Yarın sonucunu paylaş çok merak ettimNiyetim yarın kan tahliline gitmek zaten. Yalnız aklıma takılan bişey var. Birkaç gündür çok sık idrara çıkıyorum ve kesik kesik. Bu idrar yolu enfeksiyonunda da olabiliyormuş. Ama yanma filan yok. Off iyice kafayı yedim :)
Evet biliyorum. Enfeksiyondan mıdır diye kara kara düşünüyorum Allahtan yanma filan yokGebelikte de sık idrara çıkma olur
Paylaşıcam İnşallahYarın sonucunu paylaş çok merak ettim
Test yaptırdın mı ??Evettt bat 6 nisan olanlar ses verin :)
Doktorum öğle arasına çıkmış 13.30 da gideceğim :)Test yaptırdın mı ??
Had hayırlısıDoktorum öğle arasına çıkmış 13.30 da gideceğim :)
İğnenin etkisi 10 gün sürer diyorlar en azından 2 gün daha bekle benceKızlar merhaba. Benim bugün çatlatma iğnesinin 9. Günü. Erken olduğunu bile bile idrar testi yaptım evde. Çok sabırsız bir insanım malesef anamın karnında nasıl beklemişim muamma. Testte çook silik ikinci çizgi çıktı. Gölge gibi ama farkediliyor. Nedir sizce bu, hala iğneden midir acaba?
Bekleyeyim bakalımmİğnenin etkisi 10 gün sürer diyorlar en azından 2 gün daha bekle bence
Rica ederim İnşallah pozitif sonuç alırsınBekleyeyim bakalımmsaol canım
İnşallah canımm haftasonu tekrarlayayımRica ederim İnşallah pozitif sonuç alırsın
20 dk önce kan verdim.. Ama 2 saate çıkar dediler bekle bekle artık
Allah razı olsun canımreglin normal de gecikmiyorsa kesin hamilesin canım dualarım seninle güzel haberler verirsin inş.
Niyetim yarın kan tahliline gitmek zaten. Yalnız aklıma takılan bişey var. Birkaç gündür çok sık idrara çıkıyorum ve kesik kesik. Bu idrar yolu enfeksiyonunda da olabiliyormuş. Ama yanma filan yok. Off iyice kafayı yedim :)
Enfeksiyon olsa yanma da olmaz mıydı ki? Bende yok, sende var mı?Aynen ben de dün dedim acaba enfeksiyon mu oldum,çok sık tuvalete gidiyorum,senin pozitif çıkarsa inşallah ben de umutlanıcam artık :)
Enfeksiyon olsa yanma da olmaz mıydı ki? Bende yok, sende var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?