiç bakmadım adetime 5 gün varken buraya girdim ve inanın hiç belirtim yoktu adet günüm gelirken zaten iştahım hep artardı tatlı dondurmalar çok yedim ama benim için bi belirti değildi. Göğüsüm şişmedi midem bulanmadı kasıklarım ağrımadı hiç birşey hissetmedim gerçekten.. Bence herkes belirti yaşamak zorunda değil burdan okuyoruz ve etkileniyoruz akışına bırakmak ve dua etmek gerekiyor..
Aynen canım.
Benim ilk gebeliğimde inanılmaz kasık ağrısı yaşamıştım 1 gece, bir de baş dönmesi olmuştu. Adetim geliyor sanmıştım hatta. Adet olacağımdan o kadar emindim ki gebeliğe hiç ihtimal vermedim. öğrendiğimde 7 haftalıktı. Bana kalsa yine yapmayacaktım da arkadaşlar ısrar etti Dün gecede inanılmaz bir kasık ağrısı yaşadım. Adetim 8 gün gecikti. Ama benim hep gecikiyor. Geç yumurtluyorum. İnşallah allah bize de nasip eder çift çizgi görmeyi. Gebeliğinin her dakikasının keyfini çıkar. Çok uğraştın :)