Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah hamilesindir canim benimde dundu daha gelmedi bakalim hayirlsiKızlar benim BAT dündü. Henüz gelen giden yok ama daha önce de dediğim gibi geç yumurtladım bu ay. Kasıklarım da ara ara ağrı oluyor. Her an gelecekmiş gibi hissediyorummmm..
Bugün bat benim de gelmedi birşey inşlalah da gelmez )
İnsallah canim hayirlisyla hamile kaliriz
Senin de mi geçti canm, hadi inşallah :)İnsallah canim hayirlisyla hamile kaliriz
Gortuuu canm inşallah şurdan birkaç hamile çıksa Ve sende tabi ki.Baya adeti gecikenimiz var İnşallah şurdan 2-3 pozitif test haberi alırız :)
aynen canimda cok da umutlanmiyorum zaten duzensiz gerci klomeni en son ekim gibi icmistim ne zaman adet oluyordum hatirlamiyorum suan o kadar evde isim varki ince detayli :) test yapmaya korkuyorumSenin de mi geçti canm, hadi inşallah :)
İnsallah canim benim ruyamda da bugun adet oldugumu goruyorum hayir olsum insallah . adet de olsam cok da uzulmem zaten bayramdan sonra tup bebge gidiyoruz hakkimizda hayirlisi olsun .Baya adeti gecikenimiz var İnşallah şurdan 2-3 pozitif test haberi alırız :)
Ben şuan yumurtlama dönemini yeni bitirdimGortuuu canm inşallah şurdan birkaç hamile çıksa Ve sende tabi ki.
Sende durumlar nedir?
Valla belli değil reglime daha zaman varKzlar merhaba Mor_cicek cnm senn bu ayda mı olmadı
Bence de aynılarını yaptır bu ayda, bazı hormonlar değişiklik gösterebiliyor.Kızlar biz de eşimle üniversite hastanesinden tüp bebek bölümüne randevu aldık. Dosya açılacak. Elinizdeki tüm testleri getirin dedi ama benim hormon testim 7 ay öncesine ait. 5 hazirana randevu verdi ama bu tarih adet bitimine geliyor. Sizce başka bir hastanede adetin 3.günü hormon testlerini yaptırıp gideyim mi? Temmuzdaki adetimi beklememek adına böyle bişey düşündüm kafam karışık bu yüzden. Zaman kaybetmek hiç istemiyorum
Kabul ederler herhalde dimi. Etmezlerse taa temmuzdaki adeti bekleyeceğiz tahlil için. Hoş zaten anca karar çıkar, temmuzda başlanır büyük ihtimalle tedaviyeBence de aynılarını yaptır bu ayda, bazı hormonlar değişiklik gösterebiliyor.
Hadi hayırlısı olsun inşllah
Adet başlıyor olabilir yada yerleşme kanaması olabilir. Bekle benceKız bat 4 gün var ama bugün kahverengi akinti gibi bişey geldi ne bu ya doktora gidiyim mı ne dersiniz
Adet başlıyor olabilir yada yerleşme kanaması olabilir. Bekle bence
olabilirr. test mi yapsan ?Selam kızlar
Benim bat 18 mayıstı, ama gelmedi 20sinde oldum.
O da az biraz geld ve bitti gibi.
Şuan tertemiz, anlamıyorum.
Ya sökülemedi, ya da başka birşey olabilir mi bilemedim ?!