Canım hep belirtileri burdan okuyordum her ay, benim hiç bir zaman göğüsüm şişmedi öbür tüm hamilelik belirtileri yaşadım ve regl olunca o kadar üzüldümki gerçekten psikolojikmiş.. Daha sonrasında bıraktım bu ay hiç bakmadım adetime 5 gün varken buraya girdim ve inanın hiç belirtim yoktu adet günüm gelirken zaten iştahım hep artardı tatlı dondurmalar çok yedim ama benim için bi belirti değildi. Göğüsüm şişmedi midem bulanmadı kasıklarım ağrımadı hiç birşey hissetmedim gerçekten.. Bence herkes belirti yaşamak zorunda değil burdan okuyoruz ve etkileniyoruz akışına bırakmak ve dua etmek gerekiyor..
Aynen canım.
Benim ilk gebeliğimde inanılmaz kasık ağrısı yaşamıştım 1 gece, bir de baş dönmesi olmuştu. Adetim geliyor sanmıştım hatta. Adet olacağımdan o kadar emindim ki gebeliğe hiç ihtimal vermedim. öğrendiğimde 7 haftalıktı. Bana kalsa yine yapmayacaktım da arkadaşlar ısrar ettiDün gecede inanılmaz bir kasık ağrısı yaşadım. Adetim 8 gün gecikti. Ama benim hep gecikiyor. Geç yumurtluyorum. İnşallah allah bize de nasip eder çift çizgi görmeyi. Gebeliğinin her dakikasının keyfini çıkar. Çok uğraştın :)
Ayy çok sevindim İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Bişey sormak istiyorum, adet döngün kaç gündü ve kaçıncı günleri değerlendirdin?Canım hep belirtileri burdan okuyordum her ay, benim hiç bir zaman göğüsüm şişmedi öbür tüm hamilelik belirtileri yaşadım ve regl olunca o kadar üzüldümki gerçekten psikolojikmiş.. Daha sonrasında bıraktım bu ay hiç bakmadım adetime 5 gün varken buraya girdim ve inanın hiç belirtim yoktu adet günüm gelirken zaten iştahım hep artardı tatlı dondurmalar çok yedim ama benim için bi belirti değildi. Göğüsüm şişmedi midem bulanmadı kasıklarım ağrımadı hiç birşey hissetmedim gerçekten.. Bence herkes belirti yaşamak zorunda değil burdan okuyoruz ve etkileniyoruz akışına bırakmak ve dua etmek gerekiyor..
Kızlar hamileyimmmm. Dün testte 2 çizgi de çok koyu çıktı. Sabah kan verdim. Sonucu birazdan öğreneceğim.
Canmm hayırlı uğurlu olsunnnn
MaşallahSaol canımmm, sonuç 7698 çıktı :)
Saol canımmm, sonuç 7698 çıktı :)
Maşallah canım ben bugun yine yaptım 63 çıktı geç döllenme dedi doktor 2 katına çıkmış sorun yok dedi bakalım artık
Maşallah canım ben bugun yine yaptım 63 çıktı geç döllenme dedi doktor 2 katına çıkmış sorun yok dedi bakalım artık
Canımm, gittin mi doktora? kasık ağrın filan var mı?
Canım 3. Gününde yaptırmak istediğin hormon testlerini söyle yapıyorlar her ay yaptırıyorum beynimde bat 21 bilginize ekleyin beni de :)Ben regl oldum bile. Kızlar hormon testi yaptırmam lazım yarın 2.günüm. Özel hastanelerde doktora muayene olmadan şu testleri yaptırmak istiyorum desem yaparlar mı? Bilen var mı?
Ekliyorum. Peki doktordan sıra almama gerekiyor yok değil mi? Direk sadece kan versem? Bide çok tutuyor mu hormon testleri?Canım 3. Gününde yaptırmak istediğin hormon testlerini söyle yapıyorlar her ay yaptırıyorum beynimde bat 21 bilginize ekleyin beni de :)
250 tl fiyat biçtiler yaptıramadım120 civarı tutuyor benim. Özel sağlığın varsa ücret ödemiyorsun. Benim doktorum bana bu testleri yaptırmamı istedi de. Fsh lh serbest t3 tsh e2 prolaktin bunlar zaten genel testler her ay düzenli yaptırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?