- 13 Mart 2017
- 902
- 4.070
- 113
- 31
Ayyy yapmasam mi ben az daha mi beklesembekliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy yapmasam mi ben az daha mi beklesembekliyoruz
Oldun muuuuuYine yine yeniden hayal kirikligi ;(
Benım oglus da 1 yasında ben de karar veremıyorum ıkıncı olsun mu diyeiyi akşamlar ben haziranda inşallah gebelik dusunuyorum cok beklemem umarim :) bi tane kizim var 20aylik cok ara vermek istemiyorum..birlikde buyusunler istedim
Test yaptim negatifOldun muuuuu
Biraz daha bekle hemen umutsuzluga kapilma bakalim :)Test yaptim negatif
valla umudum kalmadi olsaydi belli olurdu( aglamaktan canim ciktiBiraz daha bekle hemen umutsuzluga kapilma bakalim :)
Aglama lutfen adet duzensizligin varmiydi.valla umudum kalmadi olsaydi belli olurdu( aglamaktan canim cikti
Hadiiii insallaaaaaah :)Bata 3-4 gün var. Adet ağrılarım var birkaç gündür. Ama dayanamadım tahlil verdim. Sonucu bekliyorum
Dua edin lütfen benim için. Bebeğim olmasını çok istiyorum. O kadar kötü bir haldeyim ki anlatamam.Hadiiii insallaaaaaah :)
Rabbim yüzünü güldürsün kuzu yaa insallah bebis vardir. Sonuc ne zaman cikiyoo bende heyecanlandimmmDua edin lütfen benim için. Bebeğim olmasını çok istiyorum. O kadar kötü bir haldeyim ki anlatamam.
17.30-18.00 gibi çıkacakRabbim yüzünü güldürsün kuzu yaa insallah bebis vardir. Sonuc ne zaman cikiyoo bende heyecanlandimmm
Çok teşekkür ederim, yazarım tabiMutlaka yaz sonucu dualar seninlee
Var di o kadar ilac ictim o kadar ot ictim hic bi sey olmadiAglama lutfen adet duzensizligin varmiydi.
Tamam hemen aglayip kendini yipratmaa belkide bebisin seninlee :) belirtin felan varmiiiVar di o kadar ilac ictim o kadar ot ictim hic bi sey olmadi
Kaç yaşındasın ne kadar zamandır istiyorsunVar di o kadar ilac ictim o kadar ot ictim hic bi sey olmadi