- 30 Ocak 2017
- 359
- 515
- 33
olabilirr. test mi yapsan ?
Gortuu sen ne zamandır hamile kalamıyorsun ? Tüp bebek için erken mi diye düşündüm de..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olabilirr. test mi yapsan ?
Biraz kendini dinlemeyi bıraksan aslında ...Kızlar benim de BAT 15 Mayıs idi. Ama daha önce de dediğim gibi 7 Mayıs'ta ağrı ve yoğun akıntı ile birlikte 1 damla kan geldi. Muhtemelen o gün yumurtladım. Üzerine 14 ekleyince dün olmam lazımdı. Bugün de kasık ağrısı ile uyandım adeti beklerken beyaz uzayan akıntı geldi. Kafayı yememek elde değil. Adetim düzenli olmadığı için hiçbirşeyden emin olamıyorum. Gebelik testi de yapmak istemiyorum, negatifi görünce çok üzülüyorum. Adet olmak daha az üzüyor beni.
1.5 senedir. Tüp bebek için gitmiyorum zaten canım. Araştırılacak işte. 2 defa klomen denemem var, çatlatma iğnesi filan da hiç olmadım. O yüzden ilk önce aşılama denerler diye düşündük. Aşılama için erken değildir dimi 1.5 sene?Gortuu sen ne zamandır hamile kalamıyorsun ? Tüp bebek için erken mi diye düşündüm de..
Uzayan akıntı geldiyse yumurtan çatlamak üzeredir. Adetin düzensizse 2 günde bir ilişkiyi hiç atlama derimKızlar benim de BAT 15 Mayıs idi. Ama daha önce de dediğim gibi 7 Mayıs'ta ağrı ve yoğun akıntı ile birlikte 1 damla kan geldi. Muhtemelen o gün yumurtladım. Üzerine 14 ekleyince dün olmam lazımdı. Bugün de kasık ağrısı ile uyandım adeti beklerken beyaz uzayan akıntı geldi. Kafayı yememek elde değil. Adetim düzenli olmadığı için hiçbirşeyden emin olamıyorum. Gebelik testi de yapmak istemiyorum, negatifi görünce çok üzülüyorum. Adet olmak daha az üzüyor beni.
1.5 senedir. Tüp bebek için gitmiyorum zaten canım. Araştırılacak işte. 2 defa klomen denemem var, çatlatma iğnesi filan da hiç olmadım. O yüzden ilk önce aşılama denerler diye düşündük. Aşılama için erken değildir dimi 1.5 sene?
İnşallah inşallah hepimizinNormal süre olarak 1 yıl öngörüyorlar. O yüzden erken değildir kuzum. İnş en kısa zamanda alırız müjdeli haberlerini.
Erken yapmışsınız, aradan da 7 gün geçmiş. Bence testi tekrarlayınBenim de adetim 3 gün gecikti adetime dört gün varken test yapmıştım negatifti bugunde test alsammı düşünüyorum hayal kırıklığına uğramak istemiyorum..
Erken yapmışsınız, aradan da 7 gün geçmiş. Bence testi tekrarlayın
Evet bugun iş çıkışı alıcam ama bende hiç bir belirti yok ne adet belirtisi ne hamilelik
Belirtiler kişiden kişiye değişiklik gösterir. Mesela geçen ay ben bütün gebelik belirtilerini taşıyordum ama hüsran Hiçbir belirti yaşamayıp da hamile kalan da çok insan var. Adetlerin düzenli midir?
Adetmiş Gortuu bat 20 Haziranolabilirr. test mi yapsan ?
Adetmiş Gortuu bat 20 Haziranolabilirr. test mi yapsan ?
Hayırlısı olsun napalım. Ekleyeyim yeni tarihiAdetmiş Gortuu bat 20 Haziran
Kızlar hamileyim..
Dün test alıcam demiştim iki çizgiyi gördüm hayatımın şokunu yaşadım.. Ve hemen en yakın hastanede kan testi yaptırdım 33 çıktı daha 3 haftalıkmış küçükmüş.. İnşallah değerim gün geçtikçe artar..
Yüce rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Canımm çok tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş.
Kızlar hamileyim..
Dün test alıcam demiştim iki çizgiyi gördüm hayatımın şokunu yaşadım.. Ve hemen en yakın hastanede kan testi yaptırdım 33 çıktı daha 3 haftalıkmış küçükmüş.. İnşallah değerim gün geçtikçe artar..
Yüce rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Bu arada hiç mi belirtin olmadı ? Kasık ağrısı, göğüslerde şişme vs..