- 18 Ocak 2017
- 1.011
- 487
- 38
- 34
Amin cnmNe kadar zor bir durumdayız. İnşallah hepinize tez zamanda bebek nasip eder rabbim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin cnmNe kadar zor bir durumdayız. İnşallah hepinize tez zamanda bebek nasip eder rabbim
AminnnAmin cnm
Günün ne zaman kuzuBenim kasık Ağrım oluyor sürekli gidiyorum bir şey yok,eşime test alalım dedim bugün yok artık dedi değerlendirmedi bile o ihtimali,benim süreç Nasıl ilerleyecek bakalım
Günün ne zaman kuzu
Bekle bence canim negatif cikabilir biraz sabret :)8 nisan ama benim normalde kasık Ağrım adet olacağım gün olur,ordan anlarım,bu sefer farklı bir şeyler var gibi ama bilemiyorum
Bekle bence canim negatif cikabilir biraz sabret :)
Gortuu ne kadar geçti?kan testi mi yaptırsan acaba? yok ben de olmadım. yarın doktora gidicem olmazsa
2.gündü bugün. Yarın da olmazsam doktora gidiyorum :) İnşallah vardır. Yoksa da kısmetGortuu ne kadar geçti?
Belki de vardır Ayy ne güzel olur
Ayy hadi inşallah.2.gündü bugün. Yarın da olmazsam doktora gidiyorum :) İnşallah vardır. Yoksa da kısmet
Akıntıdan sonraki ilk 3 gün önemli diye biliyorumKızlar yumurtlama akıntısından ne kadar süre sonra yumurta çatlar?
en geç birkaç güne çatlar galiba canımKızlar yumurtlama akıntısından ne kadar süre sonra yumurta çatlar?
evet senin genelde düzenliydi sanki hadi inşallah güzel haberler alalım canım.7 aydır düzenli. 7 ay önce 6 gün gecikmem olmuştu
Yarın kan tahlili yaptırsanaKızlar yumurtlama akıntısından ne kadar süre sonra yumurta çatlar?
Gebelikte de sık idrara çıkma olurNiyetim yarın kan tahliline gitmek zaten. Yalnız aklıma takılan bişey var. Birkaç gündür çok sık idrara çıkıyorum ve kesik kesik. Bu idrar yolu enfeksiyonunda da olabiliyormuş. Ama yanma filan yok. Off iyice kafayı yedim :)