• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine yeniden.. Nisan-Mayıs-Haziranda hamile kalmak isteyenler..

Kızlar sormak istediğim bişey var kullandığım takvime göre yumurtlama günlerindeyim ama göğsümde bi ağrı ve hassasiyet var kasığımda da bi ağrı boşluğum komple ağrıyo du yeni yeni hafifledi yumurtlama habercisi mi bu belirtiler yoksa yumurta döllenme belirtisi mi çok fazla makale okudum kafam karıştı bilen birisi varsa bana fikir verebilir mi

iyi akşamlar ben haziranda inşallah gebelik dusunuyorum cok beklemem umarim :) bi tane kizim var 20aylik cok ara vermek istemiyorum..birlikde buyusunler istedim

kızlar bilginiz var mı acaba şu konuda? benim bugün adetimin 3.günü lh 10.8 , fsh 7.05,prolaktin 12.9,estradiol 353 çıktı. kadın doğum doktorum bu değerlerin polikistik overla alakası olmadığını içimi rahat tutmam gerektiğini söyledı. bu arada adetlerim hep düzenlidir her ay 27.gün gelir ortalama. endokrinoloji doktorum polikistikten şüphelenince kafam çok karıştı.

Günaydın kızlar. Çalışanlara kolay gelsin. Bol bol dua edelim bugün. Rabbim hayırlı haberler alcagımız güzel bi gün yaşatsın , içimizde su olsa dediginiz tüm hevesleri yaşatsın rabbim hepimize

kasım aralık şubat diye konum vardı.. ama nasip olmadı.. artık önümüze bakalım. benim bat 4 nisan. hamile kalmak isteyenleri, regle gün sayanları bekliyorum. batları alalım :)

@doruk90 ==> 1 Nisan
@ayselmamedova123 ==> 1 Nisan
@intizar1 ==> 2 Nisan
O Otuzeylul ==> 3 Nisan
Mor_cicek Mor_cicek ==> 4 Nisan
Ilayburak2 Ilayburak2 ==> 4 Nisan
gulayse6378 gulayse6378 ==> 6 Nisan
@Angelesra81 ==> 6 Nisan
@nannen1 ==> 6 Nisan
G gulumse-hayata ==> 6 Nisan
@scarlet82 ==> 7 Nisan
@aybeniz27 ==> 9 Nisan
@madamhd ==> 10 Nisan
@busraangell ==> 11 Nisan
@Pembepanterr ==> 12 Nisan
@Sweet03 ==> 13 Nisan
@fundiiiii ==> 14 Nisan
@zehzeh2 ==> 18 Nisan
@Nurumcan94 ==> 18 Nisan
Masal2909 Masal2909 ==> 18 Nisan
@November 22 ==> 21 Nisan
@pinkglove ==> 23 Nisan
@KE Dilek ==> 24 Nisan
@selen21 ==> 26 Nisan
just__married just__married ==> 28 Nisan
@aysntrk ==> 28 Nisan
@Love you91 ==> 28 Nisan
@gzmdncr33 ==> 29 Nisan
@SUDESUDE09 ==> 30 Nisan
@Nesene ==> 5 Mayıs

Mor_cicek Mor_cicek Ilayburak2 Ilayburak2 kizlar ne alemdesinizzzzz :)

Am
Günaydın kızlar. Çalışanlara kolay gelsin. Bol bol dua edelim bugün. Rabbim hayırlı haberler alcagımız güzel bi gün yaşatsın , içimizde su olsa dediginiz tüm hevesleri yaşatsın rabbim hepimize
Aminn

Kzlar bn nisan 1 de kahverengi lekelendim. O gün adet günümdü üstelik. Dokora gittim 0,100 çıktı yani negatf. Lekenin gerisinde adetim gelmedi. Tarlusak aldım dünden beri kullanıyorm dua edin bans da.

Back