- 1 Aralık 2016
- 877
- 507
- 23
- 30
Günün gecmismiydi cnmmkızlar 1 damla gibi bir kahverengi kanamam oldu şimdi durdu gelmiyor dün test yaptım negatif çıktı bu ne olabilir ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günün gecmismiydi cnmmkızlar 1 damla gibi bir kahverengi kanamam oldu şimdi durdu gelmiyor dün test yaptım negatif çıktı bu ne olabilir ki
günüm bugün canımGünün gecmismiydi cnmm
Ayyy hadi insallah olmazsin da müjdeni verirsin. Sabah kirmizilari gormezsen umuttur bu :)günüm bugün canım
inşallah canım da dün test yaptım negatifti sonradan olur mu öyleAyyy hadi insallah olmazsin da müjdeni verirsin. Sabah kirmizilari gormezsen umuttur bu :)
Geçen ay böyle oldu benim. 2 gün sonra da söküldü. İnşallah seninki yerleşmedirinşallah canım da dün test yaptım negatifti sonradan olur mu öyle
inşallah stresten uyuyamıyorumE tabii ki olur bunun onlarca ornegi var burada
inşallah öyledirGeçen ay böyle oldu benim. 2 gün sonra da söküldü. İnşallah seninki yerleşmedir
Maalesef bu ayda hüsranla sonuçlandı.Rabbim hayırlısıyla diğer aylara nasip eder inşallah.D doruk90
A ayselmamedova123
onunmeleyi
intizar1
L Love you91
kızlar sizin batlar gelmiş, ses verin :)
Beklemek çok zorMaalesef bu ayda hüsranla sonuçlandı.Rabbim hayırlısıyla diğer aylara nasip eder inşallah.
Hemde çook zor.Sen ne kadardır istiyorsun?Beklemek çok zor
1,5 yıldır evliyim 2 kez kaybettim bebeğimi. Pıhtılaşmadan dolayı. Ocaktan beri de tekrar hamile kalmak istiyorum.Hemde çook zor.Sen ne kadardır istiyorsun?
canım devamı gelmedi ve ağrımda geçmiş olabilir mi acaba yaAyyy hadi insallah olmazsin da müjdeni verirsin. Sabah kirmizilari gormezsen umuttur bu :)
Sökülememis de olabilir canim..benim sık sık oncesinde dedigin gibi kahve akıntı geliyor hatta bu ay da geldi ama bu kez sabahina oldum regl..insallah geç döllenme falandir seninki :) kan ver icin rahat eder hemcanım devamı gelmedi ve ağrımda geçmiş olabilir mi acaba ya
haftasonu diye veremedim cumadan beri kan vermeye uğraşıyorumSökülememis de olabilir canim..benim sık sık oncesinde dedigin gibi kahve akıntı geliyor hatta bu ay da geldi ama bu kez sabahina oldum regl..insallah geç döllenme falandir seninki :) kan ver icin rahat eder hem
ben daha olmadım canım beklemedeyim)D doruk90
A ayselmamedova123
onunmeleyi
intizar1
L Love you91
kızlar sizin batlar gelmiş, ses verin :)