Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldinn hemen ekliyorum :)Kızlar bende varım 18 nisan aylardır yüzümüz hangi ay gülücek diye bekliyorum inşallah uğurlu gelir herkesin bu ay yüzü güler :)
Düşünmekten kafayı yiyeceğim. Bata 6 gün var çok merak ediyorumEvet hadi kizlarr canlaninnnn :) regl olmayanlar son durum nee :)
Bata 6 gün kala kanda çıkar mı acabaKızlar bat ı gelip geçen ama regl olup olmadığını yada test yapıp yapmadığını belirtmeyenleri listeden çıkaracağım. Sonuçta hepimiz merak ediyoruz, lütfen yazmaya özen gösterelim :)
Oldun heeebenim yeni bat 29 nisan
Canim belirtin var mi :))Bata 6 gün kala kanda çıkar mı acaba
Teşekkür ederim inşallah hepimiz müjdeli haberler veririz :)Hoşgeldinn hemen ekliyorum :)
Karnımda belimde ve bacaklarımda ağrı varCanim belirtin var mi :))
Adet olacak gibiKarnımda belimde ve bacaklarımda ağrı var
Evet cnm bencede düzenli bi liste olsun gelmeyenler çıksın ki bu süreçte beraber olmak isteyenler devam edelimKızlar bat ı gelip geçen ama regl olup olmadığını yada test yapıp yapmadığını belirtmeyenleri listeden çıkaracağım. Sonuçta hepimiz merak ediyoruz, lütfen yazmaya özen gösterelim :)
Canım bence bir doktora gitSlm arkadaşlar ilk defa başıma gelen bir şeyi sizinle paylaşmak istiyorum...
Adet olduğumda ilk gün normal kanama geldi 2.gün pede hiç bulaşma olmadı fakat wc de çok geldi parça da geldi..
3.gün azıcık lekelenme oldu fakat rengi kahverengi ve kıvamıda pütürlüydü.
4 ve 5 gün gelmedi. 6.gün sonunda hafif kanlı akıntı geldi...
Bu nedir bilen varmı normalmi çok garipsedin.