• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine yeniden.. Nisan-Mayıs-Haziranda hamile kalmak isteyenler..

Canım hep belirtileri burdan okuyordum her ay, benim hiç bir zaman göğüsüm şişmedi öbür tüm hamilelik belirtileri yaşadım ve regl olunca o kadar üzüldümki gerçekten psikolojikmiş.. Daha sonrasında bıraktım bu ay hiç bakmadım adetime 5 gün varken buraya girdim ve inanın hiç belirtim yoktu adet günüm gelirken zaten iştahım hep artardı tatlı dondurmalar çok yedim ama benim için bi belirti değildi. Göğüsüm şişmedi midem bulanmadı kasıklarım ağrımadı hiç birşey hissetmedim gerçekten.. Bence herkes belirti yaşamak zorunda değil burdan okuyoruz ve etkileniyoruz akışına bırakmak ve dua etmek gerekiyor..

Aynen canım.
Benim ilk gebeliğimde inanılmaz kasık ağrısı yaşamıştım 1 gece, bir de baş dönmesi olmuştu. Adetim geliyor sanmıştım hatta. Adet olacağımdan o kadar emindim ki gebeliğe hiç ihtimal vermedim. öğrendiğimde 7 haftalıktı. Bana kalsa yine yapmayacaktım da arkadaşlar ısrar etti :D Dün gecede inanılmaz bir kasık ağrısı yaşadım. Adetim 8 gün gecikti. Ama benim hep gecikiyor. Geç yumurtluyorum. İnşallah allah bize de nasip eder çift çizgi görmeyi. Gebeliğinin her dakikasının keyfini çıkar. Çok uğraştın :)

Aynen canım.
Benim ilk gebeliğimde inanılmaz kasık ağrısı yaşamıştım 1 gece, bir de baş dönmesi olmuştu. Adetim geliyor sanmıştım hatta. Adet olacağımdan o kadar emindim ki gebeliğe hiç ihtimal vermedim. öğrendiğimde 7 haftalıktı. Bana kalsa yine yapmayacaktım da arkadaşlar ısrar etti :KK70: Dün gecede inanılmaz bir kasık ağrısı yaşadım. Adetim 8 gün gecikti. Ama benim hep gecikiyor. Geç yumurtluyorum. İnşallah allah bize de nasip eder çift çizgi görmeyi. Gebeliğinin her dakikasının keyfini çıkar. Çok uğraştın :)

İnşallah bende öyle yapmaya çalışıcam canım Allah isteyen herkese nasip etsin aslında çok uğraşmadım 7,5 aylık evliyim Allahım çok aratmadan nasip etti devamı gelir inşallah..:KK33:

Canım hep belirtileri burdan okuyordum her ay, benim hiç bir zaman göğüsüm şişmedi öbür tüm hamilelik belirtileri yaşadım ve regl olunca o kadar üzüldümki gerçekten psikolojikmiş.. Daha sonrasında bıraktım bu ay hiç bakmadım adetime 5 gün varken buraya girdim ve inanın hiç belirtim yoktu adet günüm gelirken zaten iştahım hep artardı tatlı dondurmalar çok yedim ama benim için bi belirti değildi. Göğüsüm şişmedi midem bulanmadı kasıklarım ağrımadı hiç birşey hissetmedim gerçekten.. Bence herkes belirti yaşamak zorunda değil burdan okuyoruz ve etkileniyoruz akışına bırakmak ve dua etmek gerekiyor..
Ayy çok sevindim İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Bişey sormak istiyorum, adet döngün kaç gündü ve kaçıncı günleri değerlendirdin?

Kızlar indirdiğim uygulamaların birinde yumurtlama tarihim 21 Mayıs diğerinde 23 Mayıstı. 16, 19, 20, 21 ve 23 Mayısı değerlendirdim adete karar devam etmeli miyim aynı tempoda

Maşallah canım ben bugun yine yaptım 63 çıktı geç döllenme dedi doktor 2 katına çıkmış sorun yok dedi bakalım artık :anneadayı::KK200::anne::nazar:

2 katına çıktıysa hiç problem yok kuzum. Ben hayal kırıklığı yaşamamak adına 8 gün bekledim. Ondan değer yüksek. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inş.

Ben regl oldum bile. Kızlar hormon testi yaptırmam lazım yarın 2.günüm. Özel hastanelerde doktora muayene olmadan şu testleri yaptırmak istiyorum desem yaparlar mı? Bilen var mı?

Ben regl oldum bile. Kızlar hormon testi yaptırmam lazım yarın 2.günüm. Özel hastanelerde doktora muayene olmadan şu testleri yaptırmak istiyorum desem yaparlar mı? Bilen var mı?
Canım 3. Gününde yaptırmak istediğin hormon testlerini söyle yapıyorlar her ay yaptırıyorum beynimde bat 21 bilginize ekleyin beni de :)

Canım 3. Gününde yaptırmak istediğin hormon testlerini söyle yapıyorlar her ay yaptırıyorum beynimde bat 21 bilginize ekleyin beni de :)
Ekliyorum. Peki doktordan sıra almama gerekiyor yok değil mi? Direk sadece kan versem? Bide çok tutuyor mu hormon testleri?

120 civarı tutuyor benim. Özel sağlığın varsa ücret ödemiyorsun. Benim doktorum bana bu testleri yaptırmamı istedi de. Fsh lh serbest t3 tsh e2 prolaktin bunlar zaten genel testler her ay düzenli yaptırıyorum

120 civarı tutuyor benim. Özel sağlığın varsa ücret ödemiyorsun. Benim doktorum bana bu testleri yaptırmamı istedi de. Fsh lh serbest t3 tsh e2 prolaktin bunlar zaten genel testler her ay düzenli yaptırıyorum
250 tl fiyat biçtiler yaptıramadım

Kızlar ovulasyon testi aldım 2. Çizgi silik çıktı ama akıntım var. 26 mayıs ta regl oldum 3 günde bitti anlamadım bişi yumurtlama dönemi erken değil mi her yerimi ateş basıyor kasıklarım ağrıyor

Back