Noldu kuzum sorun mu varrrŞuan düşüğü bekleyen biri olarak aranıza katılmak üzereyim
Evet canım değerim 48.5 ten 15 e düşmüş bugün kanamayı bekliyorum öyle kuzu gibiNoldu kuzum sorun mu varrr
Inan cok uzuldum yavru ya ne diyim ki bilemedimEvet canım değerim 48.5 ten 15 e düşmüş bugün kanamayı bekliyorum öyle kuzu gibi
Üzülme bitanem en doğru zamanda allahım nasip edecek inşallah :)Inan cok uzuldum yavru ya ne diyim ki bilemedim((((
Insallah canim benimm :)Üzülme bitanem en doğru zamanda allahım nasip edecek inşallah :)
:)Insallah canim benimm :)
kasım aralık şubat diye konum vardı.. ama nasip olmadı.. artık önümüze bakalım. benim bat 4 nisan. hamile kalmak isteyenleri, regle gün sayanları bekliyorum. batları alalım :)
@doruk90 ==> 1 Nisan
@ayselmamedova123 ==> 1 Nisan
@intizar1 ==> 2 Nisan
O Otuzeylul ==> 3 Nisan
Mor_cicek ==> 4 Nisan
Ilayburak2 ==> 4 Nisan
gulayse6378 ==> 6 Nisan
@Angelesra81 ==> 6 Nisan
@nannen1 ==> 6 Nisan
G gulumse-hayata ==> 6 Nisan
@scarlet82 ==> 7 Nisan
@aybeniz27 ==> 9 Nisan
@madamhd ==> 10 Nisan
@busraangell ==> 11 Nisan
@Pembepanterr ==> 12 Nisan
@Sweet03 ==> 13 Nisan
@fundiiiii ==> 14 Nisan
@zehzeh2 ==> 18 Nisan
@Nurumcan94 ==> 18 Nisan
Masal2909 ==> 18 Nisan
@November 22 ==> 21 Nisan
@pinkglove ==> 23 Nisan
@KE Dilek ==> 24 Nisan
@selen21 ==> 26 Nisan
just__married ==> 28 Nisan
@aysntrk ==> 28 Nisan
@Love you91 ==> 28 Nisan
@gzmdncr33 ==> 29 Nisan
@SUDESUDE09 ==> 30 Nisan
@Nesene ==> 5 Mayıs
Daha yapmadim korkuyorum negatifi gormekten bi yanim yap dio bi yanim yapma dio bide dostinex kullaniyorum dusuk tehlikesi yapiomus siz ne alemdesiniz
AminnGünaydın kızlar. Çalışanlara kolay gelsin. Bol bol dua edelim bugün. Rabbim hayırlı haberler alcagımız güzel bi gün yaşatsın , içimizde su olsa dediginiz tüm hevesleri yaşatsın rabbim hepimize
Ben de olmadımm ve hiç adet ağrısı yok. Neler oluyor meraktayım:)
Evde testim yok ama ovulasyon testi varmış onu yapıcamtest yapsanıza.. bugün bat gününüz merak ediyoruz kızlar, hadi ilk güzel haberler sizden gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?