• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine yeniden.. Nisan-Mayıs-Haziranda hamile kalmak isteyenler..

Günaydın kızlar. Çalışanlara kolay gelsin. Bol bol dua edelim bugün. Rabbim hayırlı haberler alcagımız güzel bi gün yaşatsın , içimizde su olsa dediginiz tüm hevesleri yaşatsın rabbim hepimize
Amin cümlemize inşallah hayırlı günler :KK200::KK200:

ovulasyon testi yaptım ve hiç görmediğim kadar silik, belli belirsiz ikinci çizgi. gebe olsam pozitif olmalıydı değil mi? herhalde bu ay da olmadı :(

ovulasyon testi yaptım ve hiç görmediğim kadar silik, belli belirsiz ikinci çizgi. gebe olsam pozitif olmalıydı değil mi? herhalde bu ay da olmadı :KK43:
Canimm uzulmee daha adet olmadin :( ayyy benimde yapasim kacti

bu ay 2 defa yumurtlama akıntısı görmüştüm. sonuncusunun üzerinden 11 gün geçti. belki de erken daha bilmiyorum

Evet daha erkendir belki bekle az daha

Gebelik yapcam ovulasyon testini daha yeni duydum ben hic kullanmadim

ovulasyon testi yaptım ve hiç görmediğim kadar silik, belli belirsiz ikinci çizgi. gebe olsam pozitif olmalıydı değil mi? herhalde bu ay da olmadı :KK43:

iki çizgininde koyu olması gerekiyo diyorlar ben hiç denemedim ama sen bekle regli olmazsan 1-2 gün sonra gebelik testi yap bu sefer yumurtlamadan 14 gün sonra testte çıkıyor bence umudunu kaybetme senin daha 11 gün olduysa zamanın var demekki test yapmak için

iki çizgininde koyu olması gerekiyo diyorlar ben hiç denemedim ama sen bekle regli olmazsan 1-2 gün sonra gebelik testi yap bu sefer yumurtlamadan 14 gün sonra testte çıkıyor bence umudunu kaybetme senin daha 11 gün olduysa zamanın var demekki test yapmak için
aslında 2 defa yumurtlama oldu. birinin üzerinden 17 gün, diğerinden 11 gün geçti. hangisi baz almam gerekiyor onu da bilemedim

Benim ilkinde adet günü testim negatif çıktı,ertesi gün kandan beta hcg 80 çıkmıştı.biraz daha bekle kan testi yaptır adet olmazsan.

Back