Yine yeniden.. Nisan-Mayıs-Haziranda hamile kalmak isteyenler..

maşallah listemiz kalabalıklaşmış baya:)) inş. bu ay o listede hamile haberlerini alırız benimde bata son 3 gün ama ağrım var sanki regli olucam

Merhaba arkadaşlar bende Haziran ayında hamile kalmayı düşünüyorum Allahım izin verirse. 8 yaşında kızım var. Artık ikinciyi düşünüyoruz. Yalnız kafama bişey takıldı. Klomen ilacını ilk defa burda duydum. İkiz gebelik riski yüksek oluyormuş. Doktora gitmeden bu ilacı alıp kullanmam sakınca yaratırmı? Çünkü hiç problemim yok diye düşünüyorum sadece belki ikiz gebelik şansım artar diye kullanmak aklımdan geçti. Ama takibi nasıl yapılır bilmiyorum.

Doktor kontrolü olmadan bu tür ilaçları kullanmak doğru değil.

bende gelebilirmiyim kızlarrrr... bat 30 nısan asılama olucak bu ay inşallah il seferde tutar isteyen bekleyen herkese ugurlu gelir inşallah bu ay

Doktora danışın o kullan derse kullanırsınız

selamlar beni de yazarmısın? bat 23.03.2017 bekliyorum test yaptım birşey çıkmadı .. tüp bebek için bekliyroum

Bugun du batim hala olmadim. Ama sancim var karnimdaaa. Sanrm olcam. Bazen bi kac gun ileri atabilior.. Sanrm.oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…