Yine yeniden.. Nisan-Mayıs-Haziranda hamile kalmak isteyenler..

Canim bence biraz daha bekle cunku gec dollenme olabilir demissin acikcasu supheli iliskiden eger 10 gun gectiyse kan testinde cikar diye bikiyorum eger 10 gun gecmediyse hala umut vaR canim moral bozmak yok

Canim bence biraz daha bekle cunku gec dollenme olabilir demissin acikcasu supheli iliskiden eger 10 gun gectiyse kan testinde cikar diye bikiyorum eger 10 gun gecmediyse hala umut vaR canim moral bozmak yok
2 defa yumurtlama akıntım oldu. Açıkçası 2 günde bir değerlendirdik. Hepsi şüpheli ilişki sayılır. Benim ümidim yok açıkçası

GorTuu çok umutluydum ben senden Adete doğru ilişki oldu mu belki öyle tutmuştur,söktürücü falan kullanma bence normal seyrine bırak

GorTuu çok umutluydum ben senden Adete doğru ilişki oldu mu belki öyle tutmuştur,söktürücü falan kullanma bence normal seyrine bırak
Full çalıştık. Söktürücü şuan vermedi doktor da 1 hafta bekleyelim dedi

İğnenin etkisi 14. Gün bitiyor. Ben 10. Ve 12. Günlerde yapıp boş yere umutlanmıştım. Garanti olan 14. Gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…