Hoşgeldin :) ekliyorum hemenMerhaba canım bende varımbenide ekle 12 nisan dualarım olmayan herkes için
Gün içinde haber verirsin, inşallah olmazsın :)Kizlar bugun benim bat gunum. Daha erken ama olmadim goguslerim fena agriyo. Cok ta gerginm
Teşekkürler canımHoşgeldin :) ekliyorum hemen
Doktor kontrolü olmadan bu tür ilaçları kullanmak doğru değil.Merhaba arkadaşlar bende Haziran ayında hamile kalmayı düşünüyorum Allahım izin verirse. 8 yaşında kızım var. Artık ikinciyi düşünüyoruz. Yalnız kafama bişey takıldı. Klomen ilacını ilk defa burda duydum. İkiz gebelik riski yüksek oluyormuş. Doktora gitmeden bu ilacı alıp kullanmam sakınca yaratırmı? Çünkü hiç problemim yok diye düşünüyorum sadece belki ikiz gebelik şansım artar diye kullanmak aklımdan geçti. Ama takibi nasıl yapılır bilmiyorum.
Çok teşekkürler canım.Doktor kontrolü olmadan bu tür ilaçları kullanmak doğru değil.
evet canımOldun heee
Doktora danışın o kullan derse kullanırsınızMerhaba arkadaşlar bende Haziran ayında hamile kalmayı düşünüyorum Allahım izin verirse. 8 yaşında kızım var. Artık ikinciyi düşünüyoruz. Yalnız kafama bişey takıldı. Klomen ilacını ilk defa burda duydum. İkiz gebelik riski yüksek oluyormuş. Doktora gitmeden bu ilacı alıp kullanmam sakınca yaratırmı? Çünkü hiç problemim yok diye düşünüyorum sadece belki ikiz gebelik şansım artar diye kullanmak aklımdan geçti. Ama takibi nasıl yapılır bilmiyorum.
Sanırım adet oldun.. Yeni bat verirsen ekleyeyim dedim. Hakkında hayırlısıevet canım
29 nisanSanırım adet oldun.. Yeni bat verirsen ekleyeyim dedim. Hakkında hayırlısı
selamlar beni de yazarmısın? bat 23.03.2017 bekliyorum test yaptım birşey çıkmadı .. tüp bebek için bekliyroumkasım aralık şubat diye konum vardı.. ama nasip olmadı.. artık önümüze bakalım. benim bat 4 nisan. hamile kalmak isteyenleri, regle gün sayanları bekliyorum. batları alalım :)
@doruk90 ==> 1 Nisan
@ayselmamedova123 ==> 1 Nisan
@intizar1 ==> 2 Nisan
O Otuzeylul ==> 3 Nisan
Mor_cicek ==> 4 Nisan
@Ilayburak2 ==> 4 Nisan
@gulayse6378 ==> 6 Nisan
@Angelesra81 ==> 6 Nisan
@nannen1 ==> 6 Nisan
G gulumse-hayata ==> 6 Nisan
scarlet82 ==> 7 Nisan
A aybeniz27 ==> 9 Nisan
@madamhd ==> 10 Nisan
@busraangell ==> 11 Nisan
Pembepanterr ==> 12 Nisan
@Sweet03 ==> 13 Nisan
@fundiiiii ==> 14 Nisan
@zehzeh2 ==> 18 Nisan
@Nurumcan94 ==> 18 Nisan
@Masal2909 ==> 18 Nisan
@November 22 ==> 21 Nisan
@pinkglove ==> 23 Nisan
@KE Dilek ==> 24 Nisan
@selen21 ==> 26 Nisan
@just__married ==> 28 Nisan
ayprensesii ==> 28 Nisan
@Love you91 ==> 28 Nisan
Chester15 ==> 29 Nisan
S SUDESUDE09 ==> 30 Nisan
@Nesene ==> 5 Mayıs
23 marttan beri olmadın mı?selamlar beni de yazarmısın? bat 23.03.2017 bekliyorum test yaptım birşey çıkmadı .. tüp bebek için bekliyroum
sağol canım inşallah bu ay son olurselamlar beni de yazarmısın? bat 23.03.2017 bekliyorum test yaptım birşey çıkmadı .. tüp bebek için bekliyroum
beklemek zor umarım bu ay sondursağol canım inşallah bu ay son olur
Canım bence bir doktora git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?