- 28 Mart 2016
- 1.176
- 1.493
- 83
Evde testim yok ama ovulasyon testi varmış onu yapıcam
oda olur canım.. hadi hayırlı haberlerini bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evde testim yok ama ovulasyon testi varmış onu yapıcam
Bende isteyim simdi 2 saat sonra cikcam bende yapcam yazarim sizeEvde testim yok ama ovulasyon testi varmış onu yapıcam
EVET OLMADIM HİSETEROSKOPİ GEÇİRDİM 3 MARTTA GEÇİRDİM ..BEKLİYORUM23 marttan beri olmadın mı?
Hadi yap yapppp insallah hamilesindir :))Evde testim yok ama ovulasyon testi varmış onu yapıcam
Amin cümlemize inşallah hayırlı günlerGünaydın kızlar. Çalışanlara kolay gelsin. Bol bol dua edelim bugün. Rabbim hayırlı haberler alcagımız güzel bi gün yaşatsın , içimizde su olsa dediginiz tüm hevesleri yaşatsın rabbim hepimize
Yapma din mi hala ayy ben heycanlandim:))( ayyy insallah hamilesindir:)Hadi yap yapppp insallah hamilesindir :))
Hadi inşallah güzel haberler alalım ☺Bende isteyim simdi 2 saat sonra cikcam bende yapcam yazarim size
Ayyy insallah insallah :)Hadi inşallah güzel haberler alalım ☺
Canimm uzulmee daha adet olmadin ayyy benimde yapasim kactiovulasyon testi yaptım ve hiç görmediğim kadar silik, belli belirsiz ikinci çizgi. gebe olsam pozitif olmalıydı değil mi? herhalde bu ay da olmadı
peki sen ovulasyon testi mi yapacaksın yoksa gebelik mi ?Evet daha erkendir belki bekle az daha
bekliyoruzGebelik yapcam ovulasyon testini daha yeni duydum ben hic kullanmadim
Ayyy yapmasam mi ben az daha mi beklesembekliyoruz
ovulasyon testi yaptım ve hiç görmediğim kadar silik, belli belirsiz ikinci çizgi. gebe olsam pozitif olmalıydı değil mi? herhalde bu ay da olmadı
aslında 2 defa yumurtlama oldu. birinin üzerinden 17 gün, diğerinden 11 gün geçti. hangisi baz almam gerekiyor onu da bilemedimiki çizgininde koyu olması gerekiyo diyorlar ben hiç denemedim ama sen bekle regli olmazsan 1-2 gün sonra gebelik testi yap bu sefer yumurtlamadan 14 gün sonra testte çıkıyor bence umudunu kaybetme senin daha 11 gün olduysa zamanın var demekki test yapmak için
ovulasyon testi yaptım ve hiç görmediğim kadar silik, belli belirsiz ikinci çizgi. gebe olsam pozitif olmalıydı değil mi? herhalde bu ay da olmadı