• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine yeniden.. Nisan-Mayıs-Haziranda hamile kalmak isteyenler..

Gelen giden olmayanlar test yapın bence :) günüm gelsin ben de yapacağım olmazsam eğer

Mor_cicek Mor_cicek canimm merhaba nasılsın napiyosun gördüm. Bende geleyim hemserimi yalnız birakmayayim dedim bat 18 nisan görünüyo benide ekler misin

Hoşgeldin canım:) iyiyim hamdolsun bebek uğraşına devam:) sen nasılsın? Ekliyorum hemen :)
Hosbulduk canisi iyiyim çok şükür bende napayım aynı diyetteyim biraz uzaklaştım burdan iyi geldi bana şimdi yine döndüm de bakalım hayırlısı diğer ay rahim.filmi çektirmeyi düşünüyorum hamilelik olmazsa.

Selam kizlar.... beyin yakan bir soruuuu :D

Adet tarihlerim su sekilde
7 ocak baslama 11 ocak bitis
5 şubat başlama 9 şubat bitiş
7 mart baslama 11 mart bitis.
Simdi sorum şu ben 30 gunde bir mi adet oluyorum 25 gunde bir mi. Takvimim uygulamasini kullaniyorum regl donem uzunlugunu 30 yapmistim. Ama simdik fark ettim ki mesela 9 subatta biten reglla 7 martta baslayan regl arasinda 25 gün var... :)) beyin yandı simdi bunun hesabini ben nasil tutatim baslayis tarihinden baslayis tarihine kadar mi yoksa bitis tarihinden baslayis tarihine kadar miii :))))))))
Simdik takvime gore sirada ki regl 4 nisan ama 30 gune gore. 25 gune gore bugün :Ddddd

Selam kizlar.... beyin yakan bir soruuuu :KK70:

Simdi sorum şu ben 30 gunde bir mi adet oluyorum 25 gunde bir mi. Takvimim uygulamasini kullaniyorum regl donem uzunlugunu 30 yapmistim. Ama simdik fark ettim ki mesela 9 subatta biten reglla 7 martta baslayan regl arasinda 25 gün var... :)) beyin yandı simdi bunun hesabini ben nasil tutatim baslayis tarihinden baslayis tarihine kadar mi yoksa bitis tarihinden baslayis tarihine kadar miii :))))))))
Simdik takvime gore sirada ki regl 4 nisan ama 30 gune gore. 25 gune gore bugün :KK70:dddd
Üçünün ortalamasını almalısın. İnternette böyle uygulamalar var 3 adet dönemini giriyorsun döngü uzunluğunu söylüyor

Benimde adetim yeni bitti.mayistan sonra dusunnuyorum.cok korkuyorum ama dusunuyorum.gevelik oncesi herhangibir hazirlik yapiyomusunuz.calsiyum sayimi.vitamin kullanimi vs.
Genelde folik asit veriyorlar. Demir eksikliği, D vitamini eksikliği filan varsa onların da tamamlanması yararlı olur

Selam kizlar.... beyin yakan bir soruuuu :KK70:

Simdik takvime gore sirada ki regl 4 nisan ama 30 gune gore. 25 gune gore bugün :KK70:dddd
Cnm hakkaten beyin yakıcı soru. 25. Gün bugünse nasıl 30. Gün 4 Nisan oluyor. Adet döngüsü başlamadan başlamaya hesaplanır. 29 gün gibi senin döngün.5nisan gibi

Cnm hakkaten beyin yakıcı soru. 25. Gün bugünse nasıl 30. Gün 4 Nisan oluyor. Adet döngüsü başlamadan başlamaya hesaplanır. 29 gün gibi senin döngün.5nisan gibi
Aynen. Yeni farkettim ben de. Döngüsü 29-30 gün oluyor

Back