• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine yeniden.. Nisan-Mayıs-Haziranda hamile kalmak isteyenler..

Kızlar benim de BAT 15 Mayıs idi. Ama daha önce de dediğim gibi 7 Mayıs'ta ağrı ve yoğun akıntı ile birlikte 1 damla kan geldi. Muhtemelen o gün yumurtladım. Üzerine 14 ekleyince dün olmam lazımdı. Bugün de kasık ağrısı ile uyandım adeti beklerken beyaz uzayan akıntı geldi. Kafayı yememek elde değil. Adetim düzenli olmadığı için hiçbirşeyden emin olamıyorum. Gebelik testi de yapmak istemiyorum, negatifi görünce çok üzülüyorum. Adet olmak daha az üzüyor beni.

Kızlar benim de BAT 15 Mayıs idi. Ama daha önce de dediğim gibi 7 Mayıs'ta ağrı ve yoğun akıntı ile birlikte 1 damla kan geldi. Muhtemelen o gün yumurtladım. Üzerine 14 ekleyince dün olmam lazımdı. Bugün de kasık ağrısı ile uyandım adeti beklerken beyaz uzayan akıntı geldi. Kafayı yememek elde değil. Adetim düzenli olmadığı için hiçbirşeyden emin olamıyorum. Gebelik testi de yapmak istemiyorum, negatifi görünce çok üzülüyorum. Adet olmak daha az üzüyor beni.
Biraz kendini dinlemeyi bıraksan aslında ...

Gortuu sen ne zamandır hamile kalamıyorsun ? Tüp bebek için erken mi diye düşündüm de..
1.5 senedir. Tüp bebek için gitmiyorum zaten canım. Araştırılacak işte. 2 defa klomen denemem var, çatlatma iğnesi filan da hiç olmadım. O yüzden ilk önce aşılama denerler diye düşündük. Aşılama için erken değildir dimi 1.5 sene?

Uzayan akıntı geldiyse yumurtan çatlamak üzeredir. Adetin düzensizse 2 günde bir ilişkiyi hiç atlama derim

1.5 senedir. Tüp bebek için gitmiyorum zaten canım. Araştırılacak işte. 2 defa klomen denemem var, çatlatma iğnesi filan da hiç olmadım. O yüzden ilk önce aşılama denerler diye düşündük. Aşılama için erken değildir dimi 1.5 sene?

Normal süre olarak 1 yıl öngörüyorlar. O yüzden erken değildir kuzum. İnş en kısa zamanda alırız müjdeli haberlerini.

Benim de adetim 3 gün gecikti adetime dört gün varken test yapmıştım negatifti bugunde test alsammı düşünüyorum hayal kırıklığına uğramak istemiyorum..:KK42:

Evet bugun iş çıkışı alıcam ama bende hiç bir belirti yok ne adet belirtisi ne hamilelik:110:

Belirtiler kişiden kişiye değişiklik gösterir. Mesela geçen ay ben bütün gebelik belirtilerini taşıyordum ama hüsran :D Hiçbir belirti yaşamayıp da hamile kalan da çok insan var. Adetlerin düzenli midir?

Belirtiler kişiden kişiye değişiklik gösterir. Mesela geçen ay ben bütün gebelik belirtilerini taşıyordum ama hüsran :KK70: Hiçbir belirti yaşamayıp da hamile kalan da çok insan var. Adetlerin düzenli midir?

Evlenmeden önce günü gününe olurdum ama evlendikten sonra dengesi şaştı. İlk aylar 10 gün 15 gün gecikerek oldum yavaş yavaş düzelmeye başlamıştı geçen ay 2 gün geciktim oldum bu ay yine 3e çıktı kadın doğum doktorunada gittim kist vs varmı diye temiz bir şeyin yok dedi.. Evet inanın bende 2 ay önce burdan etkilendim galiba mide bulantıları neler neler hissettim dedim kesin hamileyim sonuç belli.. Ama bu sefer hiç bir şey hissetmiyorum bakalım bugun test alıcam..:dua:

Kızlar adetin 3.günü hormon testlerimi yaptırıcam sonra da fakülteye gidicez eşimle. Hangi testleri istemeliyim, eksik bir şey olmasını diyorum. Fsh, lh, e2, prolaktin aklımda. Başka hangilerini yaptırayım?

Kızlar hamileyim..:anneadayı::KK200::KK200::KK200::KK200::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Dün test alıcam demiştim iki çizgiyi gördüm hayatımın şokunu yaşadım..:oha: Ve hemen en yakın hastanede kan testi yaptırdım 33 çıktı daha 3 haftalıkmış küçükmüş.. İnşallah değerim gün geçtikçe artar..:anneadayı:

Yüce rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.:KK73:

Kızlar hamileyim..:anneadayı::KK200::KK200::KK200::KK200::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Dün test alıcam demiştim iki çizgiyi gördüm hayatımın şokunu yaşadım..:oha: Ve hemen en yakın hastanede kan testi yaptırdım 33 çıktı daha 3 haftalıkmış küçükmüş.. İnşallah değerim gün geçtikçe artar..:anneadayı:

Canımm çok tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş.

Canımm çok tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş.

Bu arada hiç mi belirtin olmadı ? Kasık ağrısı, göğüslerde şişme vs..

Bu arada hiç mi belirtin olmadı ? Kasık ağrısı, göğüslerde şişme vs..

Canım hep belirtileri burdan okuyordum her ay, benim hiç bir zaman göğüsüm şişmedi öbür tüm hamilelik belirtileri yaşadım ve regl olunca o kadar üzüldümki gerçekten psikolojikmiş.. Daha sonrasında bıraktım bu ay hiç bakmadım adetime 5 gün varken buraya girdim ve inanın hiç belirtim yoktu adet günüm gelirken zaten iştahım hep artardı tatlı dondurmalar çok yedim ama benim için bi belirti değildi. Göğüsüm şişmedi midem bulanmadı kasıklarım ağrımadı hiç birşey hissetmedim gerçekten.. Bence herkes belirti yaşamak zorunda değil burdan okuyoruz ve etkileniyoruz akışına bırakmak ve dua etmek gerekiyor..

Back